Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim evde çalışıyor. Ise gitmiyor yani hep evde onlar geldiginde evden gidicek haliyle. Ben oyle bi muhabbet yapmam ama acaba olur mu olursa da nasil davranmaliyim derdim bu
Böyle bir muhabbet,bir mukayese yapmayın.
O yaparsa da "ne alakası var,kıyasladığın insanlara bak" deyip hiiiç üstünde durmayın, geçin.
Büyütecek bişey yok,anlam yüklemeyin.

Esimin 1 arkadasi ve benim 1 arkadasim ve esimin annesi ve benim annnem babam haric kimse gelmedi
E bir yerden başlamış olursunuz. Eşiniz birşey söylerse hoşlanmadığım insanları ağırlamak istemiyorum dersiniz. Annen baban ailenin başımın üstünde yeri var deyip kapatırsınız konuyu.

Hem esiniz dönmeye musait hem sosyal medya da resim paylaşıyorsunuz bu Birz kv ye inat gibi geldi bana. Büyük ihtimalle kv esinizi doldurur. Hem sizin evinize girip çıkan misafirden kv ye ne? Açık açık komsusunu sevmediginizi söyleyin bu kadar net.

Duzeltiyorum soguk soguk konus dedi. Ama doldurmak evet. Simdi kaynana bu eve kimseyi getirmedi sancısı bu yüzden....bide sinirimi bozan beni arayipta gelmek istiyoruz musait misin diyen falan yok kaynanaya söylüyor. O modern magaralilar alışmışlar herhalde yönetmeye ama ben oyle biri degilim ki. Kendisi surekli gelinini ezen gelinine fakir çirkin diyen bir insan. Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.

Kv ne senin komsularindan hoslanmiyorum de bir sekilde kabul etme. O evin kvnin evi olmadigini anlasin. Yeni kv klasigi de bu gelinin evine misafir goturme meraki. Ev sahibi istese cagirir zaten.
He he akli sira beni yönetecek kimseyi almadim eve ceyiz serme denilen hic haz etmedigim seyi de yapmadim kaynanin koluna girip kapi kapi altin gününe kısır partisine de gitmedim. Sancısı bu yüzden. Istesem çağırırım aynen.

bana göre degil geleni gideni söylemek üstüne sosyal medyada duyurmak.
biraz politik olun karşılıklı zıtlaşmak tavizsiz hayat sürmek eşler için de sorunları çogaltıyor.
validenizin komşusu ile atkafaş olmayacaktınız alt tarafı ömrünüzden 2 saati ona ayıracaktınız.
laf vardır itin hatırı yoksa sahibinin vardır diye.

Yok onu zaten alakadar etmez ama dediginiz gibi bir doldurma yasanirsa esim bana onlar da gelsinler diye israr edebilir ve bu konu 3 4 defa açıldı. Esimle kavga ettim en son pes edip tamam gelmesinler dedi. Malesef kinleniyorum cunku terbiyesizlik yaptilar bana alttan alttan ama

Onlardan korkacaksin zaten alttan alttan is yapanlar daha fena olur.

Yemin ederim hic politik degilim esim 2 yuzlu ve politik bu yuzden de cogu zaman kavga . Ama dediginiz gibi olmak lazim. Tavizsiz hayat surdugumu anladınız. Aynen oyle. Ama burdaki arkadaslarin bazilari kv diyorlar o en son dusuncegim sey benim derdim esim. Kavga cikcak yine uffff

Tam size cevap yazıyordum akıllı, uslu, laf sokmadan, küçük görmeden...

Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.

Şu yazdığınızı gördüm,
Bu seviyede birine bir şey anlatılmayacagına karar verdim.

Takılın siz buralarda...

Onlardan korkacaksin zaten alttan alttan is yapanlar daha fena olur.
Kaynana onlari saydirma pesinde. Banane ya senin ahbabin ama kaynana yeri gelince onların da arkasindan konusuyor
Kizi ayri terbiyesizlik yapti kendisi ayri terbiyesizlik yapti
Konu tekrar acilsa bunlari soylesem kayinvalideye ki soylerim cogu seyi soyluyorum zaten
Amaaaan handee ne takiliyorsun deyip onları savuncak birsey bulur
Ama ben unutamiyorum
Esim de bana kinci diyor
Hayir kincilik degil senin gibi politik degilim iste esim de az degil

Hayvanların ismini kullanarak hakaret etmeyin lütfen. Bide insanlara niye öyle diyosunuz sırf misafirliğe gelmek istedi diye yazık tuhaf ya bu kadar nefret zararlı

Neden gelen komşunuzu sosyal medyada paylaşıyorsunuz yahu özellikle görsün sorun çıksın diye mi? kaldı ki bence de önyargılısınız ne demek kaynananızın arkadaşı için tipsüz kişiliksiz karaktersiz diye düşünmek?alt tarafı kınaya düğüne gelmiş bir araya gelip muhabbet bile etmişliğiniz yok kıskanç diye hemen neden yaftalıyorsunuz. istemiyorsanız çağırmayın da inat olsun diye internette paylaşıp kaynananın görmesini sağlamak neden?

Hayvanların ismini kullanarak hakaret etmeyin lütfen. Bide insanlara niye öyle diyosunuz sırf misafirliğe gelmek istedi diye yazık tuhaf ya bu kadar nefret zararlı
20 senedir hayvan besliyorum. Duyar kasmayin.hatta suan bitanesi yanimda.

Eşinize haber vermeyip bir anda geliyorlarmış kıramamış gibi davranın.Eşiniz de ister evde dursun ister gitsin ama resim atmak da biraz gereksiz ve yersiz geldi.Zıtlaşmaya meydan okumaya,duyurmaya hiç gerek yok.Bunun sonu aile yaşantınıza da yansıyabilir.Paylaşacaksanız da bazı isimlerden gizleyerek yapın.

20 senedir hayvan besliyorum. Duyar kasmayin.hatta suan bitanesi yanimda.
Hoş değil köpek it lafları. Yalan mı? Seviyosanız hak verirdiniz ama. Bana bile saldırıyosunuz çok nefret dolusunuz size zarar. Kadın misafirliğe gelmek istemiş diye bu kadar sinir iyi değil umarım farkedersiniz size iyi sinirlenmeler o zaman

Dogru hos degil ama cok sinirliyim suan kusura bakma yaaaa

Ya hayir onlar benim babamin evine de geldiler bohca getirdiler falan bende kaynanadayken 1 2 defa gördüm yani bir araya geldik benle muhabbete girdi
Oyle düşünmüyorum öyle
Gelinine fakir diyor
Çirkin diyo
Asagiliyo
Benim kocama da,kendi gelini icin diyorki benimki seninki gibi manken gibi degil diyor
Dedikoduyu cok seviyor
Benim sosyal medya hesaplarim hakkinda bazi seyleri ustune alınmış bunuda esime söylüyor. Ne alakaysa
Buda yeni bomba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…