O benım ilk aşkm bana hep bebek gbı bktı. Hastalgmda yalnz bırakmadı. Cebımızdekını bölduk yedık. Ailem eğıtımıme karsıyken o yanımdaydı. Aılesının malı durumu iyı ama çalıştı hem okudu hem çalıştı. Annesı yokluk nedır bılmez bense çok sıkıntılarla geldm buraya. Benı anlamak adına para almazdı aılesndn gururumuda bılırdi şimdı onca sıkıntıdan snra bu eşyaları hak ettım dıyorum. Heves edıyorum elımdn gelenı de yaptm. Tüm eşyaları ben alırm ama evlılık gecıkır çünkı aileme destek oldum borc öduyorum delı gbi. Ne yapacgm ben??? Siz olsanız eşya nikah takı olmadan evlenr mıydnz?
Ne kadar yuzsuz insansiniz zorla kendinizi peşkes cekiosunuz annenizin babanizi uzuyorsunuz..baska adam yok sanki evde oturur sen bakarsin kaynananla kocana ömrün öyle geçer üzmek istemiyormus sen üzülmeyi görürsun ilerde nasil mideniz sahsiyetiniz aliyor bunlari cozemiyorum bide ögretmensiniz hayret yani..
Kızlar yine ben eski hesabımda da bunda da hep sıkıntılardan bahseder oldum ama başima gelenler o kadar zordu ki. Benim hastalgm sevglmın kazası engelı annesı gaddarlgı bitmıyor kı.
Kv tam düzeldı diyorum anlıyorum kı karakterı böyle. Öyle bencıl kıskanç ki. Oğlu kaza yapınca hastanedn kovmaktan tutn hakaretlerıne kadar her şeyı bi oyun gbiydı. Yoruldum gerçekten hemde.
Şimdi seneye düğün düşünuyoruz benım bekar evimde salon takımım halım mutfak malzemem cehizım hepsını aldım. Gerıye yatak odası yemek odası misafr odası kalıyor. Ben ailemdn uzakta yaşıcm haliyle bi mısafr odam gerek. Ama annesı ağzına gelenı saydı. Düğün içın kredı çekcekmışm ben . Yatak odasını alckmsm yemek odası ve mısafr odası alınmayackms. Altın 3 ince bilezk yeter set falan isteme dedi. Zaten oğluna bktm yatalakken diye adımı dul kadın gbisn alışkınsın sen diye kadına çıkardı. Düğun salonu ne emrederse o olckmş. Nikah yetermş harem selam olckmş. Ben zaten gavur izmirlıymısm. Kapanmam gerekms. Son 7 yıldır ne kadar ugrastı. Ayı gbiymişm gelınlık bulunmazmş. Kendısı 135 kg. O kadar şımarık kı. Napacgmı bılemedm . Bi yanda hayalm 7 yılım. O kadın yüzündn güneydoguda ögretmenım sınav zamanı oyunlar oynadı atanamaym diye. Burnumdan geldı hayat. Kadın o kadar şımarık o kadar görgusuz kı ne ev geçımı bılıyo her istedgnı alıyor gezıyor kocası borçları saklıyor duysa ne küfurler sayar. Napaym ben canlar doldum taştm. Oğlu engellı üzmek istemıym ama hayallerm var benim :-(
Ne yapacgmı bi bılsem ne özguven kaldı ne denemedgm yol. Yol gösterecek kimsem yok herkes kendını düşunur oldu. Ne fedakarlıklar yaptgm insanlar bıle sallamıyo benı. Pişman dglm ama keşke yanımda duran bırı olsaydı. Annem ve abım arkamdaydı ama onlarda abimın dugun derdı var söyleyemıyorum annem şımdılerde hemen evlenme malı destek ol bıze der oldu kı kredı çektm verdm elımdn gelenı yapıyorum aileme . Ama hanı düşünce kımsen olmaz . Kafam o kadar karışk bulank kı kırılan tabaga ağlar oldum.
