• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ay Ne güzel egede emzik kullanıyor ama bebek arabasnda uyuyor ama başka evde uyumuyor yada ben alistiramadm:)
Tanıdıgı evde uyurda tanımadıgı evde uyumaz cunku etrafı ıncelemek ve yaramazlık yapmakla mesgul olacagı ıcın😄🥰cocugum yatagını sevıyor demekkı.saka bı yana kendı örtüsünü yastıgını oyuncagını götür kuzum uyku saatı gelınce evdekı rutının aynısını yaparsan bence uyur.ama aksam uykusu ıcın benımkıde istemez baska ev

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Ayy kızlar sızı bulmusken bısey sorcam❤️😊sımdı ben dogdu dogalı poyrazla beraber uyuyorum ama artık seri şekilde dönmeye başladı cok hızlı gıdıyor döne döne😄besıgıne yatırmam gereklı artık korkuyorum uyurken bı gozum sureklı onda akıllı saattekı derın uykum 37 dakıka🫣ama gecen gun besıge yatırdım yıne aklım hep onda kaldı uzerını cok acıyor ayy üşüdümüü ayy napıyor acabaa ya battanıyesını yuzune kapadıysa ya rahat degılse vs vs besıgı kapattıgım ıcın goremıyorumda karanlıkta,napıyım sızce bana bı yol soyleyın😊
Canım artık üstünü örtemeyeceksin galiba, en azından benimki öyle 😅 kışın uyku tulumu kullanacağım aldım çoktan koydum kenara, gece yatarken de benim oğlan çok çok terliyor uzun giydiremiyorum ama gece sabaha karşı da serin oluyo artık biraz üşüyodur heralde ama giydirirsem de çok terliyor. Bu gece ev 26-25 dereceydi, ince uzun pijama altı ve bir yarım kollu çıtçıtlı ile uyuttum, düne kadar çok sıcaktı sadece kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum. Çorap giydirmeyin diyorlar. Hep giydiresim geliyo ama bakıyorum ayakları sıcacık. Bir süre sonra üşümediğini görüp sen de uyursun inşallah.

Canım artık üstünü örtemeyeceksin galiba, en azından benimki öyle 😅 kışın uyku tulumu kullanacağım aldım çoktan koydum kenara, gece yatarken de benim oğlan çok çok terliyor uzun giydiremiyorum ama gece sabaha karşı da serin oluyo artık biraz üşüyodur heralde ama giydirirsem de çok terliyor. Bu gece ev 26-25 dereceydi, ince uzun pijama altı ve bir yarım kollu çıtçıtlı ile uyuttum, düne kadar çok sıcaktı sadece kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum. Çorap giydirmeyin diyorlar. Hep giydiresim geliyo ama bakıyorum ayakları sıcacık. Bir süre sonra üşümediğini görüp sen de uyursun inşallah.
Bu cocukların gece üşüyormu üşümüyormu olayı çok bilinmezli bir denklem gibi😄alısacagım bır sekılde,bende aldım dun 1.2 togluk bı tulum,evler serınlemeye basladı bır haftaya gıydırmeyı dusunuyorum dırek zıbının uzerıne,bende corap gıydırmıyorum kuzum,zaten ayagı hep açık,uzerını ortmedıgı ıcın😄yerım ben onların ayaklarınııııı🥰kii yiyorumda😄😄

Bu cocukların gece üşüyormu üşümüyormu olayı çok bilinmezli bir denklem gibi😄alısacagım bır sekılde,bende aldım dun 1.2 togluk bı tulum,evler serınlemeye basladı bır haftaya gıydırmeyı dusunuyorum dırek zıbının uzerıne,bende corap gıydırmıyorum kuzum,zaten ayagı hep açık,uzerını ortmedıgı ıcın😄yerım ben onların ayaklarınııııı🥰kii yiyorumda😄😄
Cnm bnde kışın çorapla ve uyku tulumuyla yatırıyorum, üstünü asla örttürmuyor, hafif serinlerde yine ayakları açık etek gbi sıfır kol tulumu var onu giydrıyorum.

Kızlar burda olan var mı ??? Biraz belirtim olunca test yapmıştım . Gün yada bugün kesin olarak olmam gerekiyordu olmadım hâla . Testler arasında saat farkı var ama beni korkuttu henüz hazır değilmişim galiba buna bi bakarmısınız ilk testte bile görülür bi çizgi var

Eklentiler

• 935FD284-290A-4FF9-9C50-0B4DE2EB7AB2.webp
    935FD284-290A-4FF9-9C50-0B4DE2EB7AB2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 25417D0C-2BC1-4BD8-9432-191911260E11.webp
    25417D0C-2BC1-4BD8-9432-191911260E11.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar burda olan var mı ??? Biraz belirtim olunca test yapmıştım . Gün yada bugün kesin olarak olmam gerekiyordu olmadım hâla . Testler arasında saat farkı var ama beni korkuttu henüz hazır değilmişim galiba buna bi bakarmısınız ilk testte bile görülür bi çizgi var
Balım baya baya var çizgi testin markası ney predictor felansa güvenilir ama geçen ay bende sahte pozitif çizgi çıkardı yarın sabah tekrar yap ilk idrarla daha iyi netleşir

