- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Böyle bir muhabbet,bir mukayese yapmayın.Eşim evde çalışıyor. Ise gitmiyor yani hep evde onlar geldiginde evden gidicek haliyle. Ben oyle bi muhabbet yapmam ama acaba olur mu olursa da nasil davranmaliyim derdim bu
E bir yerden başlamış olursunuz. Eşiniz birşey söylerse hoşlanmadığım insanları ağırlamak istemiyorum dersiniz. Annen baban ailenin başımın üstünde yeri var deyip kapatırsınız konuyu.Esimin 1 arkadasi ve benim 1 arkadasim ve esimin annesi ve benim annnem babam haric kimse gelmedi
Duzeltiyorum soguk soguk konus dedi. Ama doldurmak evet. Simdi kaynana bu eve kimseyi getirmedi sancısı bu yüzden....bide sinirimi bozan beni arayipta gelmek istiyoruz musait misin diyen falan yok kaynanaya söylüyor. O modern magaralilar alışmışlar herhalde yönetmeye ama ben oyle biri degilim ki. Kendisi surekli gelinini ezen gelinine fakir çirkin diyen bir insan. Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.Yalnız arkadaşınızda sizi doldurmuş. “Eşin br şey söylerse soğuk davran” demek doldurmaktır.
Kayınvalideniz sürekli birilerini toplayıp evinize geliyorsa bir şekilde ertelersiniz. Ama hiç gelemediyse yada gelmekte ısrarcı birini getiremediyse kabul etmelisiniz bence. Empati kuruyorum; annem bir arkadaşını getirmek istiyor. Eşim kabul etmiyor. Ne diyeceğim anneme? Çok ayıp. Rezil olurum, büyükte bir tartışma yaşarız. 1 kere çağırın onları eğer tekrar teklif gelirse. Elinize yapışmayacak ya, birkaç saat.
He he akli sira beni yönetecek kimseyi almadim eve ceyiz serme denilen hic haz etmedigim seyi de yapmadim kaynanin koluna girip kapi kapi altin gününe kısır partisine de gitmedim. Sancısı bu yüzden. Istesem çağırırım aynen.Kv ne senin komsularindan hoslanmiyorum de bir sekilde kabul etme. O evin kvnin evi olmadigini anlasin. Yeni kv klasigi de bu gelinin evine misafir goturme meraki. Ev sahibi istese cagirir zaten.
Yok onu zaten alakadar etmez ama dediginiz gibi bir doldurma yasanirsa esim bana onlar da gelsinler diye israr edebilir ve bu konu 3 4 defa açıldı. Esimle kavga ettim en son pes edip tamam gelmesinler dedi. Malesef kinleniyorum cunku terbiyesizlik yaptilar bana alttan alttan amaHem esiniz dönmeye musait hem sosyal medya da resim paylaşıyorsunuz bu Birz kv ye inat gibi geldi bana. Büyük ihtimalle kv esinizi doldurur. Hem sizin evinize girip çıkan misafirden kv ye ne? Açık açık komsusunu sevmediginizi söyleyin bu kadar net.
Onlardan korkacaksin zaten alttan alttan is yapanlar daha fena olur.Yok onu zaten alakadar etmez ama dediginiz gibi bir doldurma yasanirsa esim bana onlar da gelsinler diye israr edebilir ve bu konu 3 4 defa açıldı. Esimle kavga ettim en son pes edip tamam gelmesinler dedi. Malesef kinleniyorum cunku terbiyesizlik yaptilar bana alttan alttan ama
Yemin ederim hic politik degilim esim 2 yuzlu ve politik bu yuzden de cogu zaman kavga . Ama dediginiz gibi olmak lazim. Tavizsiz hayat surdugumu anladınız. Aynen oyle. Ama burdaki arkadaslarin bazilari kv diyorlar o en son dusuncegim sey benim derdim esim. Kavga cikcak yine uffffbana göre degil geleni gideni söylemek üstüne sosyal medyada duyurmak.
biraz politik olun karşılıklı zıtlaşmak tavizsiz hayat sürmek eşler için de sorunları çogaltıyor.
validenizin komşusu ile atkafaş olmayacaktınız alt tarafı ömrünüzden 2 saati ona ayıracaktınız.
laf vardır itin hatırı yoksa sahibinin vardır diye.
Siz galiba baya bir yanlis anladiniz olayi. Validenin inadina olan gelmek istemelerini kabul etmemem inatlasmam gelmesinler diye ,ikilik benle esim arasında cikacak bu 1.
2. Ise kayinvalideye evime gelenle degil baska seylerle nispet yapma taraftariyim ve yapiyorum da :)
3. Ise nispeti de ne yazikki kocamin önünde yaptim defalarca buradada tutturamadiniz :)
4 esim önemli konum da sorum da gayet açık net.
Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.
Konunuzda o kadar çok insan ve o kadar çok ve bana göre gereksiz ayrıntı var ki anlamak için uğraşmadım diyelim.Konu açık cümleler basit neresini anlamadiniz
Kaynana onlari saydirma pesinde. Banane ya senin ahbabin ama kaynana yeri gelince onların da arkasindan konusuyorOnlardan korkacaksin zaten alttan alttan is yapanlar daha fena olur.
O zaman elestirmeyin . Madem anlamak istemiyorsunuz.Konunuzda o kadar çok insan ve o kadar çok ve bana göre gereksiz ayrıntı var ki anlamak için uğraşmadım diyelim.
Duzeltiyorum soguk soguk konus dedi. Ama doldurmak evet. Simdi kaynana bu eve kimseyi getirmedi sancısı bu yüzden....bide sinirimi bozan beni . Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.
20 senedir hayvan besliyorum. Duyar kasmayin.hatta suan bitanesi yanimda.Hayvanların ismini kullanarak hakaret etmeyin lütfen. Bide insanlara niye öyle diyosunuz sırf misafirliğe gelmek istedi diye yazık tuhaf ya bu kadar nefret zararlı
Hoş değil köpek it lafları. Yalan mı? Seviyosanız hak verirdiniz ama. Bana bile saldırıyosunuz çok nefret dolusunuz size zarar. Kadın misafirliğe gelmek istemiş diye bu kadar sinir iyi değil umarım farkedersiniz size iyi sinirlenmeler o zaman20 senedir hayvan besliyorum. Duyar kasmayin.hatta suan bitanesi yanimda.
Dogru hos degil ama cok sinirliyim suan kusura bakma yaaaaHoş değil köpek it lafları. Yalan mı? Seviyosanız hak verirdiniz ama. Bana bile saldırıyosunuz çok nefret dolusunuz size zarar. Kadın misafirliğe gelmek istemiş diye bu kadar sinir iyi değil umarım farkedersiniz size iyi sinirlenmeler o zaman
Ya hayir onlar benim babamin evine de geldiler bohca getirdiler falan bende kaynanadayken 1 2 defa gördüm yani bir araya geldik benle muhabbete girdiNeden gelen komşunuzu sosyal medyada paylaşıyorsunuz yahu özellikle görsün sorun çıksın diye mi? kaldı ki bence de önyargılısınız ne demek kaynananızın arkadaşı için tipsüz kişiliksiz karaktersiz diye düşünmek?alt tarafı kınaya düğüne gelmiş bir araya gelip muhabbet bile etmişliğiniz yok kıskanç diye hemen neden yaftalıyorsunuz. istemiyorsanız çağırmayın da inat olsun diye internette paylaşıp kaynananın görmesini sağlamak neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?