yine kaynanam yine sorunlar sinir hapları da faydasız ne olur akıl verin.

tatlım kendine yazık etme gel yol yakınken dön
çok sevmiş olabilirsin ama kendine bunu yaptırma
benim kv de bana sadece 1 set taktı onu da gün parası ile almıştı.bütün eşyaları eşimle ortak aldık.gelinliğime kadar kendim aldım.ama inan hiç değerin olmuyor.o kadar eşya almışsın kalanları yapmak onların boynunun borcu.sizin ilişkinizde sen erkek,eş adayın da kız tarafı gibi olmuş.madem namazında niyazında bir kadın o halde kul hakkı nedir bilmeli,mihir hakkın var sen ne kadar altın/para istiyorsan onu alıp sana vermek zorunda.ayrıca ne demek düğün yapmamak.benim kv de düğün yapmak istemedi ama ben düğün isterim dedim.1 kere evleniyorsun hergün değil.
sen daha bekarken sana başını kapat,şöyle yap böyle yap diyorsa evlenince emin ol baskılar artacaktır.ayrıca ne olursa olsun eş adayın seni ezdirmemeliydi,sana sahip çıkmalıydı.ne demek ailemin yanında yaşıyorum mecburum?erkek adam gerekirse çıkar o evden ama namusu olacak kadına bu lafları ettirmez.
7 yılını at gitsin ama önünde onca sene var ve bu seneleri heba etme
kimsenin seni ezmesine izin verme(tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum.kıracak bişey dediysem affet)

kardsim Allah yardimcin olsun isin zor ama sunu dusun elinde meslegin var , ailendn ayri farkli şehirde yasiyorsun ki buda kolay birşey degil. Simdiden sana dis gecirmeye calişiyorsa ewlenince işin cok zor , yapamazsin . Bir sure sonra ewede yansiyacak. Ailen okutmus kendi ayaklarinin uzerinde dur diye bunlari bilseler cok uzulurler.

ne kadar terbiyesizsin

Bişey söyleyim mi tatlım bu aileye gelin olma gibi bi mecburiyetin mi var nein sabrı bu ? Nişanlın 4 kanatlı melekte olsa böle bi aile çekilir mi inanki zamnda insanda sevgi de bırakmazlar . Şimdi 7 senen gitmiş kurtarırsın paçayı ya ömrünü yitirirsen bunlarla . 7 seneyle kurtarırsan iyi canım allah yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kendi ailene maddi manevi destek olabilirsin elbet ama elalemin insanlari icin yapma bunu canina yazik kimse sana sagol demez baksana laflara yok ayi gibisin yok dul kadin bilmem ne ne bicin insan bunlar

Evlen ya da evlenme demeyeceğim sadece onlardan birşeyine bekleme
Eşyaların varmış bir kısım geriye kalanlar da ayarlarsın bence

Yatağın dolanın vs vardır senin salon takımı olanın illaki yatağı da vardır tek kişilikse koyarsın misafir odası olur çift kişilikte sorun yok

Dolabın küçük olsun bir şey olmaz

Yemek odasının ne olduğunu halen bilmiyorum 8 yıllık evliyim bir masa 4 sandalye yıllardır yetiyor

Eşyayı canın isteyince değiştirirsin ama bir daha düğün yapamayacağına göre onu değerlendir gerekirirse eşinin memleketinde kv nin dediği yerde yap kendi şehrinde de gönlünde masrafını sen yap

Ama son olarak yıllarca bunları çekip yaşayan birinin eşyaya takılmasına huyunu bildiği Kv ile muhatap olmasına da şaşırdım
Umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkarsınız

Ne kırması öyle ihtıyacm var kı yol gösteren bırıne. Bazı arkadaslar gbı hakaret etmedn. 7 yılı attm çöpe dedım tamam bıtsn yoruldum. Kadın hayatmla oynadı sınava yetısmeym dıye neler yaptı. Kpss dn ağlayarak erken çıktm yoruldum ınanın tırnaklarmla geldm buraya aileme tek gun yuk olmadan okumak ıçın kapıyı çarpıp çıktım zamanında neler çektm. Fakulteyı 3 yılda bıtırdm ve şukur atandm yaradan yardm ettı. Dedm kı yeter bıtsn. Bıraktm. Hemde ağlamadm bıle. Garıptı. Etrafmda benımle ilglenen cıddı ınsanları fart ettm. Kımseye bkmadm ama asla. Ama ilgıye o kadar aç kalmışm kı bi bktm o insanlar benı mutlu etyo bı şekılde yıne de bkmadm dayandm hastalandM kı yalnız yasıyorum ölmek istedm ılk kez. Bu aşk dgl kabus oldu. Annesını kenara koyunca sevglmle çok mutluyum ben. Eskısı gbı kazadan öncekı gbı hep yanımda olsa sadece bız olsak. Korkuyor başka sehrde olmaktan . Ve ben kurbn byramında nıkah yapıp eş durumu duşunuyorum öyle zor bı karar kı. :-(

