• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar geldim ben nasılsınız bebekleriniz nasıl :) tedaviyi tamamen bıraktım bu süreçte yeniden başlamayı düşünüyorum biraz sizden cesaret toplamaya geldim açıkçası 🥹
Hosgeldin canm inşallah ummadığın anda sağlıkla kolaylıkla bebiş haberini alırsın 🙏

Kızlar iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar geldim ben nasılsınız bebekleriniz nasıl :) tedaviyi tamamen bıraktım bu süreçte yeniden başlamayı düşünüyorum biraz sizden cesaret toplamaya geldim açıkçası 🥹
Hoşgeldın cnm, güzel haberlerını beklıyoruz. İnş en hayırlı zamanda bebişin senınle olur🤲 dualarımız seninle😉

Niqu Niqu canııımmm hayırlı olsun. Geçrten başkasının hamileliği 1 ay gibi geçiyor😄 daha dün haber almışız gibi. Çok şükür sağlıkla kucağına almışsın. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Gözünüz aydın çok sevindim😊
Sağol canım Amin.Profil ismini tanımadım ya🙈

Canımmm ıyıyım valla iş bebek ev banyo yapmaya bıle vakıt bulamadan kosturma ıcınde yuvarlanıyorum😄poyrazcıgım büyüyor ananesı bakıyor gunduz,bıraz yaramazca kök söktürüyor hepımıze😊🥰🥰❤️ 6 aylık oldu hala ıcım kıpır kıpır onu gorunce dunyalar benım oluyor ıyıkı bıze gelmıs dıye Allaha tesekkur edıyorum,böyle bende yogun duygular devam🥰sen nasılsın napıyosun

Oyyy seni ve sizleri görmek ne güzel, biz 8,5 aylık olduk, zamanın bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorummmm, 3 saatte bir bebeğime bakıp hala şaşırıyorum bu benim mi diye, emeklemeye çalışıyoruz biz, bugün ilk kez Norveç somon yedi.. sen de ne var ne yok kuzummmm? 🧡🧡🧡🧡 yazdığın için de ayrıca teşekkür ederimmm

Ayy kızlar sızı bulmusken bısey sorcam❤️😊sımdı ben dogdu dogalı poyrazla beraber uyuyorum ama artık seri şekilde dönmeye başladı cok hızlı gıdıyor döne döne😄besıgıne yatırmam gereklı artık korkuyorum uyurken bı gozum sureklı onda akıllı saattekı derın uykum 37 dakıka🫣ama gecen gun besıge yatırdım yıne aklım hep onda kaldı uzerını cok acıyor ayy üşüdümüü ayy napıyor acabaa ya battanıyesını yuzune kapadıysa ya rahat degılse vs vs besıgı kapattıgım ıcın goremıyorumda karanlıkta,napıyım sızce bana bı yol soyleyın😊

Ayy kızlar sızı bulmusken bısey sorcam❤️😊sımdı ben dogdu dogalı poyrazla beraber uyuyorum ama artık seri şekilde dönmeye başladı cok hızlı gıdıyor döne döne😄besıgıne yatırmam gereklı artık korkuyorum uyurken bı gozum sureklı onda akıllı saattekı derın uykum 37 dakıka🫣ama gecen gun besıge yatırdım yıne aklım hep onda kaldı uzerını cok acıyor ayy üşüdümüü ayy napıyor acabaa ya battanıyesını yuzune kapadıysa ya rahat degılse vs vs besıgı kapattıgım ıcın goremıyorumda karanlıkta,napıyım sızce bana bı yol soyleyın😊
Kuzum beşiğine alıştırirsan tabiki iyi olur çünkü dahada hareketlenecek yanında zor olur
Loş gece lambası olabilir tam karanlık olmasn bnce daha görmen için
Ne kadarlık oldu kuzucuk ☺️

Canım ileride çok zorlanırsın yatağına alıştır ben battaniye hiçbir şey üstüne örtmüyorum yatakta yastık başka hiçbir şey olmuyor ondan içim rahat zaten üstünü örtmüyor benim oğlan hemen ayaklarıyla açıyor havalar sıcakken gerek görmedim kışta tulum giyindiriyorum zamanla alışıcan öyle aklında kalmaz

Kuzum beşiğine alıştırirsan tabiki iyi olur çünkü dahada hareketlenecek yanında zor olur
Loş gece lambası olabilir tam karanlık olmasn bnce daha görmen için
Ne kadarlık oldu kuzucuk ☺️
6 aylık oldu teyzesi🥰buyuyorlar mınık ponçikler😄
Canım ileride çok zorlanırsın yatağına alıştır ben battaniye hiçbir şey üstüne örtmüyorum yatakta yastık başka hiçbir şey olmuyor ondan içim rahat zaten üstünü örtmüyor benim oğlan hemen ayaklarıyla açıyor havalar sıcakken gerek görmedim kışta tulum giyindiriyorum zamanla alışıcan öyle aklında kalmaz
Canım tamam bugun denıycem😄 gözün aydın olsun dogumun olmus cok sevındım❤️🥰Allahım sana guc kuvvet versın ben bı taneyle bas edemıyorum🫣😄saglıkla mutlulukla buyut ınsallah🌸

6 aylık oldu teyzesi🥰buyuyorlar mınık ponçikler😄

Canım tamam bugun denıycem😄 gözün aydın olsun dogumun olmus cok sevındım❤️🥰Allahım sana guc kuvvet versın ben bı taneyle bas edemıyorum🫣😄saglıkla mutlulukla buyut ınsallah🌸
Amin canım Amin🤲🏻evet çok çok zor ama bu günler için çok dua et aradan çıkartmış oldum😅

Dışarıda bebek arabasnda bazen uyuyor ama başka evde uyumaya nasl alıştırdın
Canım ben kayınvalidemlere gidiyorum orda sevdiği battaniyesi veya ayıcıklarını ellerine veriyorum uyku saati gelince kendisi uyur.Birde benim 3 de emzik kullandı oğlumda eline ayıcığını alır nere gidersem gideyim uyur

Canım ben kayınvalidemlere gidiyorum orda sevdiği battaniyesi veya ayıcıklarını ellerine veriyorum uyku saati gelince kendisi uyur.Birde benim 3 de emzik kullandı oğlumda eline ayıcığını alır nere gidersem gideyim uyur
Ay Ne güzel egede emzik kullanıyor ama bebek arabasnda uyuyor ama başka evde uyumuyor yada ben alistiramadm:)

Back
X