- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Müsterih ol diyorsun yani..O momsudan haz etmiyorsunuz almiyorsunuz bu kadar basit..esinde karişmasin..
Off canan Hanimcim yaaa ben ne kadar salagim keske bir anda aradilar beni geliyoruz ev nerde diye sordular o an reddedemedim gibi birsey yapsaydim. Dilimi tutamadim.Kayınvalide,eşinizi doldurursa evet söyler...
Dönmeye müsait nasılsa
Ben de anlamadım. Kadının biri misâfir gelmek istemiş de , konu sahibi istemiyormuş da.Ay bi ben mi bişey anlamadım
Değilsiniz arkadaşım , anlamayanlar hatta anlamak için uğraşmayanlar arasındayımTek anladigim annenizin bi arkadasinin size gelecegi. Ondan sonrasindan bi sey anladiysam ne olayim. Yalniz miyim?
Siz galiba baya bir yanlis anladiniz olayi. Validenin inadina olan gelmek istemelerini kabul etmemem inatlasmam gelmesinler diye ,ikilik benle esim arasında cikacak bu 1.Evinize giren çıkanı neden sosyal medyada paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Validenin inadındaysa, neden ikilik çıkar mı diye soruyorsunuz? Zaten çıksın istiyorsunuz.
Siz soruyu şöyle değiştirin.
Kayınvalideme nispet yapmak istiyorum ama kocam fark etmeden olsun istiyorum, nasıl yapabilirim?
Daha net cevaplar alırsınız :)
Eşim evde çalışıyor. Ise gitmiyor yani hep evde onlar geldiginde evden gidicek haliyle. Ben oyle bi muhabbet yapmam ama acaba olur mu olursa da nasil davranmaliyim derdim buSoruyu ne kadar da uzatmışsınız.
Ev sizin keyif sizin kimi istiyorsanız davet edersiniz.
Bu insanlar gündüz eşiniz işte iken gelmeyecek mi?
Ağırlayacak olan sizsiniz yani,eşiniz niye karışsın.
Bişey derse "ne alakası var" deyin geçin.
Hakikaten ne alakası var?
"Benim annemin arkadaşı gelsin,senin annenin arkadaşı gelmesin" muhabbeti mi yapacaksınız?
Yapmayın,zira saçma.
Esimin 1 arkadasi ve benim 1 arkadasim ve esimin annesi ve benim annnem babam haric kimse gelmediBugüne kadar hiç misafir gelmedi mi evinize. Eşiniz daha önce gelenlere laf etmediyse annenizin komşusuna da neden geldi demez. He kv görünce durumlar değişecekse paylaşmayın sosyal medyada bu kadar basit.
Konu açık cümleler basit neresini anlamadinizDeğilsiniz arkadaşım , anlamayanlar hatta anlamak için uğraşmayanlar arasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?