• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kendimi buraya atmak zorunda kaldım kimsem yok.

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar lütfen bana bir şeyler söyleyin. Bir aydan fazladır baba evindeyim babam zorla bana boşanma davasını geri çektirdi:( kaynımın düğünü vardı gitmedm kaynanamlar kaynım eşim bir sürü video atmıştı sosyal hesaplarına göbek atıp eğleniyorlardı. Uğruna kayınpederim kaynım ve kayınvalidemle kavga ettiğim eltim( o gün evlenen) bir kere bile bana bir mesaj atmadı aramadı. Konu bile açmıştım burda eltimin derdi bemimde derdim. Keşke düğünümde olsaydın bile demedi. Bugün eşim eltim bide görümcem başka bir şehire gezmelere gitmişler. Kayananam fotoğraflarını atmış hepsi yine fotoğraf eklemiş oraya buraya. Onları öyle görünce çok zoruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok:(

oruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok:KK43:
işte bu yüzden umrunda olmamışsın onların. dişini göstermemişsin. her şeye eyvallah demişsin. şimdi baban da onları haklı çıkaracak şekilde davayı çekmeni sağlamış.. üzgünüm ama gerçekler.. :(

Kızlar lütfen bana bir şeyler söyleyin. Bir aydan fazladır baba evindeyim babam zorla bana boşanma davasını geri çektirdi:KK43: kaynımın düğünü vardı gitmedm kaynanamlar kaynım eşim bir sürü video atmıştı sosyal hesaplarına göbek atıp eğleniyorlardı. Uğruna kayınpederim kaynım ve kayınvalidemle kavga ettiğim eltim( o gün evlenen) bir kere bile bana bir mesaj atmadı aramadı. Konu bile açmıştım burda eltimin derdi bemimde derdim. Keşke düğünümde olsaydın bile demedi. Bugün eşim eltim bide görümcem başka bir şehire gezmelere gitmişler. Kayananam fotoğraflarını atmış hepsi yine fotoğraf eklemiş oraya buraya. Onları öyle görünce çok zoruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok:KK43:
Okuz olunce ortaklik bozulurmus. Bir soz daha vardir gider eteri gelir beteri diye. Ins o aldiklari yeni gelin burunlarindan getirir onlarin.

işte bu yüzden umrunda olmamışsın onların. dişini göstermemişsin. her şeye eyvallah demişsin. şimdi baban da onları haklı çıkaracak şekilde davayı çekmeni sağlamış.. üzgünüm ama gerçekler.. :KK43:
Bende üzgünüm. Allah babamında belasını versin zaten o mehvetti hayatımı. Önce o eşime diyordu telefon şifreni verme. O eşimi bu duruma getirdi. Şimdide zorla davayı geri çektirdi bana. Ben bir gün mutlu olacakmıyım acaba;(

Bende üzgünüm. Allah babamında belasını versin zaten o mehvetti hayatımı. Önce o eşime diyordu telefon şifreni verme. O eşimi bu duruma getirdi. Şimdide zorla davayı geri çektirdi bana. Ben bir gün mutlu olacakmıyım acaba;(
Aileden de kocadan da hayır yok görünüyor. O halde tek başına durman gerek ama buna hazır mısın o önemli işte

Ah canim,siz cok genc ve toymussunuz evlenirken ,
ailenizde arkanizda durmuyor ,esinizde sizi tuytmamis belli ,
Bundan oturu sizi ezilecek biri olarak gormusler ,
Yasik olmys bu gune kadar ,bundan sonra kendinize sahip olun ,
Ayaklarinizin ustunde duyrmayta calisin

Çok üzüldüm sana dönme yolundan lütfen.Bir daha bu dünyaya gelmeyeceksin o yüzden inadına sende dik dur,vazgeçme,ezdirme kendini.Zaman geçer elbet seni böyle üzenler de üzülürler.Daha önceki konumu bilmiyorum sadece yazdıklarından acının büyüklüğünü içimde hissettim.

Sürdüremedim işte babam bütün aileyi üstüme yolladı davayı geri çekmem için bütün halalarım eve geldi amcalarım geldi. Defalarca eşyalarımı topladım çıkmama izin vermediler.

Bunların hiçbiri bahane değil. Açıkçası ben başaramasam kahrolurdum. Uğruna çaba sarfedeceksiniz ki kararlı duracaksınız ki karşıdaki insanlar anlasın. O bebeğe çok yazık...

Arkadaş zaten duygusal olarakta çökmüş empati yaparak yazdıklarımıza dikkat edelim diye düşünüyorum. İyi olmadığı için burada derdini paylaşmış takıldığın şey gezmeleri mi ifadesi bana pek iyi bi yaklaşımmış gibi gelmedi. Arkadaşım ailenden destek göremiyorsan sığınma evlerine sosyal yardımlaşma tarzı yerlere başvur. Belki bir çözüm bulabilirler senin için. Üzülme seni kaybetmişler

O kadar küçük yaşta evlenmen hata bilemiyorum sen mi istedin ailen mi verdi... Köle olmanın nedeni de bu ne yazık ki

Back
X