- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
- 53
- Konu Sahibi bertan ege
-
eşin annenle konuşmuyor ve sen buna tepki göstermiyorsun değişik
eşimin takintisi var bakiciya karsi istemedi hic bir zaman ikna edemedigim icinde ucretsiz izne ayrildim tabi kendim bakmak da istiyordum ama 2 yil yerine 1 yil alip bakiciya vermekti benim fikrim ama esim bu kadar kati dusununce 2 yil ayrildim kres isinde on yargiliydi cok kucuk konusmuyor derdini anlatamiyor birsey olsa haberimiz olmaz deger mi risk almaya dedi kisacasi cocugum guvende olsun biz annesine katlanalim modundaydi
oldum olasi annemle anlasamazlardi zaten yani aralarinda bir kavga olmadi bir saygisizlik yapmadi ama hep soguk davranirdi dogumda annesinin dolduruşuna gelerek daha kotu davrandi
kizlar herkese ii geceler direk konuya geciyorum 37 haftalik hamileyim dogum iznine ayrildim bu ikinci cocugum annem cocuk baktigi icin kv gelip kalio yanimda ama burnumdan da gelio ewlendigimden beridir yaptigi sacmaliklar yuzunden anlasamayiz ilk oglumun dogumunda ailemle annemle tartisti oglunu doldurdu uzerime gonderdi simdi kusler esim annemle konusmaz kv zaten konusmuo ailemle nese kv ve kp dugunde takilan altinlari paralari kafalarina gore alip takanlara geri iade ettiler bize sormak yok dugun memlekette oldugu icin kasalari vardi onlarin kasaya birakmistik altinlari ve paralari yine kp kenarda kalan parayi alip bize sormadan kendine araba aldi kaynanam ilk dogumda sutumun kesilmesine neden olacak kdr ortalik kariştirdi bunun gbi sayamayacagim bi dunya olay bugun yasadigimiz olayda küsüm kaynanamla ayni ewde ayri odalarda oturuoz mecbur kalmadikca konusmuoz bugun bana sormadan kayni ve oglu yasadigimz sehre gelmis onlari yatili davet etmis bende sinirlendim benim ewime benim iznim olmadan nasil davet edersin hava sicak hamileyim yatili misafir agirlicak durumda degilim dedim ama is isten gecti artik coktan teklif edildi onlarda kabul etti esimde gorevinden dolayi ewde degil arayip durumu ona anlattim sinirlendi ama sonasi yok esime cok kiziorum uyarmaktan öteye gecmio daha fazlasini yapamam anne baba hakkidir dio kv ve kp de laftan anlamio bildiklerinden şaşmiolar eşim bana sen bise soleme didisme ben hallederim dio ama kendi yaptigi da yetersiz kalio napcam bana akil verin biktim artik bunlarla ugrasmaktan defalarca bosanma asamasina geldik esimle onlarin yuzunden 7 senelik ewliyiz hala ben kv ve kp le ugrasiorum ben mi bi yerlerde yanlis yapiorum acaba anlamiorum
Siz küs olduğunuz kv nize katlaniyorsaniz biraz da eşiniz kendisinden ödün versin o halde...
Çağırın annenizi bütün gün evin içinde olan sizsiniz akşamdan akşama katlansin çok mu zor ..
Bencillik yaptığı .. Yani kusura bakmayın ama yumuşak bulmuşlar sizi annem evime gelemeyecek alnını karışlarım o adamın. .
Benim esim anamla konusmasa birak ikinci cocugu yapmak o adami eve almam. Ne kadar rahatsiniz. Bir cocugu annenize sallamissiniz,kendinizi "konusmadiginiz" kaynanaya sallamissiniz. Pes
Kaynananiz aylardir evinizde napiyor peki? Kendi annenizin gelemedigi evinize kaynananizi neden sokuyorsunuz? Kendi kendinize neden bakamiyorsunuz? Esinize neden rest cekemiyorsunuz? Buyuk konusmakla alakasi yok, kusur tamamen sizde ben onu anlatmaya calisiyorum.bence bu kdr buyuk konusmayin ins basiniza gelmez ama gelirse evladiniz icin yutmak zorunda kalirsiniz
ayrica bi cocugunuzu annenize sallamissiniz derken ne demek istedinz anlamadm once konu anlayarak okuyun sonra yorum yapin lutfen annem benim cocuguma bakmiyor baska bi cocuga bakiyor ayri sehirlerde yasioruz annemle
kendimi kaynanama hangi konuda sallamisim tamamen yorum yapmak icin yorum sizinki sanirim
Bu arada evlat icin esimin hic bir seyini gormemezlikten gelmem. Ben de bir evladim,anneme saygi gostermeyenin yaninda durmam, herkese de durmamasini tavsiye ederim. Ama sartlariniz durmanizi gerektiriyorsa da bununla yasamaya alismanizi tavsiye ederim tabiiki. Yetiskin bir kadin olarak kvnizin bakimina muhtac degilsiniz, gonderin kadini evine gitsinbence bu kdr buyuk konusmayin ins basiniza gelmez ama gelirse evladiniz icin yutmak zorunda kalirsiniz
ayrica bi cocugunuzu annenize sallamissiniz derken ne demek istedinz anlamadm once konu anlayarak okuyun sonra yorum yapin lutfen annem benim cocuguma bakmiyor baska bi cocuga bakiyor ayri sehirlerde yasioruz annemle
kendimi kaynanama hangi konuda sallamisim tamamen yorum yapmak icin yorum sizinki sanirim
Sizin o evde herhangi bir söz hakkınız var mı? Çocukların herseyine kimin bakacağına nereye verileceğine vs o tek başına mı karar veriyor?eşimin takintisi var bakiciya karsi istemedi hic bir zaman ikna edemedigim icinde ucretsiz izne ayrildim tabi kendim bakmak da istiyordum ama 2 yil yerine 1 yil alip bakiciya vermekti benim fikrim ama esim bu kadar kati dusununce 2 yil ayrildim kres isinde on yargiliydi cok kucuk konusmuyor derdini anlatamiyor birsey olsa haberimiz olmaz deger mi risk almaya dedi kisacasi cocugum guvende olsun biz annesine katlanalim modundaydi
Kaynananiz aylardir evinizde napiyor peki? Kendi annenizin gelemedigi evinize kaynananizi neden sokuyorsunuz? Kendi kendinize neden bakamiyorsunuz? Esinize neden rest cekemiyorsunuz? Buyuk konusmakla alakasi yok, kusur tamamen sizde ben onu anlatmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?