anneler hissederdis bende baska ile gelin oldum , gecenlerde eşimle tartistik ciddi ciddi ayrilmayi dusundum neyse o aksamlardan birinde annemi aramistm nasilsinz falan diye ben bisey anlatmadan annem aglamaya basladi ki bu tarz meseleleri aileme kesinlikle yansitmam. Cok kotu olmustm o hali aklima geldikçe hala uzulurum. Eş bulunur ama aile gibisi yok tamam o cocuk suan saglikli olsaydi daha farkli olabilirdi.Psikologa gitmeni en bastan sona kadar knusup ynlendirmesini isteyebilirsin.İlaçsiz tedavi istedigini şoylemelisin.
O benım ilk aşkm bana hep bebek gbı bktı. Hastalgmda yalnz bırakmadı. Cebımızdekını bölduk yedık. Ailem eğıtımıme karsıyken o yanımdaydı. Aılesının malı durumu iyı ama çalıştı hem okudu hem çalıştı. Annesı yokluk nedır bılmez bense çok sıkıntılarla geldm buraya. Benı anlamak adına para almazdı aılesndn gururumuda bılırdi şimdı onca sıkıntıdan snra bu eşyaları hak ettım dıyorum. Heves edıyorum elımdn gelenı de yaptm. Tüm eşyaları ben alırm ama evlılık gecıkır çünkı aileme destek oldum borc öduyorum delı gbi. Ne yapacgm ben??? Siz olsanız eşya nikah takı olmadan evlenr mıydnz?
anneler hissederdis bende baska ile gelin oldum , gecenlerde eşimle tartistik ciddi ciddi ayrilmayi dusundum neyse o aksamlardan birinde annemi aramistm nasilsinz falan diye ben bisey anlatmadan annem aglamaya basladi ki bu tarz meseleleri aileme kesinlikle yansitmam. Cok kotu olmustm o hali aklima geldikçe hala uzulurum. Eş bulunur ama aile gibisi yok tamam o cocuk suan saglikli olsaydi daha farkli olabilirdi.Psikologa gitmeni en bastan sona kadar knusup ynlendirmesini isteyebilirsin.İlaçsiz tedavi istedigini şoylemelisin.
Tatlım restı çekcem birazdan bna yakışmıyo bu ezıklık. Konuşcm uzun uzun. Olsa 1 yıldır hem özur dılenp hem yapılmazdı.
Günlerdir okuyorum konunu. Yasin daha xok genc. Onunde upuzun bir hayat var. Neden kendine bu eziyet. Hani aileyle de evleniyorsun diyorlar ya o kadar dogru ki. Bekarken nasil da gülerdim bu söze.evlwnip yurt disina da gitseniz o kadin telefonla bile size zarar verecek. Tamamiyle hayatindan cikaramayacagina gore belki daha da zor gunler yasayacaksin. Ne güzel işin var seni cok seven bir ailen var. Onlara tutun onlara saril. Burda yorum yapanlar inan ne tecrubelerle yorum yapiyorlar. Ne olur yabana atma. Lütfen kendine yazik etme.
Tatıle memlekete geldm annem anlıyor gbı susuyor ama sankı artık o da soğuyor o ailedn . Annemı bı kez ezdm egtmım içın ama onlar pışman oldu özur dıledler. Asla bı daha ezmem hele evlılık içın asla. Emın oldugum her şeyn peşndn gttm ama bunun peşındn tam gidemıyorum. Bu eşya düğun olayı son darbe oldu bugun yıne tartıştk . Bı bılsenız ne zor her şey 21 yaşında güneydoguda bı köyde tek yasıyorum inanın umrumda dgl orası bana huzur verır oldu düşunun velılerım ailem oldu. Ögrencılerm evladım . Huzur bu gbı gelıyor.
Rabbım benı hep korudu hep her işım yolunda gıttı. Sanırım rabbm bırak kulum dıyor. İnanın dengesız bı ınsan dglm aşkın buyusune kapılsam hatalar yapardm. Hç yolumdan şaşmadm. Sevglmı ona hep huzur verdgmı söyluyor sadece o da dgl bı meslektaşm benı görmuş ben sevglmdn ayrıyken duyup evlenme teklıfı ettı yok dedım bana sen huzursun gülüşün herkesı mutlu edıyor nıye solduryosun kendını bu lafımı unutma dedı. O zaman anlamamıştm. Şımdı dıyorum kı ben gbı bı ınsan bunları hak etmıyo.
hafta snu icin yakin illerdn birine gitsen hem sanada degisiklik olur
konuştm sevgilimle. Tatil boyunca ağlamaktan hastalandm yeter dedm. Bana güven artık bunlar yaşanmayack anneme gelnce geçmışte yaptgı her şeyn farkndaym ama artk olmayack senı çok sevıyor aılem dedı. Görüntü de öyle dedım. Ben her şeye góz yumdum güldüm tabı severler hatta ben buna kızıyorum normalde sevmelerı gerekendn daha çok sevmelılerdı ama gördugum muamele yettı dedm. Az daha dayan ne emekler verdn sana hakkımı senı mutlu ederek ödemem gerek dedı. Ağladm dayanamıyorum artk sulu göz oldum dedm. Düğun içın zaman ver dedm.Var bir hayirsizlik demek ki ne guzel kac kisi uyarmis seni hatta biri cikip guzelligini bile vurgulamis kos ona diyemem insanin ici almaz tabi ki ama yasadigin hayirsizliklari ust uste koyup topla burdan guneydoguya yol olur yazik degilmi sana kadin geleceginle oynamis nisanlin ses cikarmamis senin annnen baban ne zahmetlerle yetistirdi seni o kadinin Zeree hakki yok ustunde kendi dogurduguna merhamet etmeyen sana hic etmez suzelir sanma evlenince daha kotu olur simdiden dul demis ayip yahu minnet edecegine tesekkur edecegine sen bir sure kafani toparla evlilik kacmiyor Allaha dua et rabbim hayirsizssa bana bir isaret yolla de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günlerdir okuyorum konunu. Yasin daha xok genc. Onunde upuzun bir hayat var. Neden kendine bu eziyet. Hani aileyle de evleniyorsun diyorlar ya o kadar dogru ki. Bekarken nasil da gülerdim bu söze.evlwnip yurt disina da gitseniz o kadin telefonla bile size zarar verecek. Tamamiyle hayatindan cikaramayacagina gore belki daha da zor gunler yasayacaksin. Ne güzel işin var seni cok seven bir ailen var. Onlara tutun onlara saril. Burda yorum yapanlar inan ne tecrubelerle yorum yapiyorlar. Ne olur yabana atma. Lütfen kendine yazik etme.
Derhal ayrılın!
Arkadaşım mazoşistmisiniz? Yarın bir gün evlendiğinizde bu kadının terbiyesizlikleri artarak devam edecek. Kendinize bunu yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?