dün akşama doğru kayınvalidelere gittik eşimle. ziyaret amaçlı. haftada bir gitmeye çalışırız. ikimizde çalıştığımız için elimizden geldiğince. Muhabbet şu bu derken; erkek kardeşim var birtane evlilik çağında. çok da cici bir kız arkadaşı var ciddi düşündüğü. Kısmetse yakın zamanda girişimler başlar. Konu ordan açıldı.Napıyor evlenmiyormu daha dedi kayınvalide. ben de; Yakında bişeyler olur artık zamanı dedim kız çok tatlı annemle zaman zaman telefonda konuşuyolar arıyor annemi dedim. Demez olaydım. Vay efendim ne kadar şanslı ben hiç öyle bişey görmedim.Bende dedim ki anne hayatta her şey karşıkıklı kardeşimde onun ailesini arıyor konuşuyorlar dedim. Hemen ordan eşim lafa girdi. Birbirinize iyi laf sokuyosunuz dedi gülerek. Bende laf sokmak değil konuşuyoruz dedim. Ortam bir anda gerildi. Bu arada eşim benim ailemi hiç öyle arayıp sormaz.Sanki uzaktan bir akrabayla arada bir gürüşülür ya öyle bir yaklaşımı vardır her zaman. Tabi o öyle olduğu için ben de hiç bir zaman çok sıkı fıkı olamadım ailesiyle. Karşılık alamadığım için. Akşam ordan çıkıp eve gelene kadar pek konuşmadı eşim, annesine laf sokulduğunu düşünüyor sanırım. Bi sessizlik hakimdi evde. Sabah zaten erkenden işe geldik. Sizce bundan sonra konu devam ederse nasıl davranmalıyım...