yine kaynanam yine sorunlar sinir hapları da faydasız ne olur akıl verin.

Haftaya randevu aldım tatlım sanırm buna ihtıyacm var. Yaşadgm yerde tek psıkolog var o da arkadaşım işte olmuyo o da

evlenirdim evlendimde ve çok mutluyum

zamanla herşeyim oldu. takı seti çakma bişiler takın eksik eşyanıda evlenince ay ay alırsın

yeterki sevdiğinle mutlu ol. sadece düğüne önem ver düğünün güzel ve istediğin gibi olmalı

Haklısn ses tonundan bile anlıyorlar anneler başka ne sorunun olursa olsun sana kucak acan varlık.

Günlerdir okuyorum konunu. Yasin daha xok genc. Onunde upuzun bir hayat var. Neden kendine bu eziyet. Hani aileyle de evleniyorsun diyorlar ya o kadar dogru ki. Bekarken nasil da gülerdim bu söze.evlwnip yurt disina da gitseniz o kadin telefonla bile size zarar verecek. Tamamiyle hayatindan cikaramayacagina gore belki daha da zor gunler yasayacaksin. Ne güzel işin var seni cok seven bir ailen var. Onlara tutun onlara saril. Burda yorum yapanlar inan ne tecrubelerle yorum yapiyorlar. Ne olur yabana atma. Lütfen kendine yazik etme.

evet ailesi çok önemli

Canim evlenirsen oyle berbat bir hayat yasayabilirsin ki o guneydogudaki koyu mumla ararsin
Gencligine yazik evlenirsen cok buyuk olasilikla ayrilacaksin e emin ol hersey daha zor olacak o zaman
Kotu bir bekarligi kotu bir evlilige her zaman tercih ederim

Var bir hayirsizlik demek ki ne guzel kac kisi uyarmis seni hatta biri cikip guzelligini bile vurgulamis kos ona diyemem insanin ici almaz tabi ki ama yasadigin hayirsizliklari ust uste koyup topla burdan guneydoguya yol olur yazik degilmi sana kadin geleceginle oynamis nisanlin ses cikarmamis senin annnen baban ne zahmetlerle yetistirdi seni o kadinin Zeree hakki yok ustunde kendi dogurduguna merhamet etmeyen sana hic etmez suzelir sanma evlenince daha kotu olur simdiden dul demis ayip yahu minnet edecegine tesekkur edecegine sen bir sure kafani toparla evlilik kacmiyor Allaha dua et rabbim hayirsizssa bana bir isaret yolla de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derhal ayrılın!

Arkadaşım mazoşistmisiniz? Yarın bir gün evlendiğinizde bu kadının terbiyesizlikleri artarak devam edecek. Kendinize bunu yapmayın.

konuştm sevgilimle. Tatil boyunca ağlamaktan hastalandm yeter dedm. Bana güven artık bunlar yaşanmayack anneme gelnce geçmışte yaptgı her şeyn farkndaym ama artk olmayack senı çok sevıyor aılem dedı. Görüntü de öyle dedım. Ben her şeye góz yumdum güldüm tabı severler hatta ben buna kızıyorum normalde sevmelerı gerekendn daha çok sevmelılerdı ama gördugum muamele yettı dedm. Az daha dayan ne emekler verdn sana hakkımı senı mutlu ederek ödemem gerek dedı. Ağladm dayanamıyorum artk sulu göz oldum dedm. Düğun içın zaman ver dedm.

Samimiyetın içın çok çok teşekkür ederım. Öyle yaptım tekrar tekrar konustm . Düzeltcem her şeyı bana inan dıyor elındn gelenı yapack ama sağlgı daha da bozuluyor hep bı engel . Dedım en güzelı zaman ben ve sen devam edelm bı sure bkaym aılen nasl davranck bna ona göre yoluma bkaym dedm. Nişan falan yok anlacgnz. Haftaya nışan kurban bayramında nikahm olcktı yaza düğün diyorduk. Planları askıya aldm. Dinlencem. Samımıyetle uyaran güzellerı dinleyecegm.

Derhal ayrılın!

Arkadaşım mazoşistmisiniz? Yarın bir gün evlendiğinizde bu kadının terbiyesizlikleri artarak devam edecek. Kendinize bunu yapmayın.

Benı mazoşist yapma yolunda ilerletıyorlar. Kendı acımı unuttm. Ailemle de aram bozuluyor artk. Ama çok hırslıyımdır yeter kı karar alayım. Elımdn gelenı yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…