Bende ne yaptgmı bılsem ah dıyorum ya bı bardak kırılsa aglıyorum kendıme çorap alınca mutlu oluyorum delı gbı. Kaynanamı görmeyp duymasam dedm hanı eşya düğun bunlarla oyalasam kendımı. Hala küçuk kızım ben zorla büyudum gören 30 sanıyor daha 22 yaşm. Evlılge daır tek hevesm yenı bır ev eşya tamamdr oldu. Ama yanlş yapıyorum sanırm

Kızlar konu amacım benım eşya ve takılardı siz olsanz ne yapardnz? Yani kv ne istıyosa o mu olmalı? Yoksa ben her şeyı alıp ödyp mı evlenmelıym

Ben şunu anlamadım, hemen evlenmek zorunda mısınız? Daha sevgiliniz ailesine yeni yeni ses çıkarıyor. Devamında nasıl olacak belli değil. Sizin arkanızda durması uzun süreli mi olacak yoksa daha sonra anneci olmaya dönecek mi belli değil? Bazı şeyleri kesin aşmamışsınız. Sevgiliniz bir toparlasın, işini bulsun ondan sonra da para biriktirip her şeyi kendiniz yapın. Size bu kadar hakaret eden insanlardan eşya ve takı beklemeniz beni şaşırtıyor. Yaşadığınız şeyler sizin psikolojinizi biraz bozmuş bence.

valla cnm hayat senin hayatın ve karar verecek olan sensin
ama yazdıklarından anladığım ve kendi deneyimlerimden yola çıkarak hata yaparsın diyorum
sevgiye ilgiye aç olabilirsin ama inan hata yaparsın
annesi hayatınızda hep olacak ve hep sorun kaynağı olacak
inşallah çok mutlu olursun

Tatıle memlekete geldm annem anlıyor gbı susuyor ama sankı artık o da soğuyor o ailedn . Annemı bı kez ezdm egtmım içın ama onlar pışman oldu özur dıledler. Asla bı daha ezmem hele evlılık içın asla. Emın oldugum her şeyn peşndn gttm ama bunun peşındn tam gidemıyorum. Bu eşya düğun olayı son darbe oldu bugun yıne tartıştk . Bı bılsenız ne zor her şey 21 yaşında güneydoguda bı köyde tek yasıyorum inanın umrumda dgl orası bana huzur verır oldu düşunun velılerım ailem oldu. Ögrencılerm evladım . Huzur bu gbı gelıyor.

Rabbım benı hep korudu hep her işım yolunda gıttı. Sanırım rabbm bırak kulum dıyor. İnanın dengesız bı ınsan dglm aşkın buyusune kapılsam hatalar yapardm. Hç yolumdan şaşmadm. Sevglmı ona hep huzur verdgmı söyluyor sadece o da dgl bı meslektaşm benı görmuş ben sevglmdn ayrıyken duyup evlenme teklıfı ettı yok dedım bana sen huzursun gülüşün herkesı mutlu edıyor nıye solduryosun kendını bu lafımı unutma dedı. O zaman anlamamıştm. Şımdı dıyorum kı ben gbı bı ınsan bunları hak etmıyo.

niyet olsa çekilmez aşk meşk bi yere kadar

💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕

Sevglımı aradım akşam konuşalm dedm eşya mı dedı hayır ilişkımız dedım. Sonra yazarm sıze kızlar :-( duanıza ihtıyacm olck

anneler hissederdis bende baska ile gelin oldum , gecenlerde eşimle tartistik ciddi ciddi ayrilmayi dusundum neyse o aksamlardan birinde annemi aramistm nasilsinz falan diye ben bisey anlatmadan annem aglamaya basladi ki bu tarz meseleleri aileme kesinlikle yansitmam. Cok kotu olmustm o hali aklima geldikçe hala uzulurum. Eş bulunur ama aile gibisi yok tamam o cocuk suan saglikli olsaydi daha farkli olabilirdi.Psikologa gitmeni en bastan sona kadar knusup ynlendirmesini isteyebilirsin.İlaçsiz tedavi istedigini şoylemelisin.

evlenmek düğün için o kadına neden muhtaçsınız.düğünüzü kendiniz yapın onu çağırmayın bile.

daha 21 yaşınızdasınız neden evlilik için bu acelelecilik

Resti çek arkadaşım.. Seni bu kadar üzmeye,sana bu kadar hakaret etmeye ne hakkı var.. Tamam ondan maddi anlamda hiçbirşey beklemeyin ömür boyu söylenir durur. İmkanınız neyse onu yapın gerekirse kredi çekin ödenir gider.. Terbiyesiz kadın ya..

Tatlım restı çekcem birazdan bna yakışmıyo bu ezıklık. Konuşcm uzun uzun. Olsa 1 yıldır hem özur dılenp hem yapılmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…