Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar terbiyesiz bir insansınız! tanımadığınız etmediğiniz insanlara dış kapının köpekleri demek? yorumlarınızı okuyunca kaynananıza hak verdim evlenmişsiniz kadın zaten hiç evinizi görmeye kimseyi.çağırmamış o değil başkası da olsa kabul etmeyeceksiniz işi yokmuş kimsenin falan ama kendi tanıdığınız olunca kapılar açık bu ayrımcılıktır.

Şimdi benim eşim.annesinin komşularını çağırsa ama benim annemin komşusunu kabul etmese bende kızarım ki benim kayınvalidemin arkadaşları ev hayırlamaya gelmek istedi kabul ettim ağırladım banane kişiliklerinden sürekli mi.bir araya gelicem sanki.

Hayır yani.bir de nispet yapmak sosyal medyada paylaşmak hiç iyi niyetli değil tiplerine kadar laf söylemişsiniz ne hakkınız var? birebir görüşmediğiniz insanlar hakkında ne çok yargınız var yazık!!

Eşin madem ileri geri yorumlar yapıyorsa, bir sorun olmaz bence.
Zaten şöyle düşünün, evinize çağırcağınız x teyzelerle zaten görüşüyormuşssunuz.. kayınvalidenin tanıdıklarıyla görüşmediğiniz için, beraber vakit geçirmek istememenizde gayet normal

Kadinda anlattığımdan fazlasi var. Tanisan nefret edersin.
Cok kiskanc bi kadin ben nisanland8m 2 ay sonra neredeyse benim nisan kiyafetimin aynisi gibi biseyi aldi gelinine
Ben pırlantalarımın karat ini yükselttirdim para ekleyip
Esime soruyormuş altinbas tan aldm bende yukseltebiliyor muyuz esimin yanında gelinine senin pirlantani da yükseltelim diyormus. Bu gibi seyler. Zavalli yani zavalli

gereksiz bir sürü bilgi vermişsiniz sonu ne olacak diye okudum ve anladım. evinize kimi misafir olarak almak istiyorsanız alırsınız bundan dolayı bir açıklama yapmanız gerekmiyor bence. genel olarak yazacağım sizin konunuzda da geçmiş her yenilip içilenin her anın her girilen çıkılan yerin sosyal medyada paylaşılması pek doğru gelmiyor bana.tabi bu benim fikrim.sizin eve gelen misafirlerden niye başkası haberdar olsun ki ne gerek var.

Birebir görüştüm diyorum anlamiyor musunuz?
Ayrıca ev benim istedigimi agirlarim terbiyesizlik yapani evimden de kovarim. Hatta istersem evime milyon tane insani davet ederim. Nesi ayrımcılık bunun?? Sen agirlamissin diye herkes agirlayaxaj diye birsey yok. Evet dis kapının dış köpeği. Hepi topu 1 senedir tanıyorum onu kim ki o?

Neden kayınvalidenize direkt ben bu insanlardan hazetmiyorum ve evimde ağırlamak istemiyorum diyemiyorsunuz?

Bin dereden su getirmek yerine açık açık söyleyin.

Buna kırılacak insanları zaten umursamıyorsunuz.Kırılan kırılsın değil mi??

Bohça getirme de kaynananın komşusunun ne işi var aile arasında olan bir durum onlar neden getiriyor? gelini için dediği gelinini.ilgilendirir ev görmek başka bişey gelir ağırlarsınız gider bir daha da görüşmezsiniz. İşte sosyal medyada alınmış yazdıklarıma diyorsunuz bir de üzerine hala oh sizi çağırmadım der gibi foto paylaşıcam diyorsunuz demek ki gerçektem o kişiye nispet yapıyorsunuz özellikle kadın kaynanana bak bizi çağırmadı desin diye yani sorun olmayacakken sorun çıkarmak istiyorsunuz göreceğini bile bile!! ne ucuz işler o kadından farkınız mı var yanii işiniz yok..

Benim kayınvalidemde 1 senedir yani evlendiğimden beri “şunlar sana gelmek istiyor” der. Bende gelsinler diyorum. Sonra diyorki “onlar çok meraklıdırlar evine falan bakarlar, fenalar”. Eee nasıl diyim şimdi gelsinler diyebende gelin mevlidi okutuyorum diye hepsini aynı gün davet etmiştimki cidden meraklılardı. Herşeyimi didik didik incelediler.

Daha sonra da eşime anlattım dedim böyle böyle hani hem böyle diyor hem eve çağır diyor.. o da annesine “anne evimize her zaman görüşmeyeceğimiz insanları sırf meraklarını gidersinler diye niye davet edelim” demiş. Sonrada bişey demedi zaten kayınvalidem.

Bosver canim hizmetcileri ve robotlari degiliz diye sevmeyeceklerse sevmesinler cokta muhim degil.

Söyledim ...
Anlamadi.karsiliginda da bana seni cok seviyorlar ama dedi
Birde kocam icin ellerinde büyüdü dedi.

Ben her hafta annemin kankalarıyla kısır partisi yapıyorum, akşamları kahveyi benim balkonda içeriz. Akşam yemeklerine alırım annem ve arkadaşlarını. Ama kv henüz evime girmedi. Kaldı ki srkadaşı girecek..Sevmiyorum, istemiyorum bu kadar basit. Eşime de söyledim kaç kez; bak kıyaslıyorsan, benim annem gelmedi seninki her gün burada diyorsan içinden, annemi de almam eve ama annen girmeyecek dedim. Hiç sesini çıkartmıyor. Sözümde, nişanımda, düğünümde kınamda beni, ailemi hüngür hündür ağlatan kadının işi yok bu evde. Tutsaydı çenesini annelik yapsaydı. İçin rahat olsun. Orası senin evin, senin düzenin. İstediğini alırsın, istemediğini önünden geçirmezsin. Düşünüp sinirlenmen bile saçma..Üzme elalem için kendini. Kimse bize üzülmüyor sonra.

Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten

hakaret etme hakkınız yok kimseye! size hakaret eden yok ki. önce kınada düğüne geldi dediniz sonra görüştüm diyorsunuz enteresan..çağırmazsan çağırma da sanki siz çok terbiyelisiniz neler geçiriyorsunuz içinizden.Peki madem.hazetmiyorsunuz neden sosyal medyanızda ekli yazdıklarınızı üstüne alındığına göre eklemişsiniz ee demek ki sizde onu takiptesiniz bir de evinize geleni paylaşmaklar inadına falan.. selametle ayrımcılığa devam sadece o kadın değil kinseyi kaynanam ev görmeye getiremez demişsiniz aman duvar örün kapıya kaynanan zaten getiricem dememiş ki..

Hic anlamam gelen misafirle fotograf cektirip sosyal medyaya koymanin anlamini
Diger yandan ev benim evim
Kaynanam misafirini kendi evinde agirlasin bi zahmet

Eşyalarınızı görümceleriniz almış ama anneleri eve giremiyor iyiymiş

Arkadaşım okudugunu bir dha duzgunce oku kaynanam kinada ve dugunde gördü benim evime gelecek olan annemin komsularini. Ooooof

Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten

Sizden kalite akıyor Maşallah!! laflarınıza bakın varoş falan yazık..Pis varoş sümüğümü.atmam dediğiniz insan hala sizde ekliyse laf yetiştiriyorsanız geleni gideni paylaşıyorsanız baya aşık atıyorsunuz sizinde ondan farkınız yok seviye yerlerde!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…