• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Korku ve şüphe

beyaz haplarda normalde adet olunuyormus yanı ben 2. hapı dun ıctım bugun 3.beyaz hap gunu :(

canım dediğim gibi byeaz hapalrda adet olunuyormus bugun 3. beyaz hap gunu yarında ıctımmı haplar bıtıyor yenı kutuya baslamam gerekmıs yanı ben sanırım salı gunu adet olmalıydım ılaca gore
ek yontem kullanmadık sımdı bısey olursa allah korusun

Aynen öyle kaldıki benim 1 sene kesinlikle hamile kalmamam gerek

buarada ilacımıda hiç aksatmadım sadece bazı gunler 3-4 saat gec ıctım ama o gunlerdede bır eylem olmadı uyıya kaldıgım gunler
ara vermeden devam edıcem bakalım ne olacak
daha 3. ymüş ben de hepsi bitti sandım cute.sen bugün yarın da al ilacını,bence yeni kutuya başlarken regl olursun..
3-4 saat geç kalmaktan birşey olmaz.mesela 1 gün almadın,ertesi gün 2 tane alıyosun ama koruyuculuğu azalmış oluyor ilacın..en azından benim hapta öyleydi. prospektüsü okusana yazar orda zaten..
ben telefonumun saatini kuruyodum hergün çalıyodu ilaç saatimde..

beyaz haplarda normalde adet olunuyormus yanı ben 2. hapı dun ıctım bugun 3.beyaz hap gunu :(

canım dediğim gibi byeaz hapalrda adet olunuyormus bugun 3. beyaz hap gunu yarında ıctımmı haplar bıtıyor yenı kutuya baslamam gerekmıs yanı ben sanırım salı gunu adet olmalıydım ılaca gore
ek yontem kullanmadık sımdı bısey olursa allah korusun

Aynen öyle kaldıki benim 1 sene kesinlikle hamile kalmamam gerek

buarada ilacımıda hiç aksatmadım sadece bazı gunler 3-4 saat gec ıctım ama o gunlerdede bır eylem olmadı uyıya kaldıgım gunler
ara vermeden devam edıcem bakalım ne olacak

Allah Allah..inşallah olursun adet canım..neden 1 yıl hamile kalmaman gerek onu anlamadım canım ben

Allah Allah..inşallah olursun adet canım..neden 1 yıl hamile kalmaman gerek onu anlamadım canım ben

Plesantam rahım agzına yapışmış plesanta priva totalis vakumlu dogum seklinde aldılar 16 haftalıkken bebeği yasam kosullarını kaybettıgı ıcın o arada ben muthıs kanamalar yasadım malesef hayatı rıskım vardı
o sebebten tıbben 1 sene ama ben bu sureyı 4-5 sene gıbı uzun dusunuyorum canım
Allah ısteyenlere versın ınsallah hamıle degılımdır bıraz ıcım rahatladı ama yenı opr oldugum ıcın bu kadar cabuk hamıle kalmıs olamam sanırım ustelık hapla korunurken bu korunma yontemıylede hamıle kalırsam sanırım cınsel hayatım bıtmek zorunda kalacak

24 taneyi kullandıysan olursun cute. vucudun adaptasyon süreci ve geçirdiğin şeyler etkilemiş olabilir.ama %90 olursun canım.

İçim biraz daha rahat ipek
inşalalh bugun yarın bekliyoruz teyzemizi

Yok hayır hıc bu tarz seylere gerek duymamıştım
söktürücü özelliğimi var sogan suyunun?

aman Allahım cute hemen arattır nette. nasıl bilmezsin. soğan suyu kadınların rahmi için nimett.
doğumdan sonra düzensizleşen regl lerimi düzene koydu..
bir kaç şey dha var da sen bunla başla tamamen yan etkisiz.

hap düzensizlik mi yapıyomuş,benim adetlerimi düzene sokmuştu oysa...
Geçen hamileliğinin adetin bittiği ilk gün gerçekleştiğini söylemiştin,ondan korktum bende.Hap ilk günlerde etkisini tam gösteremezse diye
üfff,inşallah hamile değilsindir.
Arkadaşın dediği soğan kürü,eğer hamileysen çok zarar verir,çünkü rahmi temizleme görevinde :-/
onun yerine papatya ve biberiye kaynatıp kaynatıp içmeyi dene.Bende de düzensizlik sorunu var,ne zaman papatya biberiyeye abansam ertesi günü geliyo adetim-belki seninki de gelir...
stres yapmamaya çalış,başka bişeyler düşün.Akşam sinemaya falan gidin mesela.Psikoloji de çok etkiler bu nalet regli...

*seni hayattan soğutmak istemem ama ev arkadaşımın tekne kazıntısı kardeşi spirale rağmen doğmuştu...

