- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.866
- 798
- Konu Sahibi MassiveStroke
dediğim gibi bazı anneler de öyle yani. annemin teyzesinin kızı resmen oğluna aşık mesela ve kimse için ölmem oğlum için ölürüm, kızım için bile ölmem diyor. muhtemelen bu kadının geliniyle arası çok kötü olacak.Canım geçen konumda da böyle bir yorum yazmıştın, sonuna eklediklerin için üstüme alınmıyorum. Çünkü benim kv her gittiğimiz yerde bizimle olmak ister, kızımla ilgili her konuda müdahale eder, eşime sürekli fikirler! verir, her dediği doğrudur, asla yanlış birşey söylemez! Eşim herşeyine koşturur yaranamaz, gün içinde 5-6 defa aramazsa sorun çıkar, 1 kere asla yetmez, hatta akşam üzeri ararsa izle kaprisleri... Hastaneye götürür, eşe dosta akrabaya götürür, yetmez memlekete beni bırakıp! yine götütür... Cevabını bekliyorum...
senin konuna gelince de bence kayınvalide kadar eşinde de suç var, şimdi sen desen bu kadar samimiyet fazla gelin olursun, suçlu olursun, hayır dediğin batar. ama eşin dese bugün kırılsalar bile yarın unuturlar. bence kayınvalide meselelerinde dengeyi kurabilecek tek kişi kocadır o yüzden.