• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Korku ve şüphe

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar günaydın
nedir bu başıma gelenler anlayamıyorum
1 tane cocugum var kendisi tüp bebek yöntemiyle oldu , öyle zor öyle uğraşlı
sonra 1 kere prez.kayması sonucu hamile kaldım kürtaj oldum
sonra 1 kere daha hamile kaldım ve aslında çoğu kişi okumuştur 16 haftasındayken plesanta priva totolis ve kese acılarak suyun bitmesinden ötürü gebeliğim sonlandırıldı daha 2 ay bile dolmadı
adet olduğumda 24 tane pembe + 4 tane beyaz haplı ilaca başladım
doktor bana o beyaz haplarda adet olacağımı söyledi
ama ben olmadım , olmuyorum
test yapmak kesinlikle istemiyorum yapsam direk çift çizgi görecek gibi korkuyorum

bu doğum kontrol hapının hakkında yanlış bildiğim bişey olsun kızlar hayatımda ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum

Kızlar günaydın
sonra 1 kere daha hamile kaldım ve aslında çoğu kişi okumuştur 16 haftasındayken plesanta priva totolis ve kese acılarak suyun bitmesinden ötürü gebeliğim sonlandırıldı daha 2 ay bile dolmadı
test yapmak kesinlikle istemiyorum yapsam direk çift çizgi görecek gibi korkuyorum

bu doğum kontrol hapının hakkında yanlış bildiğim bişey olsun kızlar hayatımda ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum

canım senin kullandığın hapı kullanmadım ben...ama biraz bildiği kadarı ile adet olmak gerekiyordu..
şimdi kendini korkutma ama yinede bir test yap istersenn..
stres yaptığın içinde gelmemiş olabilir..

24+4 doğum kontrol hapını bilmiyorum

ama geçikme olabilir merak etme..ben bekarken kullanmıştım hapı kestikten 2-5 gün arası olunur deniliyor ama benimki baya geçikmişti yanlış hatırlamıyorsam hapı bittikten sonra 7 veya 8 gün sonra oldu merak etme olur..

Kızlar günaydın

Ben de ilk evlendiğimde ondan kullanıyordum. Hatta ödüm patlamıştı hamile kaldım diye.
İkinci kutunun ilk hapında regl oldum.
Benim düzenimi çok bozmuştu, son ayım oldu zaten kullandığım hemen başka yönteme geçtim.

Demem o ki benim de başıma geldi, ama emin olmak istersen gebelik testi al bence.

Canım bende tedavi amaçlı kullanmıştım. Yazz die bi hap. beyazları bi kaç gün geçebilir adetin ama sen bırakma hapı diğer kutuya geçtiğinde büyük ihtimal hemen olcaksın. Eğer ki 2-3 haptan sonra olmazsan o zaman test yap derim.

Gebelik testi yapmak hiç istemiyorum çünkü çok korkuyorum hemen pozitif görcekmişim gibi geliyor
spiral taktırıcamda bır 6 ay hapı kullanayım bıraz yasadıklarımı unutayım ıstıyordum
benım anlamadıgım mesela 4 beyaz hapta adet olmadım ve hamıle degılım ınsallah yenı kutuya adet olmasamdamı baslayacagım

Gebelik testi yapmak hiç istemiyorum çünkü çok korkuyorum hemen pozitif görcekmişim gibi geliyor
spiral taktırıcamda bır 6 ay hapı kullanayım bıraz yasadıklarımı unutayım ıstıyordum
benım anlamadıgım mesela 4 beyaz hapta adet olmadım ve hamıle degılım ınsallah yenı kutuya adet olmasamdamı baslayacagım

Evet canım hapa ara vermemen gerekiyo.

Tamam o zaman o şekilde devam ederim ama genede o haplara gelmeden adet olsam çok iyi olacak

tatlım kolay günler geçirmedin..
sonuçta bir operasyon geçirdinn rahmin ne kadar olsada zarar gördü zedelendi..
belki o yüzdende bir gecikme yaşayabilirsinn diye düşünüyorum ben

Tamam o zaman o şekilde devam ederim ama genede o haplara gelmeden adet olsam çok iyi olacak

Büyük ihtimal olursun canım vücut alışkın olmadığı için hapa ilk ay düzensizlik yapıo bu hap. Ama dediğim gibi 2. kutuya geçtiğinde 2-3 haptan sonra olmazsan mutlaka test yaptır.

doğum kontrol hapına yeni başladıysan bariyer yöntem olarak prezervatifde kullanmalısın ilk bir ay. tam koruyuculuğundan emin olmak için 1 ay kullanmış olmak gerekiyor. test yapmamak sonucu değiştirmeyecek belki ama başına gelecekler için tedbir almanı sağlayacak.
ihmal etmeyip test yap derim ama gebe olduğunu sanmıyorum. ilk zamanlar düzensizlik yapar doğum kontrol hapları.

