Kızlar yine ben eski hesabımda da bunda da hep sıkıntılardan bahseder oldum ama başima gelenler o kadar zordu ki. Benim hastalgm sevglmın kazası engelı annesı gaddarlgı bitmıyor kı.
Kv tam düzeldı diyorum anlıyorum kı karakterı böyle. Öyle bencıl kıskanç ki. Oğlu kaza yapınca hastanedn kovmaktan tutn hakaretlerıne kadar her şeyı bi oyun gbiydı. Yoruldum gerçekten hemde.
Şimdi seneye düğün düşünuyoruz benım bekar evimde salon takımım halım mutfak malzemem cehizım hepsını aldım. Gerıye yatak odası yemek odası misafr odası kalıyor. Ben ailemdn uzakta yaşıcm haliyle bi mısafr odam gerek. Ama annesı ağzına gelenı saydı. Düğün içın kredı çekcekmışm ben . Yatak odasını alckmsm yemek odası ve mısafr odası alınmayackms. Altın 3 ince bilezk yeter set falan isteme dedi. Zaten oğluna bktm yatalakken diye adımı dul kadın gbisn alışkınsın sen diye kadına çıkardı. Düğun salonu ne emrederse o olckmş. Nikah yetermş harem selam olckmş. Ben zaten gavur izmirlıymısm. Kapanmam gerekms. Son 7 yıldır ne kadar ugrastı. Ayı gbiymişm gelınlık bulunmazmş. Kendısı 135 kg. O kadar şımarık kı. Napacgmı bılemedm . Bi yanda hayalm 7 yılım. O kadın yüzündn güneydoguda ögretmenım sınav zamanı oyunlar oynadı atanamaym diye. Burnumdan geldı hayat. Kadın o kadar şımarık o kadar görgusuz kı ne ev geçımı bılıyo her istedgnı alıyor gezıyor kocası borçları saklıyor duysa ne küfurler sayar. Napaym ben canlar doldum taştm. Oğlu engellı üzmek istemıym ama hayallerm var benim :-(
Kızlar yine ben eski hesabımda da bunda da hep sıkıntılardan bahseder oldum ama başima gelenler o kadar zordu ki. Benim hastalgm sevglmın kazası engelı annesı gaddarlgı bitmıyor kı.
Kv tam düzeldı diyorum anlıyorum kı karakterı böyle. Öyle bencıl kıskanç ki. Oğlu kaza yapınca hastanedn kovmaktan tutn hakaretlerıne kadar her şeyı bi oyun gbiydı. Yoruldum gerçekten hemde.
Şimdi seneye düğün düşünuyoruz benım bekar evimde salon takımım halım mutfak malzemem cehizım hepsını aldım. Gerıye yatak odası yemek odası misafr odası kalıyor. Ben ailemdn uzakta yaşıcm haliyle bi mısafr odam gerek. Ama annesı ağzına gelenı saydı. Düğün içın kredı çekcekmışm ben . Yatak odasını alckmsm yemek odası ve mısafr odası alınmayackms. Altın 3 ince bilezk yeter set falan isteme dedi. Zaten oğluna bktm yatalakken diye adımı dul kadın gbisn alışkınsın sen diye kadına çıkardı. Düğun salonu ne emrederse o olckmş. Nikah yetermş harem selam olckmş. Ben zaten gavur izmirlıymısm. Kapanmam gerekms. Son 7 yıldır ne kadar ugrastı. Ayı gbiymişm gelınlık bulunmazmş. Kendısı 135 kg. O kadar şımarık kı. Napacgmı bılemedm . Bi yanda hayalm 7 yılım. O kadın yüzündn güneydoguda ögretmenım sınav zamanı oyunlar oynadı atanamaym diye. Burnumdan geldı hayat. Kadın o kadar şımarık o kadar görgusuz kı ne ev geçımı bılıyo her istedgnı alıyor gezıyor kocası borçları saklıyor duysa ne küfurler sayar. Napaym ben canlar doldum taştm. Oğlu engellı üzmek istemıym ama hayallerm var benim :-(
Annesi ile mi evleniyorsunuz ogluyla mi? Oglunun hic mi fikri zikri yok bi konuda. Altina falan takilmayin. Mustakbel esiniz calisacak mi? Onunla halledin her seyi. Hayalleriniz de zamanla olur. Misafir odasi hemen olmaz bir kac ay sonra olur.
