- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Eşin madem ileri geri yorumlar yapıyorsa, bir sorun olmaz bence.Arkadaslar selam . Bugün annemin bir arkadasi,beni cok sever beni aradi ve x ablanda burda (normalde sehir disinda yasayan biri) ve yigeni de gelmis (o da sehir disinda normalde)haftaya sali ya da carsamba sana gelcez dedi . Bende olur hayatim ama haber verin dedim. Musaitim ben yani sadece 1 gun önceden ara dedim guzelce konustuk kapadık
Eşime de,salak oldugum icin geleceklerini söyledim
Simdi sorun şu,
Kaynanamın iğrenç bir komşusu var
Igrenc diyorum çünkü butun sevmedigim ozellikler onda. Eşim de onun hakkinda ileri geri yorumlar yapar,ama annesi size gelmek istiyor dediginde, aslinda gelebilir der ama biz onceden konustugumuzda tamam gelmesinler demisligi vardir.
Eşimin ikiyüzlü olduğunu söylemiştim. Hakaret amacli degil gercekten oyle karakteri hemen döner.
Ben bu insanları evime almadim kaynana komsusunu daha doğrusu onlar bana gelmek istediklerini söylemediler,kaynanaya söylüyorlar kaynana da eşime.Esim de bana ve numaram var onlarda.. Hani bu ev dingonun ağırı ya. Kaynananin evi sanki .kendi komsusunu agirlayacak bende akli sıra.
Bende ınadina inadina kabul etmiyorum
Cok ciddi sebeplerim var,kıskanclar,düğün ve kina günüm gereksizce konusmalar yaptilar ve kiskancliklarini da belli ettiler.Ve de görgüsüzler.
Birde bugun beni arayan annemin arkadasi ve cevresi icin ,kaynana düğün sonrası,ne garipsediler bizimkiler onları, tuhaf dediler onlar icin demisti.hic sevmediler tarzi bisey de dedi. Ben bozulunca insanlarimiz ne kadar önyargılı diye de düzeltti
Ben de icimden e herhalde oyle diyecekler senin cevrendekiler gibi issiz,varoş,tipsiz,ve kisiliksiz degiller de ondan dedim. Ama icimden diyebildim tabi
Arkadaşlar kaynananin bu sekilde konustugu insanlari hayatinda 3 kez gördü 1 i nisanimda 1 i düğünümde 1 ide kinamda. Hicbir muhabbeti de yok. Ay yazdikca sinirleniyorum bardagi kırıp camlarını yicem o derece.
Her neyse
Ben bu insanlar daha evelde gelmek istediklerinde saglik sorunum yüzünden kabul edememistim o ara hastane islerim vardi ve kara kıstı zaten
Gelmelerini istiyorum seviyorum da mukemmel insanlar
Sorum şu eşim sizce bana onlar geldiler ama x teyzeler neden gelmiyor tarzı birsey soyler mi?erkekler boyle hesaplar yapar mi? Kaynana her türlü gorecek geldiklerini sosyal medyaya foto koycam onlarla da gayette...
Arkadasa söyledim sakin taviz verme evine kimi istersen kabul et esinle de soguk soguk konus sana bisey derse dedi
Hani 2lik olcak diye soruyorum. Onun komsusunu kabul etmiyorum sonucta.ama benim annemin ahbaplari gelecek.
Kadinda anlattığımdan fazlasi var. Tanisan nefret edersin.Neden gelen komşunuzu sosyal medyada paylaşıyorsunuz yahu özellikle görsün sorun çıksın diye mi? kaldı ki bence de önyargılısınız ne demek kaynananızın arkadaşı için tipsüz kişiliksiz karaktersiz diye düşünmek?alt tarafı kınaya düğüne gelmiş bir araya gelip muhabbet bile etmişliğiniz yok kıskanç diye hemen neden yaftalıyorsunuz. istemiyorsanız çağırmayın da inat olsun diye internette paylaşıp kaynananın görmesini sağlamak neden?
Birebir görüştüm diyorum anlamiyor musunuz?Ne kadar terbiyesiz bir insansınız! tanımadığınız etmediğiniz insanlara dış kapının köpekleri demek? yorumlarınızı okuyunca kaynananıza hak verdim evlenmişsiniz kadın zaten hiç evinizi görmeye kimseyi.çağırmamış o değil başkası da olsa kabul etmeyeceksiniz işi yokmuş kimsenin falan ama kendi tanıdığınız olunca kapılar açık bu ayrımcılıktır.
Şimdi benim eşim.annesinin komşularını çağırsa ama benim annemin komşusunu kabul etmese bende kızarım ki benim kayınvalidemin arkadaşları ev hayırlamaya gelmek istedi kabul ettim ağırladım banane kişiliklerinden sürekli mi.bir araya gelicem sanki.