Açıkcası ben dogum kontrol haplarıyla ılgılı bılgı sahıbı degılım hıc
ılk kez kullandım doktorda bana baska bır yontemle daha korun demedı fakat burada bır yerlerde okuyunca 10 gun once fılan doktoru aradım hap ılk ay korumuyormus bana soylemedınız hamıle kalırsam dedım öyle bırsey olamaz ılk hapla ılk adet gununde basladıysan korur dedı
yetersız bılgı sanırım Allah korusun

ılk kez kullandım doktorda bana baska bır yontemle daha korun demedı fakat burada bır yerlerde okuyunca 10 gun once fılan doktoru aradım hap ılk ay korumuyormus bana soylemedınız hamıle kalırsam dedım öyle bırsey olamaz ılk hapla ılk adet gununde basladıysan korur dedı

ilk defa kullandıysan ondan alabilir canım şimdi bir de hamile miyim acaba streside yapıyorsun onun içinde gecikebilir geçen ay benim 10 gün gecikmişti stresden dediler..

dkh hiç kullanmadım bilemicem nasıl oluyo ama inşallah hamile değilsindir ki tecrübeli arkadaşlar olmadığını söylüyolar :26:

belki ilaçla alakalı, belki alakasız düzeniniz bozulmuş bence. Eğer günü gününe kullandıysanız ilacı hamile kalma ihtimaliniz çok zayıf

ilaçları bitince mi adet görmeniz gerekiyormuş..ilaçların bitimine kaç gün kaldı.adet olmadınız.

cute ben sneinkinden değil de ,başka bir hap kullandım 2-3 sene kadar. doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum ama ilk kutuda risk vardır,ek yöntem kullanılır amonra nın dediği gibi..ilacın içinde prospektüste de yazar zaten.ilk ayda ve eğer ilacı almayı unutrusan aynı şey geçerlidir.
o 4 ilaç bitti mi yani yeni kutuya geçme zamanın nedir?

Bende hiç bilmiyorum
İnşallah kötü birşey yoktur Cute
Hamilelik düşünmediğinden test yapmaya korkuyorsun sanırım

ben kullandım ,beyazlar bitince adet olmuştum bende ..bekle bakalım ama ara verme sakın devamını kullan ..

ilaçları bitince mi adet görmeniz gerekiyormuş..ilaçların bitimine kaç gün kaldı.adet olmadınız.
beyaz haplarda normalde adet olunuyormus yanı ben 2. hapı dun ıctım bugun 3.beyaz hap gunu :(
cute ben sneinkinden değil de ,başka bir hap kullandım 2-3 sene kadar. doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum ama ilk kutuda risk vardır,ek yöntem kullanılır amonra nın dediği gibi..ilacın içinde prospektüste de yazar zaten.ilk ayda ve eğer ilacı almayı unutrusan aynı şey geçerlidir.
o 4 ilaç bitti mi yani yeni kutuya geçme zamanın nedir?
canım dediğim gibi byeaz hapalrda adet olunuyormus bugun 3. beyaz hap gunu yarında ıctımmı haplar bıtıyor yenı kutuya baslamam gerekmıs yanı ben sanırım salı gunu adet olmalıydım ılaca gore
ek yontem kullanmadık sımdı bısey olursa allah korusun
Bende hiç bilmiyorum
İnşallah kötü birşey yoktur Cute
Hamilelik düşmediğinden test yapmaya korkuyorsun sanırım
Aynen öyle kaldıki benim 1 sene kesinlikle hamile kalmamam gerek
ben kullandım ,beyazlar bitince adet olmuştum bende ..bekle bakalım ama ara verme sakın devamını kullan ..
buarada ilacımıda hiç aksatmadım sadece bazı gunler 3-4 saat gec ıctım ama o gunlerdede bır eylem olmadı uyıya kaldıgım gunler
ara vermeden devam edıcem bakalım ne olacak

Back
X