ay bende ona güldüm 20 küsür dese neysede 25 küsür ne ya 25.99 gibi 26 ya girdim ha girecem :)))
Çok acımasızca bir yaklaşım olmuş yaptığınız. Kafaya takmıyor olabilirsiniz (ne güzel)ama böyle keskin davranışlarla asla mutlu bir bireyde olamazsınız. Tepkilerinizi uçlarda yaşıyorsunuz. (nacizane yazmadan edemedim)Kızım. 15 günlükken bir komşum haber vermeden hayırlamaya geldi ellerinde hediyeleri ile sadece haber vermediler diye yüzlerine bile bakmadım duvara baka baka sıkılıp gittiler,yok misafire hürmet laga lugalarına hiç inanmam ben nasıl ki kimseye haber vermeden ya da daha önemlisi çağırılmadan gitmiyorum o da adabını bilecek gelirken,hediyelerini de attım çöpe ,kimse kusura bakmasın ne kimseye adab edep öğretmeye uğraşırım ne de yaptığı ayıbı görmezden gelirim sende hiç kafana takma az bile yapmışsın hiç sevmem meraklı işsiz güçsüz kapı kapı gezen tipleri
Fikrinizi belirtmenize mutlu oldum şöyle söyleyeyim iki kadın 60 lı yaşlarda ayakları çıplak sokak terliği ile gezen insanlar ayaklar olmuş kaplara geldiklerinde yan komşu işe başlamış çocuğa k.valide bakacakmış bilmemnenin kızı kocasından ayrılmış full aralarında dedikodu yaptılar benim evimden çıkınca da benim dedikodumu yapacaklar bende onlara güzel bir dedikodu malzemesi verdim o tarz gereksiz insanları hayatınızda tutarsanız mutsuz olırsunuz asıl,nezaketsiz insanlara nezaket göstermek asıl insanı yer bitirir o yüzden ben yaptığıma pişman değilim :)Çok acımasızca bir yaklaşım olmuş yaptığınız. Kafaya takmıyor olabilirsiniz (ne güzel)ama böyle keskin davranışlarla asla mutlu bir bireyde olamazsınız. Tepkilerinizi uçlarda yaşıyorsunuz. (nacizane yazmadan edemedim)
Ayrıntı verince çokta haksız olmadığınız ortaya çıkıyor :) sevgilerFikrinizi belirtmenize mutlu oldum şöyle söyleyeyim iki kadın 60 lı yaşlarda ayakları çıplak sokak terliği ile gezen insanlar ayaklar olmuş kaplara geldiklerinde yan komşu işe başlamış çocuğa k.valide bakacakmış bilmemnenin kızı kocasından ayrılmış full aralarında dedikodu yaptılar benim evimden çıkınca da benim dedikodumu yapacaklar bende onlara güzel bir dedikodu malzemesi verdim o tarz gereksiz insanları hayatınızda tutarsanız mutsuz olırsunuz asıl,nezaketsiz insanlara nezaket göstermek asıl insanı yer bitirir o yüzden ben yaptığıma pişman değilim :)
Ayrıntı verince çokta haksız olmadığınız ortaya çıkıyor :) sevgiler
Evet çatal verdim ama mevlit okutan arkadasim koca binada ki kafamin uyuştuğu tek insan ve zaten dağitmasina izin vermedim.Ama dağitsa da ev sahibinin asla sorun etmiyeceğini bildigim için verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?