Geçen hamileliğinin adetin bittiği ilk gün gerçekleştiğini söylemiştin,ondan korktum bende.Hap ilk günlerde etkisini tam gösteremezse diye
Arkadaşın dediği soğan kürü,eğer hamileysen çok zarar verir,çünkü rahmi temizleme görevinde :-/
onun yerine papatya ve biberiye kaynatıp kaynatıp içmeyi dene.Bende de düzensizlik sorunu var,ne zaman papatya biberiyeye abansam ertesi günü geliyo adetim-belki seninki de gelir...
stres yapmamaya çalış,başka bişeyler düşün.Akşam sinemaya falan gidin mesela.Psikoloji de çok etkiler bu nalet regli...

*seni hayattan soğutmak istemem ama ev arkadaşımın tekne kazıntısı kardeşi spirale rağmen doğmuştu...

bizim iş inek şabana döndü ya , kocamla aynı odada nefes almaktan korkucam

yengenc adetin bittiği ilk gün opr. olalı 35 gun olmustu o kadarcık zamanda rahım toparlanıp hop yumurta atmıs olamaz inşallah diyorum
soğan kürünü duydum ama neden oldugunu hıc bılmıyorduma det olursam onuda denerım artık temızlenmek ıcın bakalım
test almayada elim gitmiyorum inşallah gerekte kalmaz hemencik adet olurum

spiral taktırıp prez. ile devam edicez sanırım hiç biri yüzde yüz korumuyorsa ne yapıcaz

bizim iş inek şabana döndü ya , kocamla aynı odada nefes almaktan korkucam

yengenc adetin bittiği ilk gün opr. olalı 35 gun olmustu o kadarcık zamanda rahım toparlanıp hop yumurta atmıs olamaz inşallah diyorum
soğan kürünü duydum ama neden oldugunu hıc bılmıyorduma det olursam onuda denerım artık temızlenmek ıcın bakalım
test almayada elim gitmiyorum inşallah gerekte kalmaz hemencik adet olurum

spiral taktırıp prez. ile devam edicez sanırım hiç biri yüzde yüz korumuyorsa ne yapıcaz

şunlarla hamile kalmak çok düşük bir olasılıkken becerebiliyorsan cute ki beceriyorsun. tıp seninle yeniden doğacak. :1:

şunlarla hamile kalmak çok düşük bir olasılıkken becerebiliyorsan cute ki beceriyorsun. tıp seninle yeniden doğacak. :1:

Veren Allah biliyorumda
sadece 5-6 sene once tüp bebek kliniklerinde benimde gözleri bana benzeyen cocugum olmayacakmı dıye aglarken
şu yasadıklarıma inanamıyorum ki

Veren Allah biliyorumda
sadece 5-6 sene once tüp bebek kliniklerinde benimde gözleri bana benzeyen cocugum olmayacakmı dıye aglarken
şu yasadıklarıma inanamıyorum ki

Cut senin üzüldüğün hamile kalmak mı yoksa önceden tüp bebekle kalmış olmak mı ?

Cut senin üzüldüğün hamile kalmak mı yoksa önceden tüp bebekle kalmış olmak mı ?

Aslında üzüldüğüm bişey yok gecmişe bakınca bu kadar zor olmalımıydı diyorum ama bugune bakınca tabıkı pısmanlık duydugum bişey yok
sadece istediğim zaman hamile kalmak istiyorum korunurken değil

Aslında üzüldüğüm bişey yok gecmişe bakınca bu kadar zor olmalımıydı diyorum ama bugune bakınca tabıkı pısmanlık duydugum bişey yok
sadece istediğim zaman hamile kalmak istiyorum korunurken değil

ne oldun arkadaşım son durum nedir

Kullandığın hap yazz mı canım. ben onu kullanmıştım bi 6-7 ay kadar.
beyaz haplara geçince hemen olmayabiliyorsun. korkma sen ama yinede bi test yap nolur nolmaz. çünkü hapı ilk kullanmaya başladığında hemen korumuyor diye biliyorum.

Kullandığın hap yazz mı canım. ben onu kullanmıştım bi 6-7 ay kadar.
beyaz haplara geçince hemen olmayabiliyorsun. korkma sen ama yinede bi test yap nolur nolmaz. çünkü hapı ilk kullanmaya başladığında hemen korumuyor diye biliyorum.

korumuş korumuş ama bu ay ek korunma yontemıde olacak yazz kullandıgım hap yanı 4. hapı icecektim akşam öğleden sonra regli gördüm
pembe hapın 3. içtim reglim bitti öyle yani

gözün aydın cute... valla stresi bile yetiyor bu durumlarda..

Back
X