Merhabalar hanımlar bugün yine kayinvalidemle birbirimize girdik ben kendisini engellemistim çünkü sabah 8 de arıyor kalksana ne yatıyorsun ise gir çalış diye başlıyor akşama kadar 50 kere arayip neden evde bir taraflarını büyütüyorsun vs s diye yardiriyor yukarıda Allah var bende cevap veriyorum bugün akşam eşimi aradı bana para lazım dedi esimde anne nerden bulayım hem kira hem akşam lisesi vs dedi kayınvalidemi duyuyorum telefonda o hayvan yatacagina çalışsın dedi bende telefonu elime aldım ağzıma geleni saydım hiç etmeyeceğim kufurleri ettim kızlar belki beni ayiplayacaksiniz ama İstanbul Erenköyu bilen bilir ora yaşıyorlar kapı komşuları çok ünlü bir ve daha Erenköyde ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde nice evleri var sürekli çocuklarından para istiyor kayinlarim tüm maaşlarını eve veriyor dünyanın kirasını alıyor birlikte yaşarken her sabah pazar arabasiyla camiye gönderirdi beni şişelere su koyup eve getirirdim çünkü damacana suya para vermezdi sürekli yırtık elbiselerle insanlardan yardım alıyor basinizi sisirdiysem helal
edin vallahi çok rahatladım