Oglu oglu dediginiz sevdiginiz adam. Nisanlim diye size ait bir iyelikle bahsetmemenizin sebebi nedir?
Bir de iki hesap olayini anlamadim. Kkda iki hesabiniz mi var?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Butun bublar olurken sevgiliniz ne yapiyor? Daha dogrusu annesi bu laflari sarfederken onu engellememesi sizi hic etkilemiyor mu?
Sevglm lafını pek sevmem. Nişanımız olmadı henüz yani hep ertelendı sağlık durumu yüzundn ters işledı her şey. Yoksa o benım canım . İki hesapta ben uzun zamandr üyeydım ama diğer hesabıma yakın bi arkadaşm grmış kendı sorunlarndan bahsetmış adım soyadım rumuz olunca mecburen degştı. :-(
bu kadar çile kahır neden
ezdirme kendini arkadaş ya
seviyorsan da bir izzeti nefsi var insanın
nasıl tahammül ediyorsun
ya da soruyu değiştireyim neden tahammül ediyorsun
seviyorum aşktan falan deme
çünkü sevgi aşk karşılıklı olur
nişanlın olacak kişi neden senin bu hakaretlere uğramana izin veriyor
Sevgiliniz engelli değil mi? siz de onunla kaza süresince ve sonrasında ilgilendiniz?
Bir annenin bu durumda ilgilenen bir kıza neden böyle ters olduğunu anlayamadım.
Nedir aranızdaki husumet? Neyinizi beğenmiyor? Kazadan sizi mi sorumlu tutuyor?Kazadan önce de var mıydı bu durum?
O benım ilk aşkm bana hep bebek gbı bktı. Hastalgmda yalnz bırakmadı. Cebımızdekını bölduk yedık. Ailem eğıtımıme karsıyken o yanımdaydı. Aılesının malı durumu iyı ama çalıştı hem okudu hem çalıştı. Annesı yokluk nedır bılmez bense çok sıkıntılarla geldm buraya. Benı anlamak adına para almazdı aılesndn gururumuda bılırdi şimdı onca sıkıntıdan snra bu eşyaları hak ettım dıyorum. Heves edıyorum elımdn gelenı de yaptm. Tüm eşyaları ben alırm ama evlılık gecıkır çünkı aileme destek oldum borc öduyorum delı gbi. Ne yapacgm ben??? Siz olsanız eşya nikah takı olmadan evlenr mıydnz?
Daha önce açtgm bı konuda da anlattm. Çok çırkın şeyler yaşandı. Ogluna istedgı kız vardı. Benı asla ıstemedı. Oglu benımle aynı şehrde okudu kaza da orada oldu dıye suçladı. Sadece başım açık bu laf oldu. Kilo aldm ayı istemem dedı. Oglunu duş alamadgı zamanlarda kovaya su koyar silerdm yatakta sonuçta benım banyo kovamla sıldın abdst alıyorum ben dıye neler saydı vileda kovasyla sil dedı ne münasebet dedm. Kovayı temızledm ders çalışmaya gttım . ( benım ögrencı evımde kalıyolardı ) ogluna her ne demışse yan odamdan mesaj attı bna neler saydı. Bi yandan işı gücu bıraktm kpss ye çalışmadm üstne bu lafları yedm. 90 üstnde puan alırdm kazadan snra güney doguya zor atandm. Ki güle oynaya gttm dağ köyüne. Yaranamadm .
Daha önce açtgm bı konuda da anlattm. Çok çırkın şeyler yaşandı. Ogluna istedgı kız vardı. Benı asla ıstemedı. Oglu benımle aynı şehrde okudu kaza da orada oldu dıye suçladı. Sadece başım açık bu laf oldu. Kilo aldm ayı istemem dedı. Oglunu duş alamadgı zamanlarda kovaya su koyar silerdm yatakta sonuçta benım banyo kovamla sıldın abdst alıyorum ben dıye neler saydı vileda kovasyla sil dedı ne münasebet dedm. Kovayı temızledm ders çalışmaya gttım . ( benım ögrencı evımde kalıyolardı ) ogluna her ne demışse yan odamdan mesaj attı bna neler saydı. Bi yandan işı gücu bıraktm kpss ye çalışmadm üstne bu lafları yedm. 90 üstnde puan alırdm kazadan snra güney doguya zor atandm. Ki güle oynaya gttm dağ köyüne. Yaranamadm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?