valla bence büyük sorun yok ortada fazla görüşmeyin sırnaşırsa da sık sık tersleyin gitsin
Yazacaklariniz bu kar mi yani:)
Ayıp etseniz ne olacak ki sevmediğiniz, önemsemediğiniz ve içinizden hoşçakalın demek bile gelmediği biri sonuçta. Bırakın sizin ayıbınız olsun bu seferlik.
Hem sevmiyorsunuz komşunuzu, hem de dert ediyorsunuz hoşçakalin demedim diye :)
Ayıp olup olmaması karşınızdaki kişinin algısına bağlı biraz. Ama sizin ayıp olmasını sorun etmeniz bana garip geldi. Şikayetçi olduğunuz birisi olduğu içinYani ayip oldu oylemi.
Birde yalanci duruma düştüm sanırim.
Gidecegim belli olduğu halde soylememek le.
Ama gercekten içimden gelmedi.
Ve muhtemelen gittiğimizde bunu soyleyeck.
Yalnız 11 aylik kızınıza misafirlikte çatal mi verdiniz ben olsam ses edemezdim ama kadın hakli bunda sinir olacak bise yok dağıtır döker sonuçta kendi eviniz degil orası benim iki küçüğüm var misafirlikte diken üstündeyim aman dağıtır dökerler diye çok fazla abartacak bise yok istediği kadar trip atsın tabiki vermiceksin çocuğunu neler duyuyoruz gözümüzden sakinmaliyizBen farkli bir sehirde yasiyorum yani gurbette. Ve ailemi ziyarete geldim bugun.
Bir merakli ve merakiyla beni bunaltan kimsum var.
Evden girip cikarken zart diye kapi açan.
2 saat lafa tutan .
Herseyi soran ama herşeyi.
11 aylik kizimi onlara goturmuyorum.
Ver sevelim dediklerinde vermedığim.
Ve vermediğim için trio yediğim.
Senden onceki komsumun çocuklari bizden çikmazdi gibi laflar ve 11 aylik bebeğimi sevmeleri için onlara vermedığim için trip atmasi.
Ve ailemin bulunduğu şehire gelmeden bir kaç gun once bir komsuda mecburi toplaandik(mevlit) ve kizim o esnada tabağim ve tabağimdaki yemeklerden yemk istedi bende çatali eline verdim.
Diyor ki aaaaaaa malkero al o çoçuğu sofradan oynamasin dağitmasin .
O an bisey demedim ama sinir oldum.
Ve bir kaç kere de eşimle kavga ettiğimizde fesat konuşmalarina şahit oldum.
Misal kisknçlik yüzunden .
Ayyy malkero eşin icin demiyorumda bu meslektede aldatma çok oluyor diyolar vb.
Ve kendisi 50 küsür yaşinda ben ise 25 küsür yaşındayım.
Ben kendimi uzak tutmaya çalıştıkça o surekli sırnasiyor yani biraz yuzsuz.
Neyse sorum şu ki.
İste o gün o mevlid de bana ne zaman gidiyorsun annenlere dedi ki o kadar soruyor ki her fırsatta bunalti.
Bende o an söylemek istemedim.
Ve biletim 2 gün sonraydi.
Belli değil dedim..
Ve gelirken de ben gidiyorum hoşcakalin demedim.Demek gelmedi içimden.
Ayip mi ettim.
Sizce?????
Yoksa haklimiyim....
Buda dert mi demeyin doğunun kucuk bir yerinde ve tutucu insanlar çok onemli bu tür seyler ama icimden glmedi napayim...
Yalnız 11 aylik kızınıza misafirlikte çatal mi verdiniz ben olsam ses edemezdim ama kadın hakli bunda sinir olacak bise yok dağıtır döker sonuçta kendi eviniz degil orası benim iki küçüğüm var misafirlikte diken üstündeyim aman dağıtır dökerler diye çok fazla abartacak bise yok istediği kadar trip atsın tabiki vermiceksin çocuğunu neler duyuyoruz gözümüzden sakinmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?