yine kv klasigi

kendim bakicam zaten dogumdan sonra ucretsiz izin kullancam 2 yil dusunuyorum bu son oldu zaten dedim ya bizim aile oldugumuzu idrak ederler herkes 2. bir şansi hakeder diye dusundum ama fazla iyi niyetli davrandim kotam fazlasiyla doldu misafir olayiyla da ilgilenmedim tabiki kendi hazirladi agirladi geldiklerinde kibarca oturmaktan rahatsiz oldugumu dinlenmek istedigimi soyleyip odama cekildim

Kv sevmiyorsaniz hangi yüzle evinize geliyor? Bir an önce yollamaya bakın kendi iyiliginiz icin diyorum bunu.
Ama ayni evdeyseniz de bırakın işleri yemeği yapsın madem kendi evi gibi görüyor, sizde odanızda dinlenin arada sancim var basim donuyor muhabbetleri dönsün ki kadin size sarmasin.

Ya bilmiyorum acaba karsilikli midir. Yani siz samimi sevecen davransaniz oda sizin suyunuza gidermi? Gerci ailenizle küs ve dugun hediyelerinizi kendi mallari gibi kullanmislar insanin icinden gelmez samimi olmak

Eşin senin annenle anlaşamadığı için küs ve konuşmuyor, ama sen kvnin sana bu yaptıklarına rağmen evine çağırıyorsun konuşuyorsun. Eşininki anne de senin ki ne? 7 yıldır çekiyormussun birde. Kusura bakma ama bu kafayla daha çok çekersin.

eşin annenle konuşmuyor ve sen buna tepki göstermiyorsun değişik

tepki gostermedigimi nerden cikardiniz haksizlik yaptigini anlattim o da hakverdi bana hata yaptigini soyledi ama yine de eskisi gbi olamiyor ne annem ne esim arada yine de sogukluk var işte

Evinize misafir çağırması garip gelmedi bana, 5 aydır sizinle yaşıyorsa o da aileden sayılır, yakın akrabası da şehre gelince davet eder.

Siz bu kadar anlaşamadığınız, farklı odalarda oturduğunuz kv nizi gönderin bence artık, madem izne de ayrıldınız, gitsin niye hala kalıyor. Doğuma da eşiniz küs olsa bile annenizi çağırın. Bir iki hafta kalsın gitsin, sonra siz idare edersiniz zaten.

ya madem mecburiyet var kaldı ki birkaç hafta sonra gidecek bence idare edilebilir.
yalnız ben eşine çok sinir oldum. onun ki ana da senin ki ne?? çok ayıp senin annene karşı tavrı falan doğru değil.

Hastanede, doğumda, doğumdan sonra evde, lohusalıkta.... hep tek başınaydım. Bir de eşim.

Niye biri gerek ki illa.

İlk çocuğuna annen bakardı. Sen ve kocanda ikinciye.

Şimdi kv'ni çekmek zorunda kalmazdın.

hep eşin eşin..

oldum olasi annemle anlasamazlardi zaten yani aralarinda bir kavga olmadi bir saygisizlik yapmadi ama hep soguk davranirdi dogumda annesinin dolduruşuna gelerek daha kotu davrandi

soğuk ve kötü davranmak hak mıymış peki. kusura bakmada sırf misafir gibi ufak bir mevzu için ana baba hakkı diyen adam senin annenle ailenle görüşmüyorsa bu iki yüzlülüktür..

çağır anneni gelsin konuşmayanın ters davrananın kendi ayıbıdır..

Siz küs olduğunuz kv nize katlaniyorsaniz biraz da eşiniz kendisinden ödün versin o halde...
Çağırın annenizi bütün gün evin içinde olan sizsiniz akşamdan akşama katlansin çok mu zor ..
Bencillik yaptığı .. Yani kusura bakmayın ama yumuşak bulmuşlar sizi annem evime gelemeyecek alnını karışlarım o adamın. .

Benim esim anamla konusmasa birak ikinci cocugu yapmak o adami eve almam. Ne kadar rahatsiniz. Bir cocugu annenize sallamissiniz,kendinizi "konusmadiginiz" kaynanaya sallamissiniz. Pes

Canım afedersin ama benim esim annemle konuşmayacak benim annem evime gelemeyecek ben gidip bu duruma neden olan kaynanamla konusucam .. Kusura bakma ama benim annemle konuşmuyor da bende onun annesinin yüzüne bakmam .. Benim annem evime giremiyorsa onun annesi kapımın önünden geçemez

En çok durumunuza yazdığınız " seni sevmiyorum kaynana " ibaresi dikkatimi çekti gül gül öldüm

Bir adette bende var bu altın düğün parası vs hepsini yediler. Sen 7 senelik evliymişsin bu zamana kadar çözümünü bulamamışsın bulamazsın da böyleleri arsız oluyor konuşsan anlamıyor sussan anlamıyor. Bence annene senin çocuklarına bakmasını teklif et ücretinide öde aynı hesaba gelir ama eşinden dolayı bakar mı bilmiyorum küsler demişsin olsun sen evladısın ikna olabilir. Eşinde birşey yapmıyor madem sen önünü al, evine çağırma, gelirse yüzüne bakma, mesafe koy huzurun kaçmasın.

annem ewime esimden dolayi degil bebek baktigi icin gelemiyor gelse de gunlerce kalamiyor izni az

Benim esim anamla konusmasa birak ikinci cocugu yapmak o adami eve almam. Ne kadar rahatsiniz. Bir cocugu annenize sallamissiniz,kendinizi "konusmadiginiz" kaynanaya sallamissiniz. Pes

bence bu kdr buyuk konusmayin ins basiniza gelmez ama gelirse evladiniz icin yutmak zorunda kalirsiniz
ayrica bi cocugunuzu annenize sallamissiniz derken ne demek istedinz anlamadm once konu anlayarak okuyun sonra yorum yapin lutfen annem benim cocuguma bakmiyor baska bi cocuga bakiyor ayri sehirlerde yasioruz annemle

kendimi kaynanama hangi konuda sallamisim tamamen yorum yapmak icin yorum sizinki sanirim

Kaynananiz aylardir evinizde napiyor peki? Kendi annenizin gelemedigi evinize kaynananizi neden sokuyorsunuz? Kendi kendinize neden bakamiyorsunuz? Esinize neden rest cekemiyorsunuz? Buyuk konusmakla alakasi yok, kusur tamamen sizde ben onu anlatmaya calisiyorum.

Madem kussunuz ve anlasamiyorsunuz neden sizde kalmasina musade ediyorsunuz yalniz kalin ne var bu sekilde daha fazla huzursussunuz.

Size sormadan misafir davet etmesi hic hos olmamis.

Bu arada evlat icin esimin hic bir seyini gormemezlikten gelmem. Ben de bir evladim,anneme saygi gostermeyenin yaninda durmam, herkese de durmamasini tavsiye ederim. Ama sartlariniz durmanizi gerektiriyorsa da bununla yasamaya alismanizi tavsiye ederim tabiiki. Yetiskin bir kadin olarak kvnizin bakimina muhtac degilsiniz, gonderin kadini evine gitsin

Sizin o evde herhangi bir söz hakkınız var mı? Çocukların herseyine kimin bakacağına nereye verileceğine vs o tek başına mı karar veriyor?

Sorun sadece kocanız başka kimse değil.

calisiorum hanimefendi kulaktan dolma yorum yapmayin lutfen gece nobetim oluyor gece oglumu kime birakayim nobete giderken yasadigim sehirde oturan kimse yok kaynanamda annemde baska sehirde yasiyor hadi gunu birlik gel bak denecek uzaklikta degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…