Hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz canım seninle doğulu bir sevdiğim var anne baba o kadar sert tepki göstermese de abim tarafından konulmuş bir tavır var, anne babam da abimin sözüne çok değer verirler akılları yatacak gibi dursa da abim biraz bulandırıyor ortalığı. Mevzuyu aileme ilk açtığımda şaşkınlık ve öfke arasında gidip geldiler anlam veremediler, anlatmaya çalıştım ne kadar saygılı efendi biri olduğundan bana verdiği değerden bahsettim yine de tam ikna olmuş değiller. Böyle kolay yaşamış gibi anlatıyorum da yaz tatilim zehir oldu ve ağlamakla geçti günlerim, çöktüm gittim beni gören noldu hasta mısın diye soruyor vehameti siz düşünün. Zamanla olacak ben öyle inanıyorum canım, ailemin aklında muhtemelen benim için düşündükleri başka adaylar vardı ancak ben karşılarına sevdiğim var diye çıkınca bir de üzerine doğulu olunca geleceğe dair tüm planlar suya düştü ve haliyle öfkeye sebep oldu diye düşünüyorum. Sevdiğim kalktı 24 saatlik yolu çekip memleketime geldi kendini tanıtmak için ancak onu bilmediği şehirde otogarda öylece bıraktılar eve gelemedi. Senin ailen de muhtemelen benimkine yakın nedenlerden dolayı böyle yapıyorlar, sen vazgeçme korkma da, eğer sevdiğin adamdan eminsen dik dur kararlı ol ki ailen de senin vazgeçmeyecegini anlasın. Elbet kalpleri yumuşayacak ve tanımak isteyecekler. Ben kendim için de senin için de öyle olacağını düşünüyorum inşallah:)