- 11 Aralık 2014
- 29
- 4
- 40
- Konu Sahibi damla_damla
Merhaba arkadaşlar daha önce de konu açmıştım kayınvalide ile ilgili.. 9 aylık bir bebeğim var( allaha çok şükür) bebeğimiz var daha mutlu olmamız gerekiyor değil mi ama biz 22 nisan akşamı öyle bir kavga ettik ki benden boşanmak istediğini sevginin saygının kalmadığını söyledi bende tamam dedim bunun bedelini ödeyeceksin. 2 gün sonra özür diledi beni sevdiğini ama ailesi konusunda bişey duymaya tahammülünün kalmadığını söyledi onların ekmeğine yağ sürüyorum arkadaşlar boşansak mutlu olacaklar. Ben onlara bişey söyleyemeyip eşime söylüyorum ve o ortada bi yanlış görse de yokmuş gibi davranıyor ve kavga ediyoruz bi dengesiZ konuşma karşısında laf söyleyebilsem herley daha iyi olacak okadar kendimi yemicem sinirlenmicem.. Eşim dün' bebeğimz şuan çok küçük ama 2-2.5 yaşına gelince ben bizimkilerle seni gmrüştürmücem bunu sinirrle söylemiyorum kendimin ve evimin huzuru için istiyorum' dedi aslında istediği bu değil biliyorum ama gidişat oraya doğru gidiyor.. Son olaydan sonra kaynanama daha da kinlendim. Annemi arayıp 'biz kızına fazla değer vermişiz 'demiş annem bişey diyememiş şaşırmış 1 hafta fln sonra bişey olmamış gibi aradı annemi o konuları hiç açmadan kusura bakma fln demeden ama annem artık samimi olamayacağını bunu atamadığını söylüyor
ben bu kadına dayanamıyorum ne görmeye ne sesini duymaya torununa bi hediye almadı bi takım aldı bi de yelekle hırka ördü okadar babannesin ya bu kadarmı ama hanfendi bebeğim 30 günlükken doğu turuna gitti bu yaz da yunanistan a gidiyor hep bana diyen bir insan benim annem herşeyden önce çocuklarını düşünür onlar geçim sıkıntısı çekerken asla tatil vs düşünmez bu kadının 2 kızı da geçim sıkıntısı çekiyor evleri kira ve hanfeendi yurtdışı seyehatine çıkıyor bana ne düğünde ne doğumda bir hediye almadı bunlar mesele değil de anneme telefonda dediğini unutamıyorum ve ben bu kadınla haftada 2 gün görüşmek zorunda kalıyorum eşim annesini sevmediğimi de hissediyor biliyr tavsiye verin lütfen
ben bu kadına dayanamıyorum ne görmeye ne sesini duymaya torununa bi hediye almadı bi takım aldı bi de yelekle hırka ördü okadar babannesin ya bu kadarmı ama hanfendi bebeğim 30 günlükken doğu turuna gitti bu yaz da yunanistan a gidiyor hep bana diyen bir insan benim annem herşeyden önce çocuklarını düşünür onlar geçim sıkıntısı çekerken asla tatil vs düşünmez bu kadının 2 kızı da geçim sıkıntısı çekiyor evleri kira ve hanfeendi yurtdışı seyehatine çıkıyor bana ne düğünde ne doğumda bir hediye almadı bunlar mesele değil de anneme telefonda dediğini unutamıyorum ve ben bu kadınla haftada 2 gün görüşmek zorunda kalıyorum eşim annesini sevmediğimi de hissediyor biliyr tavsiye verin lütfen