Yine kv sorunum :(

icimden geceni söylüyorum
esiniz belki cok bunalmistir siz sürekli kv icin laf ediyorsaniz
basi agritmistir
bir anlik sinirle cikmistir o cümle agzindan

bu erkekler gerçekten ne yaptıklarını bilmiyor.konu sahibi anneci,bizimkisi tam tersi.aynı yerde yaşarken bu kadın ne yapıyor,hasta mı,ihtiyacı mı var demiyor,gelmesinden geçtim telefon bile etmiyor.annem aradığında telefona çıkmıyor,niye annene gitmiyorsun diyenlere,beni arayıp çağırmıyor diye yalan bile söylüyor:50:

annem hastalanıyor komşuları ilgileniyor.annemin,gücünün yetmediği işlere komşuları koşuyor.sonra birde annemin komşularından nefret ediyor,halbuki benim yapmadıklarımı siz yapıyorsunuz diye teşekkür etmesi gerekir:50:

bu biraz da karakter meselesi galiba. insan düşmanına yapmaz böyle. annenizle, eşi arasında sorun mu vardı, neden böyle cephe aldı ki?

bu biraz da karakter meselesi galiba. insan düşmanına yapmaz böyle. annenizle, eşi arasında sorun mu vardı, neden böyle cephe aldı ki?

yeğenimin dediğine göre annem oğlum demiyormuş:1:

yani sadece bahane,annemin ihtiyacı var arasa sorsa belki annem para falan isteyebilir.halbuki annem çalışıyordu.millet laf etmiş.işin iyi anneni niye çalıştırıyorsun diye.o da anneme çalışma ben paranı vereyim demiş:27:

demiş ama istete istete zorla 2 sefer para vermiş,şimdi de telefonlarına çıkmıyor annemin.eskiden bayramlara bile gelirken 1 paket şeker bile getirmezdi.bu sene kendi de gelmedi.işin komiği gelinimiz aklına esince arıyor,sorun oğlumuzda,ya da dolduruluşa geliyor:51:

yani sadece bahane,annemin ihtiyacı var arasa sorsa belki annem para falan isteyebilir.halbuki annem çalışıyordu.millet laf etmiş.işin iyi anneni niye çalıştırıyorsun diye.o da anneme çalışma ben paranı vereyim demiş:27:

demiş ama istete istete zorla 2 sefer para vermiş,şimdi de telefonlarına çıkmıyor annemin.eskiden bayramlara bile gelirken 1 paket şeker bile getirmezdi.bu sene kendi de gelmedi.işin komiği gelinimiz aklına esince arıyor,sorun oğlumuzda,ya da dolduruluşa geliyor:51:

hımm, karışık mevzular yani.. valla ben kendi adıma, kayınvalidemle (Allah korusun) kanlı bıçaklı bile olsam, eşimin her türlü görüşmesini isterim. hatta zorlarım. ama sorun adamdaysa çok da yapacak bişey olmuyor malesef.

benimde dayım öyle, eşi amcasının kızı oluyo, anneannemleri ne arar ne sorar el gibi gelir kırk yılda bi gelirse,herkese karşı bi soğuk, ama yengem şeker gibidir, kayınpederi ayrıca amcası olduğu için çok sever kaynanasınıda öyle, 40 kişi evine gelse yatılı kalmaya gık demez,sanmıyorumki dayımı o doldursun

annelerin değeri tartışılmaz, ama keşke bazıları bunu, gelini değersizleştirerek vurgulamaya çalışmasa. ooo kadın çok demek, başka bişey değil çünkü. 'karı boşanır, anne boşanmaz' diyen kayınvalide gelinle yarışmaktan başka bir şey yapmıyor bence. ve şu da var ki eğer ortada bir de çocuk varsa, kimse unutmamalı ki, o çocuğun annesi (yani gelin:)) de bir tanedir. ve dışarıdaki milyon tane kadın onun yerini tutamaz.

Kesinlikle... Bir keresinde kv min bir komşusuyla konuşuyordum, kp de biraz ilerde, saç düzleştirici aldım falan dedim.. Havadan sudan bir muhabbet.. Kp eliyle sus işareti yaptı, şimdi annen duyarsa aynısından ister dedi... Yorumsuz...

çok ayıp etmiş yaaa..sende cok iyi demişsin cnm.aslında bana da koca çok demek daha iyi amaa biz yapamıyoruz malesef..öle sölesek bide üstüne dayak yeriz belkide :22:

benimde dayım öyle, eşi amcasının kızı oluyo, anneannemleri ne arar ne sorar el gibi gelir kırk yılda bi gelirse,herkese karşı bi soğuk, ama yengem şeker gibidir, kayınpederi ayrıca amcası olduğu için çok sever kaynanasınıda öyle, 40 kişi evine gelse yatılı kalmaya gık demez,sanmıyorumki dayımı o doldursun

bizimkinde biraz kapasite vardır:34:

Canım önceki konumda bununla ilgiliydi.. Okursan görürsün. Kv beni arayıp "sana boşanma davası açacağım" a kadar getirdi konuyu :((

Kayınvalideniz avukat mı acaba? Ben olsam bu söze karşılık elini çabuk tut bir an önce her ikinizden de kurtulmuş olurum bir taşla iki kuş vurmuş olurum derdim herhalde. sq :52::52:

