- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
- 53
- Konu Sahibi bertan ege
-
konusmuo
oturuoz
konusmuoz
gecmio
anlamio
şaşmio
Zaten ilk doğumunuzda size onca şey yasatan kayınvalidenizi çağırmanız hata...
Anneniz hadi eşinizle küs gelmiyor gelemiyor, kardeş, abla, kuzen, teyze, arkadaş Yok mu?
Ayrıca daha 37. Hafta belki Doğum 41 de olacak ne demeye kadın çıktı geldi onca zaman bir arada kalacaksınız...
kimse yok gelebilecek ne yazikk ki sorun da bu ya ona mecbur oldugumuzu bildigi icin birazda bunlari yasiyoruz ayrica yaklasik 5 aydir bende kaliyor ogluma bakiyor calisiorum calistigim icinde onu cagirdi eşim yeni dogum iznine ayrildim ewdeyim mecburen dogumdan sonra evine gidecek
Bakıcı, kreş gerekirse işi bırakmaya gider yine de evime gel diyemezdim sanırım...
Sonrası içim önünü alamazsınız...
anne baba hakkidir dio
kimse yok gelebilecek ne yazikk ki sorun da bu ya ona mecbur oldugumuzu bildigi icin birazda bunlari yasiyoruz ayrica yaklasik 5 aydir bende kaliyor ogluma bakiyor calisiorum calistigim icinde onu cagirdi eşim yeni dogum iznine ayrildim ewdeyim mecburen dogumdan sonra evine gidecek
e senin annen ana değil mi?
onun hakkı yok mu?
kendi ailesine gelince hak senin ailene gelince küs..
sen niye konuşuyorsun onun ailesiyle hala?
altınlarını çalmışlar, ailenle kavga etmişler, sütün kesilmiş..
niye hala senin evindeler?
yahu ne alaka.
bende 2 tane var doğumlarına kadarda kimseyi çağırmadım. 5 aydır ne yapıyorlar sizde? 5 ay önce oğlunuza kim bakıyordu ?
ben ilk oglumda 2 yil ucretsiz izin aldim ucretsiz iznim bitti ise basladm hamile oldugumu ogrendim eşim de annesinin uygun oldugunu idare etmemiz gerektigini soyledi kirmadim annesini cagirdik torununa bakmasi icin o yuzden geldi
e senin annen ana değil mi?
onun hakkı yok mu?
kendi ailesine gelince hak senin ailene gelince küs..
sen niye konuşuyorsun onun ailesiyle hala?
altınlarını çalmışlar, ailenle kavga etmişler, sütün kesilmiş..
niye hala senin evindeler?
kırmadıysanız kırılmaya devam edersiniz böyle..
kadın doğumda yapmadığını bırakmamış siz ona çocuk baktırıyorsunuz..bırakın baktırmayı kapımdan içeri sokmam ..
Benin devreler yandı. Oğlumda iki yıl ücretsiz izne ayrıldım diyorsunuz iznim bitti hamile oldugumu öğrendim diyorsunuz. Kaynanan 5 aydır ilk oğluna bakıyorsa,hamilelik 9 ay. Sen ilk 4 ay hamileyken ve çalışırken ilk oğlun evde yalnız mıydı kim baktı. Gece gece kafam karıştı valla.ben ilk oglumda 2 yil ucretsiz izin aldim ucretsiz iznim bitti ise basladm hamile oldugumu ogrendim eşim de annesinin uygun oldugunu idare etmemiz gerektigini soyledi kirmadim annesini cagirdik torununa bakmasi icin o yuzden geldi
E o katlanir annesine onun katlanamayacagi bir sey yok ki. Sen ugrasiyosun her sorunla. Neyse gidecekmis zaten az daha sabret. gelen misafirlerle de o ilgilensin. Bi daha da kv cagirmayin bence. 2 cocuk icin bakici eve de bi kamera sistemi alirsiniz guvenlik onlemlerini herkesin annesi mi bakiyor. Kabul etmezse esin o zaman isimden istifa edicem diye blof yap.eşimin takintisi var bakiciya karsi istemedi hic bir zaman ikna edemedigim icinde ucretsiz izne ayrildim tabi kendim bakmak da istiyordum ama 2 yil yerine 1 yil alip bakiciya vermekti benim fikrim ama esim bu kadar kati dusununce 2 yil ayrildim kres isinde on yargiliydi cok kucuk konusmuyor derdini anlatamiyor birsey olsa haberimiz olmaz deger mi risk almaya dedi kisacasi cocugum guvende olsun biz annesine katlanalim modundaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?