Canım dunku testler beklemısmıydı?o kadar belırgınken nasıl boyle cıktı anlamadım ben?baska bı testle bı daha denesene.sınır oldum yaa
Eczane de başka yokmuş 2 tane almak zorunda kalmıştım bundan uyanınca tekrar yaptım hemen de resmini çektim

Eklentiler

• IMG_3311.webp
    IMG_3311.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3310.webp
    IMG_3310.webp
    172,7 KB · Görüntüleme: 22
Her ikisi farklı testmi öyleyse var canım yarın yine sabah bir başka test al merak ettim hemen kana gitme
Ben kan ver demısım sen verme😀beynı yanıcak kızın.tum yaptıgı testlerde cıktı dıye algıladım ben acıkcası ve yarına 90 falan cıkar bu cızgıyle kan verırse,ben olsam kan verırdım sonra bı hafta sonra bıdaha verırdım sonra keseye kadar gıtmezdım kı oyle yapmıstım kendımde

Ben kan ver demısım sen verme😀beynı yanıcak kızın.tum yaptıgı testlerde cıktı dıye algıladım ben acıkcası ve yarına 90 falan cıkar bu cızgıyle kan verırse,ben olsam kan verırdım sonra bı hafta sonra bıdaha verırdım sonra keseye kadar gıtmezdım kı oyle yapmıstım kendımde
Aaaaa hiç görmedim mesajını😅neden dedim gitmesin birde baksın kesinleşsin diye zamanında o kadar kan verdimki neqatif görünce üzülüyor insan varsada 2 günden bir takip etmek onun heyacanını yaşamasın diye..ikinci oğlumda bir defa kan verdim 5 binden fazla çıkmıştı sonuç dahada vermedim stres heyacan yoktu ama ilkte takip edince kalbim çıkıcaktı sanki yinede en doğrusunu kalbi canı nasıl istiyorsa öyle yapsın

Aaaaa hiç görmedim mesajını😅neden dedim gitmesin birde baksın kesinleşsin diye zamanında o kadar kan verdimki neqatif görünce üzülüyor insan varsada 2 günden bir takip etmek onun heyacanını yaşamasın diye..ikinci oğlumda bir defa kan verdim 5 binden fazla çıkmıştı sonuç dahada vermedim stres heyacan yoktu ama ilkte takip edince kalbim çıkıcaktı sanki yinede en doğrusunu kalbi canı nasıl istiyorsa öyle yapsın
Canım benım🥰ne testler yaptık ne kanlar verdık.hey gıdı gunleeer,sımdı yanımda uyuyor oglum çok şükür..hala ona bakınca gözüm doluyor yaa annelık ıcın yaratılmısım resmen ıcımden baska bırısı cıktı🥰🥰🥰bende ıkı gundur test yapıyor cıfrt cızgı cıkıyor dıye bı kere kan versın,testle ugrasmasın dıye dedım,test stres yapıyor ınsanda😀

Canım benım🥰ne testler yaptık ne kanlar verdık.hey gıdı gunleeer,sımdı yanımda uyuyor oglum çok şükür..hala ona bakınca gözüm doluyor yaa annelık ıcın yaratılmısım resmen ıcımden baska bırısı cıktı🥰🥰🥰bende ıkı gundur test yapıyor cıfrt cızgı cıkıyor dıye bı kere kan versın,testle ugrasmasın dıye dedım,test stres yapıyor ınsanda😀
En güzeli kendi karar versin🤭
Hiç o günler unutulurmu ya adet gelmeden test yapıyorduk sabah 6 gibi bir kalkıyordum test için sonra o boş testle telefon işığıyla takip ediyordum olmayan çizgiyi😅grupa atıyordum bir defa hatta hamilesin dediler tebrikler geldi bendede bir havalar evde kesin hamileyim diye😅😅hele tüp Bebek yollarını demiyorum Şimdi çok şükür bu günüme diyorum🤲🏻🤲🏻

Kızlar valla korkuyorum kan vermeye de hamile olduğumdan emin olmaya da .. yani öncekiler de içimde biraz da olsa heyecan sevinç vardı şimdi sadece korku endişe 😥 napcam bilmiyorum kabullenmek istemiyorum korkudan resmen . Ama belirtilerim de var yoksayamıyorum ayakta uyuyorum bi haftadır bi de tanıyorum artık hamileliği bu kaçıncı oldu . Çaresizim şuan öylece oturup bekliyorum Niqu Niqu imagination forever imagination forever

Back
X