tatlım kendine yazık etme gel yol yakınken dön
çok sevmiş olabilirsin ama kendine bunu yaptırma
benim kv de bana sadece 1 set taktı onu da gün parası ile almıştı.bütün eşyaları eşimle ortak aldık.gelinliğime kadar kendim aldım.ama inan hiç değerin olmuyor.o kadar eşya almışsın kalanları yapmak onların boynunun borcu.sizin ilişkinizde sen erkek,eş adayın da kız tarafı gibi olmuş.madem namazında niyazında bir kadın o halde kul hakkı nedir bilmeli,mihir hakkın var sen ne kadar altın/para istiyorsan onu alıp sana vermek zorunda.ayrıca ne demek düğün yapmamak.benim kv de düğün yapmak istemedi ama ben düğün isterim dedim.1 kere evleniyorsun hergün değil.
sen daha bekarken sana başını kapat,şöyle yap böyle yap diyorsa evlenince emin ol baskılar artacaktır.ayrıca ne olursa olsun eş adayın seni ezdirmemeliydi,sana sahip çıkmalıydı.ne demek ailemin yanında yaşıyorum mecburum?erkek adam gerekirse çıkar o evden ama namusu olacak kadına bu lafları ettirmez.
7 yılını at gitsin ama önünde onca sene var ve bu seneleri heba etme
kimsenin seni ezmesine izin verme(tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum.kıracak bişey dediysem affet)
Evlen ya da evlenme demeyeceğim sadece onlardan birşeyine bekleme
Eşyaların varmış bir kısım geriye kalanlar da ayarlarsın bence
Yatağın dolanın vs vardır senin salon takımı olanın illaki yatağı da vardır tek kişilikse koyarsın misafir odası olur çift kişilikte sorun yok
Dolabın küçük olsun bir şey olmaz
Yemek odasının ne olduğunu halen bilmiyorum 8 yıllık evliyim bir masa 4 sandalye yıllardır yetiyor
Eşyayı canın isteyince değiştirirsin ama bir daha düğün yapamayacağına göre onu değerlendir gerekirirse eşinin memleketinde kv nin dediği yerde yap kendi şehrinde de gönlünde masrafını sen yap
Ama son olarak yıllarca bunları çekip yaşayan birinin eşyaya takılmasına huyunu bildiği Kv ile muhatap olmasına da şaşırdım
Umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkarsınız
Kızlar konu amacım benım eşya ve takılardı siz olsanz ne yapardnz? Yani kv ne istıyosa o mu olmalı? Yoksa ben her şeyı alıp ödyp mı evlenmelıym
Ne kırması öyle ihtıyacm var kı yol gösteren bırıne. Bazı arkadaslar gbı hakaret etmedn. 7 yılı attm çöpe dedım tamam bıtsn yoruldum. Kadın hayatmla oynadı sınava yetısmeym dıye neler yaptı. Kpss dn ağlayarak erken çıktm yoruldum ınanın tırnaklarmla geldm buraya aileme tek gun yuk olmadan okumak ıçın kapıyı çarpıp çıktım zamanında neler çektm. Fakulteyı 3 yılda bıtırdm ve şukur atandm yaradan yardm ettı. Dedm kı yeter bıtsn. Bıraktm. Hemde ağlamadm bıle. Garıptı. Etrafmda benımle ilglenen cıddı ınsanları fart ettm. Kımseye bkmadm ama asla. Ama ilgıye o kadar aç kalmışm kı bi bktm o insanlar benı mutlu etyo bı şekılde yıne de bkmadm dayandm hastalandM kı yalnız yasıyorum ölmek istedm ılk kez. Bu aşk dgl kabus oldu. Annesını kenara koyunca sevglmle çok mutluyum ben. Eskısı gbı kazadan öncekı gbı hep yanımda olsa sadece bız olsak. Korkuyor başka sehrde olmaktan . Ve ben kurbn byramında nıkah yapıp eş durumu duşunuyorum öyle zor bı karar kı. :-(
kardsim Allah yardimcin olsun isin zor ama sunu dusun elinde meslegin var , ailendn ayri farkli şehirde yasiyorsun ki buda kolay birşey degil. Simdiden sana dis gecirmeye calişiyorsa ewlenince işin cok zor , yapamazsin . Bir sure sonra ewede yansiyacak. Ailen okutmus kendi ayaklarinin uzerinde dur diye bunlari bilseler cok uzulurler.
