Yine kayınvalidem

Merhabalar hanımlar bugün yine kayinvalidemle birbirimize girdik ben kendisini engellemistim çünkü sabah 8 de arıyor kalksana ne yatıyorsun ise gir çalış diye başlıyor akşama kadar 50 kere arayip neden evde bir taraflarını büyütüyorsun vs s diye yardiriyor yukarıda Allah var bende cevap veriyorum bugün akşam eşimi aradı bana para lazım dedi esimde anne nerden bulayım hem kira hem akşam lisesi vs dedi kayınvalidemi duyuyorum telefonda o hayvan yatacagina çalışsın dedi bende telefonu elime aldım ağzıma geleni saydım hiç etmeyeceğim kufurleri ettim kızlar belki beni ayiplayacaksiniz ama İstanbul Erenköyu bilen bilir ora yaşıyorlar kapı komşuları çok ünlü bir ve daha Erenköyde ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde nice evleri var sürekli çocuklarından para istiyor kayinlarim tüm maaşlarını eve veriyor dünyanın kirasını alıyor birlikte yaşarken her sabah pazar arabasiyla camiye gönderirdi beni şişelere su koyup eve getirirdim çünkü damacana suya para vermezdi sürekli yırtık elbiselerle insanlardan yardım alıyor basinizi sisirdiysem helal
edin vallahi çok rahatladım
Valla ben de hep ayip lardim kınardim ama hakediyorlar insan başına gelmeden anlamıyor malesef.içiniz rahat olsun o sizi çileden çıkarmıştır eminim ki.

Ben de yorumlardan bazılarına inanamıyorum. Biri size hayvan dese susuyor musunuz? Değil kv kim derse desin ağzının payını alır bu tip söylemler için. Ne münasebet ya ? Hadsize haddini bildirmek şart ki bir daha hangi çizgiye basmaması gerektiğini öğrensin

Evet yaptığım şey dogru demiyorum bende pişman oldum ama o kadar laf saydı bugüne kadar hiçbiri hayvan kelimesi kadar ağrıma gitmedi ben zaten çalışıyordum şuan çalışmıyorum sağlık sorunları nedeniyle yinede eşime destek olmak için raporumla belediyeye gittim gıda kartı aldım evin gıda işini o karttan yapıyoruz dönem dönem hasta bezi kullanmak zorundayım onuda raporla alıyorum kömür yardimida aldım ben kayinvalidemin dediği gibi evde hayvan gibi yatmiyorum elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bir an kendime hakim olamadım yoksa daha öncekilere bu kadar tepki vermiyordum

Evet yaptığım şey dogru demiyorum bende pişman oldum ama o kadar laf saydı bugüne kadar hiçbiri hayvan kelimesi kadar ağrıma gitmedi ben zaten çalışıyordum şuan çalışmıyorum sağlık sorunları nedeniyle yinede eşime destek olmak için raporumla belediyeye gittim gıda kartı aldım evin gıda işini o karttan yapıyoruz dönem dönem hasta bezi kullanmak zorundayım onuda raporla alıyorum kömür yardimida aldım ben kayinvalidemin dediği gibi evde hayvan gibi yatmiyorum elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bir an kendime hakim olamadım yoksa daha öncekilere bu kadar tepki vermiyordum

İyi de anladığım kadarıyla KV nin yardıma ihtiyacı yok maddi sikintiniz var ise yada sağlık sorununuz varsa neden üzerinize bu denli geliyor esin hiç birşey demiyor

Tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş.
Siz ve kayinvalideniz birbirinizin aynisisiniz.
Muhabbetlere bak.
Koskoca kadına küfür ederken hiç utanmadiniz mi ?
İyi de anladığım kadarıyla KV nin yardıma ihtiyacı yok maddi sikintiniz var ise yada sağlık sorununuz varsa neden üzerinize bu denli geliyor esin hiç birşey demiyor
Sesini çıkarmıyor sabahlara kadar ağlıyorum beni azıcık savun diye sadece susuyor ama şu var bana evin içinde çok iyi davranır hakkını yiyemem o konuda

Sesini çıkarmıyor sabahlara kadar ağlıyorum beni azıcık savun diye sadece susuyor ama şu var bana evin içinde çok iyi davranır hakkını yiyemem o konuda

Peki bu KV bu insanlardan para isteme konusunda ki tutumunu eşiniz değiştirmesi gerektiğini söylediniz mi ? Sizin sanırım maddi anlamda ihtiyacınız var size niye destek olmuyor

Tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş.
Siz ve kayinvalideniz birbirinizin aynisisiniz.
Muhabbetlere bak.
Koskoca kadına küfür ederken hiç utanmadiniz mi ?
Hayvan lafını haketmedim çünkü bir dönemlik evde kalmak hayvan gibi yatmak değ
Peki bu KV bu insanlardan para isteme konusunda ki tutumunu eşiniz değiştirmesi gerektiğini söylediniz mi ? Sizin sanırım maddi anlamda ihtiyacınız var size niye destek olmuyor
Desteği bırak gelinim kanser diye etraftan para toplamış bunu öğrendik bütün aile şoka girdik nikahta eşimin teyzesi ve anneannesi para vermisler bana onlarida almış yine sonradan öğrendik biz ondan destek istemiyoruz sana yemin ederim evdeki 2 teneke yağı eşim 5 kiloluk şekeri eşim kaynimin arabasına koydu al annene götür diye sesim çıkmadı ve evde ki son yağdı onlar en azından 1 ini bırak bile demedim

Geçen gün evime geldi çay vs yaptim biseyler hazırladım helâli hos olsun afiyet olsun otururken birden bana benim tencerem kayıp senmi aldın dedi yok anne dedim git istersen mutfağa bak ben niye alayım dedim

Cevap bile vermedi arkadaşım telefonu kapattıktan sonra bana dediği tek şey sen eskiden böyle degildin noldu sana oldu
Ya ne desem bilemedim orta yolu bulamayan koca her şeyi daha da zora sokuyor... mesela benim ki der ki sen ne istiyorsan yap ama bir sorun olduğunda kendi aranızda çözün bana kimse bir şey anlatmasın der... yani kenara çekilir ne bana karışır gittin mi telle konuştun mu ne onlara ama sorun olunca da bana gelmeyin der..

Hayvan lafını haketmedim çünkü bir dönemlik evde kalmak hayvan gibi yatmak değ

Desteği bırak gelinim kanser diye etraftan para toplamış bunu öğrendik bütün aile şoka girdik nikahta eşimin teyzesi ve anneannesi para vermisler bana onlarida almış yine sonradan öğrendik biz ondan destek istemiyoruz sana yemin ederim evdeki 2 teneke yağı eşim 5 kiloluk şekeri eşim kaynimin arabasına koydu al annene götür diye sesim çıkmadı ve evde ki son yağdı onlar en azından 1 ini bırak bile demedim

Bunu daha yeni okudum senin kv tarafı alamancılık oynuyorlar gidip gelmeyi tamamiyle kes bu şekilde olmaz.

eşinin ağzı armut mu topluyor merak ettim. benim annem eşime böyle bişey dese tek lafımla sustuturum yani. siz nasıl adamlarla evleniyosunuz, anlamıyorum ki?

Koca da büyük suç ezdirmeyecek o kim ki bana hayvan diyecek sen önce kocanı hallet cibanin başı kocan çünkü insan evde ne var ne yoksa alır götürür verirmi ya biz ne yicez evde taş mi

Back
X