Yine komşu...Kim haklı...

Ayıp olup olmaması karşınızdaki kişinin algısına bağlı biraz. Ama sizin ayıp olmasını sorun etmeniz bana garip geldi. Şikayetçi olduğunuz birisi olduğu için

Ya yapi gereği herseyi kafaya takio gereksuz kuruntular yasayan biriyim.
O yuzden acaba dedim

bir komsu yuzunden kafanizi bu kadar yormaya deger mi? su yazdiklariniza bakin. eski komsunun cocuklar bizden cikmazdi demek de ayri bir dunya, ben boyleyim iste diye terslemeye calisin. kendinizi dusunun

annene giderken hoşlanmadığın birine hoşcakal demedim diye ayıp mı ettim diye düşünüyorsan kusura bakma da bu komsunun bu tavırlarına sebep seni bilirim.

eşim bana da emrivaki yaptı almış bileti apar topar gittim deyin.

Kızım. 15 günlükken bir komşum haber vermeden hayırlamaya geldi ellerinde hediyeleri ile sadece haber vermediler diye yüzlerine bile bakmadım duvara baka baka sıkılıp gittiler,yok misafire hürmet laga lugalarına hiç inanmam ben nasıl ki kimseye haber vermeden ya da daha önemlisi çağırılmadan gitmiyorum o da adabını bilecek gelirken,hediyelerini de attım çöpe ,kimse kusura bakmasın ne kimseye adab edep öğretmeye uğraşırım ne de yaptığı ayıbı görmezden gelirim sende hiç kafana takma az bile yapmışsın hiç sevmem meraklı işsiz güçsüz kapı kapı gezen tipleri

Son düzenleme:
ayıbı neden düşünüyorsun sen zaten bu sırnaşık komşudan kurtulmak istemiyor musun ,eee sen bence ne istediğini bilmiyorsun

Komsu yani ne denir ki??? Dis kapinin dis mandali bile degil bana gore. Kiradasiniz anladigim kadariyla tasinin madem. Bu kadinlardaki sikintilara katlanma arzusunu anlamiyorum. Ev mi yok yani o bolgede. Demek ki cok issizler sizi cekistiriyolar. Bosverin yaa duymayin gorusmeyin. Hep bahane uydurun.

Ayip olsa ne olur olmasa ne olur? Komsu alt tarafi. Dis kapinin dis mandali. Millet kv.sini bu kadar dert etmiyor. Umursadiginiz muddetce olan size olur.

salla gitsin aman sorarsa sorsun ne bileyim demedim deyin yalana dolana gerek yok mecburmuyuz her attığımız adımı millete söylemeye

25 yasinda bi insanin 50 yaşında komsuyla ne paylaşımı olabilir ki, en fazla nasilsin teyze derim karşılaştığımda. Anneme gittiğimi geldiğimi, yok kocamın mesleğini falan ne konuşacağım, insanlarla asla gereksiz samimi olmam. Kafam da rahat eder, tavsiye ederim

Canm kimse kimseye mecbur degil istemiyorsan gorusme birak ne atip tutarsa tutsun arkandan herkesi dert edecek olursak yasayamayiz ki anormal insan cok

Hareketlerinden rahatsızsınız böyle davranarak araya mesafe sokmuşsunuz iyi olmuş bence. Can sıkılacak bi şey göremedim kusura bakmayın.

Bi şey eklemek istiyorum çocuğum yok bekarım. Ama evimize gelen çocuklu kadınların çocuklarının eline kurabiyeyi çatalı kaşığı vermelerine sinir oluyorum. Evinde ver başkasının evinde böyle rahatlığı doğru bulmuyorum.

Kadın çok garip geldi bana. Çocuğunuza takıntısı mı var? Ayrıca eşinizle de aranızı bozmak istiyor. Uzak durun. Pek iyi niyetli durmuyor. Ona açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.

Komşuya neden ben gidiyorum diyesiniz ki? Can ciğer bir komşu olsa tamam da... Takılmayın bence. Ayrıca çocuğunuzu vermemekle çok iyi yapmışsınız. Güvendiğimiz insanlar bile pislik insanlar çıkıyor. Devir çok kötü.

Amacın sınır koymaksa resmiyetse iyi yapmissin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…