Guzel kardesim eski konularinida biliyorum sen guzelce uzaklas
Annen sutumu haram ederim diyormus ya annene kv dediklerini sana yaptiklarini noktasina virgulune kadar anlat hic bir anne evladini bilerek atese atmaz
Nisanlin sevgilin neyse nasibinde bu varmis bu senin sucun degil ama kendini bu kadar ezdirmen senin sucun ac artik agzini bak evlenince hersey degisiyor ne kadar uzak olucam mutlu olucam desende bos oz evladina bakmayan acimayan kadin sana daha neler yapar
Herseyi sen alirsan odersen hayat musterek olmuyor bekle sevgilin atamasini yerlessin zaman kazan evlilik icin bu kadar zorlama Allah herseyin hayirlisini versin bu olaylar bir isaret belkide oyle yorumlasan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar yine ben eski hesabımda da bunda da hep sıkıntılardan bahseder oldum ama başima gelenler o kadar zordu ki. Benim hastalgm sevglmın kazası engelı annesı gaddarlgı bitmıyor kı.
Kv tam düzeldı diyorum anlıyorum kı karakterı böyle. Öyle bencıl kıskanç ki. Oğlu kaza yapınca hastanedn kovmaktan tutn hakaretlerıne kadar her şeyı bi oyun gbiydı. Yoruldum gerçekten hemde.
Şimdi seneye düğün düşünuyoruz benım bekar evimde salon takımım halım mutfak malzemem cehizım hepsını aldım. Gerıye yatak odası yemek odası misafr odası kalıyor. Ben ailemdn uzakta yaşıcm haliyle bi mısafr odam gerek. Ama annesı ağzına gelenı saydı. Düğün içın kredı çekcekmışm ben . Yatak odasını alckmsm yemek odası ve mısafr odası alınmayackms. Altın 3 ince bilezk yeter set falan isteme dedi. Zaten oğluna bktm yatalakken diye adımı dul kadın gbisn alışkınsın sen diye kadına çıkardı. Düğun salonu ne emrederse o olckmş. Nikah yetermş harem selam olckmş. Ben zaten gavur izmirlıymısm. Kapanmam gerekms. Son 7 yıldır ne kadar ugrastı. Ayı gbiymişm gelınlık bulunmazmş. Kendısı 135 kg. O kadar şımarık kı. Napacgmı bılemedm . Bi yanda hayalm 7 yılım. O kadın yüzündn güneydoguda ögretmenım sınav zamanı oyunlar oynadı atanamaym diye. Burnumdan geldı hayat. Kadın o kadar şımarık o kadar görgusuz kı ne ev geçımı bılıyo her istedgnı alıyor gezıyor kocası borçları saklıyor duysa ne küfurler sayar. Napaym ben canlar doldum taştm. Oğlu engellı üzmek istemıym ama hayallerm var benim :-(
Resti çek arkadaşım.. Seni bu kadar üzmeye,sana bu kadar hakaret etmeye ne hakkı var.. Tamam ondan maddi anlamda hiçbirşey beklemeyin ömür boyu söylenir durur. İmkanınız neyse onu yapın gerekirse kredi çekin ödenir gider.. Terbiyesiz kadın ya..
daha 21 yaşınızdasınız neden evlilik için bu acelelecilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?