Benimde sevgilimin bir abisi var, oda böyle.
Annesini, babasını sildi. Cok ciddi söylüyorum sildi yani.
Karısı tuhaf bir insan, anlatamayacagım düzeyde, hani kayınvalide, kayınpederle aynı sehirde yasasa tamam diyecegim ama insanlar gelirse senede bir kere ya geliyorlar ya gelmiyorlar. O da zaten büyük gelinin de kalıyorlar.
Bu abi' de 10 yıllık evli, 2 cocuk sahibi insanlar.
Ortada sebep yokken kadın evi terk etti. Erkek arkadasımla dısardayız, bir telefon geldi erkek arkadasım limon gibi oldu. Ben hemen eve döndüm o abisinin yanına gitti.
İlk gün karısından haber alınamadı, cocuklarını annesine bırakmıs kendini yok. Bide arkadası falan da yokmus.
Neyse sonra annesinin evine gelmis yine, esine demis ki, ailenden kimseye ısınamadım, sevemedim! Adam eve dönmeye ikna edememis bir türlü sonradan döndü.
Adam da caresizligin patlamasını mı yasadı ne? Aramıs babasını ve artık benim ailem degilsiniz, annem- babam yok benim, karım evi sizin yüzünüzden terk etti falan demis. O günden bugüne kardesleri dahil, aile' den kimseyle konusmuyor, görüsmüyor..
Kendi ailem aklıma geliyor hemen, Allah korusun düsüncesi bile kötü annem, babam basımın tacıdır.
Ben babam icin hayatımı feda ederim hic düsünmeden, yaslı baslı insanlar, evlattan böyle seyler duymak cok acı olsa gerek..
:ssz:

Kayınvalideniz avukat mı acaba? Ben olsam bu söze karşılık elini çabuk tut bir an önce her ikinizden de kurtulmuş olurum bir taşla iki kuş vurmuş olurum derdim herhalde. sq :52::52:

Çok haklısın... Bir avukatın yanında çalışmış bir zaman, "şimdi onu arıyorum ve işlemleri başlatıyorum" demişti.. Allah'ım duy sesimi :(((

Bu arada evet, esiniz büyük densizlik etmis hemde cok büyük, hayır kendisine karı cok var da, size koca yok mu?
Aynı sey..
İnsan biraz düsünür ondan sonra konusur yahu?
:ssz:

hangisi değil ki zaten? :)

ama bece annenin etkisi büyük bu olayda."ah paşam,ballı oğlum eş çok bulunur ama anne bulunmaz oğluuummm" diyerek büyütülen bir çocuk tabii ki kavga sırasıında bunu hiç düşünmeden söyler eşine..

bundan daha normal ne olabilir ki?

sonuçta gelinini arayıp seni boşayacağım diyen bir anne örneği var karşımızda..

Annesinde ne suç varki..Herkesin aklı var...Herkes için aile önemlidir..Evet eğer seçime zorlanılırsa aile birinci sıradadır..Haklı eş bulunur ama anne bulunamaz..

Burda sorun herkesin bildiği bir gerçeği gereksiz yere dile getirmek..Çok büyük sorun vardır.. ya annen ya ben deniyorsa bunda kimse kusura bakmasın ama anne ne kadar kötü olursa annedir..Eşde bilecek bunu kıyaslamıyacak.Herkesin yeri ayrı..

Annesinde ne suç varki..Herkesin aklı var...Herkes için aile önemlidir..Evet eğer seçime zorlanılırsa aile birinci sıradadır..Haklı eş bulunur ama anne bulunamaz..

Burda sorun herkesin bildiği bir gerçeği gereksiz yere dile getirmek..Çok büyük sorun vardır.. ya annen ya ben deniyorsa bunda kimse kusura bakmasın ama anne ne kadar kötü olursa annedir..Eşde bilecek bunu kıyaslamıyacak.Herkesin yeri ayrı..

Kesinlikle ya annen ya ben diyecek biri değilim, tartışma sırasında neden hep annen haklı, neden hep konumuz aynı gibi bir soru sordum sadece... Sonuç olarak benimde bir annem var..

(Başlık) 'kv sorunu' mu 'eş sorunu' mu orası tartışılır :6:

Canım kv nişanlandığımdan beri gerek yanımda gerek arkamdan bu tarz şeyleri söyler durur.. Analar bi tanedir, analar baş tacıdır.. Tabi ki bir taneler, tabi ki baş tacılar, ama herşeyde müdahale, herşeyde bir ahkam kesmeler... Eşim de dolduruşa gelen bir tip, annesi de bunu iyi biliyor ve kullanıyor...

Kesinlikle ya annen ya ben diyecek biri değilim, tartışma sırasında neden hep annen haklı, neden hep konumuz aynı gibi bir soru sordum sadece... Sonuç olarak benimde bir annem var..

Sizin eşiniz burda haksız..Gereksiz yere saçmalamış kalp kırmış..

Benim demek istediğim eş ya annen ya ben dediğinde söylenecek söz bu..Son noktada yani..

Madem darb-ı meselleri seviyor eşiniz o zaman 'adamın karısı canının yarısı ' gibileri de hatırlasın. Eş ona çoksa size de çok, densiz bu erkekler ya :47:

Back
X