Hayır yani.bir de nispet yapmak sosyal medyada paylaşmak hiç iyi niyetli değil tiplerine kadar laf söylemişsiniz ne hakkınız var? birebir görüşmediğiniz insanlar hakkında ne çok yargınız var yazık!!
Ya hayir onlar benim babamin evine de geldiler bohca getirdiler falan bende kaynanadayken 1 2 defa gördüm yani bir araya geldik benle muhabbete girdi
Oyle düşünmüyorum öyle
Gelinine fakir diyor
Çirkin diyo
Asagiliyo
Benim kocama da,kendi gelini icin diyorki benimki seninki gibi manken gibi degil diyor
Dedikoduyu cok seviyor
Benim sosyal medya hesaplarim hakkinda bazi seyleri ustune alınmış bunuda esime söylüyor. Ne alakaysa
Buda yeni bomba.
He he akli sira beni yönetecek kimseyi almadim eve ceyiz serme denilen hic haz etmedigim seyi de yapmadim kaynanin koluna girip kapi kapi altin gününe kısır partisine de gitmedim. Sancısı bu yüzden. Istesem çağırırım aynen.
Söyledim ...Neden kayınvalidenize direkt ben bu insanlardan hazetmiyorum ve evimde ağırlamak istemiyorum diyemiyorsunuz?
Bin dereden su getirmek yerine açık açık söyleyin.
Buna kırılacak insanları zaten umursamıyorsunuz.Kırılan kırılsın değil mi??
Cok sekersin canim kesinlikle oyle oh cekiyorum suandaBosver canim hizmetcileri ve robotlari degiliz diye sevmeyeceklerse sevmesinler cokta muhim degil.
Ona ben sumugumu bile atmam ne nispetiBohça getirme de kaynananın komşusunun ne işi var aile arasında olan bir durum onlar neden getiriyor? gelini için dediği gelinini.ilgilendirir ev görmek başka bişey gelir ağırlarsınız gider bir daha da görüşmezsiniz. İşte sosyal medyada alınmış yazdıklarıma diyorsunuz bir de üzerine hala oh sizi çağırmadım der gibi foto paylaşıcam diyorsunuz demek ki gerçektem o kişiye nispet yapıyorsunuz özellikle kadın kaynanana bak bizi çağırmadı desin diye yani sorun olmayacakken sorun çıkarmak istiyorsunuz göreceğini bile bile!! ne ucuz işler o kadından farkınız mı var yanii işiniz yok..
Birebir görüştüm diyorum anlamiyor musunuz?
Ayrıca ev benim istedigimi agirlarim terbiyesizlik yapani evimden de kovarim. Hatta istersem evime milyon tane insani davet ederim. Nesi ayrımcılık bunun?? Sen agirlamissin diye herkes agirlayaxaj diye birsey yok. Evet dis kapının dış köpeği. Hepi topu 1 senedir tanıyorum onu kim ki o?
çok ağır konuşuyorsunuz.Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
Eşyalarınızı görümceleriniz almış ama anneleri eve giremiyor iyiymişBen her hafta annemin kankalarıyla kısır partisi yapıyorum, akşamları kahveyi benim balkonda içeriz. Akşam yemeklerine alırım annem ve arkadaşlarını. Ama kv henüz evime girmedi. Kaldı ki srkadaşı girecek..Sevmiyorum, istemiyorum bu kadar basit. Eşime de söyledim kaç kez; bak kıyaslıyorsan, benim annem gelmedi seninki her gün burada diyorsan içinden, annemi de almam eve ama annen girmeyecek dedim. Hiç sesini çıkartmıyor. Sözümde, nişanımda, düğünümde kınamda beni, ailemi hüngür hündür ağlatan kadının işi yok bu evde. Tutsaydı çenesini annelik yapsaydı. İçin rahat olsun. Orası senin evin, senin düzenin. İstediğini alırsın, istemediğini önünden geçirmezsin. Düşünüp sinirlenmen bile saçma..Üzme elalem için kendini. Kimse bize üzülmüyor sonra.
Arkadaşım okudugunu bir dha duzgunce oku kaynanam kinada ve dugunde gördü benim evime gelecek olan annemin komsularini. Ooooofhakaret etme hakkınız yok kimseye! size hakaret eden yok ki. önce kınada düğüne geldi dediniz sonra görüştüm diyorsunuz enteresan..çağırmazsan çağırma da sanki siz çok terbiyelisiniz neler geçiriyorsunuz içinizden.Peki madem.hazetmiyorsunuz neden sosyal medyanızda ekli yazdıklarınızı üstüne alındığına göre eklemişsiniz ee demek ki sizde onu takiptesiniz bir de evinize geleni paylaşmaklar inadına falan.. selametle ayrımcılığa devam sadece o kadın değil kinseyi kaynanam ev görmeye getiremez demişsiniz aman duvar örün kapıya kaynanan zaten getiricem dememiş ki..
Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
Bu nasil bir uslup yahuOna ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?