Çok uzun yazıp bunaltmamak için kısa özet yazdım 4 yıl boyunca istemedi benden önceki sevgilileri hep o ayırmış zaten kendim kız bulmak istiyorum dedi sevgimize saygı duymadı çok kez ayırmak için çabaladı iftiralar bile attı ama hepsi ortaya çıktı ondan habersiz gidip evlendik zaten nikahımı benim ailem ve kp biliyordu sadece. Hala hazmetmiş değil. Eşime o çocuk senden değil bile dedi hala ayrılalım isterYuzeysel olmuş biraz
Neden size bu kadar düşman ?
Anne olduğu için evladıyla kötü olsun istemem kimseyi bende Allah nasip ederse anne olacağım sadece benim aileme zarar verir mi endişesindeyimAnne oğul arasına girmeyin, iyide olsa kötüde olsa o bir anne. siz sadece mesafenizi koruyun. Ailenize kimsenin zarar vermesine izin vermeyin.
Çok uzun yazıp bunaltmamak için kısa özet yazdım 4 yıl boyunca istemedi benden önceki sevgilileri hep o ayırmış zaten kendim kız bulmak istiyorum dedi sevgimize saygı duymadı çok kez ayırmak için çabaladı iftiralar bile attı ama hepsi ortaya çıktı ondan habersiz gidip evlendik zaten nikahımı benim ailem ve kp biliyordu sadece. Hala hazmetmiş değil. Eşime o çocuk senden değil bile dedi hala ayrılalım ister
İşte mesajı yazarken düşündüklerim aklımdan geçeni okumuşsun bize yaklaşmasını istemiyorumTehlike çanları caliyor. Eşiniz annesine yumusamissa eğer oda oğlum oğlum diyerek sinsi planlarını hayata gecirebilir. Niye daha önce oğluna dusmandida şimdi sevgi pitircigi evlat o zamanda evlatti şimdide evlat. Dikkatli olun kv geliyorum diyor kaleyi içten fethedecek
Böyle konuşan biri annen bile olsa nasıl affediyorsun diyorum affettiğimi kim söylemiş yakınken uzak olmak ona en büyük ceza diyor eşimAy bişey dicem olmucak şimdi ban yicem.
Ne biliyormus oglundan olmadığını.
Sen bence hiç onunla muhatap olma esin de biliyor sonuçta annesini ki o iftiralara inanmamis.
Esin gorusurse de kendi kararı.
Huzurunuz kacmasin
Böyle konuşan biri annen bile olsa nasıl affediyorsun diyorum affettiğimi kim söylemiş yakınken uzak olmak ona en büyük ceza diyor eşim
Şimdi mantık olarak anne oğul karışma vs.
Eşin sana göre yumuşamaya başladı diyorsun. Kesin ben ve oğlum görüşmeyecek diyorsun.
Bu yumuşamanın sonu torunu görmek istiyoruma gidermi sence ?
Her olayda yorum yapmıyorum bu yüzden. İlişkimizi etkileyecek bi durum varsa konuşuyorum eşimle yoksa annesi ile ilgili bişey anlatınca tamam iyi vs kısa geçiştiririmSürekli annesi hakkında baskı yaparsan kaybeden sen olursun.
Bunca yıldır eşim arkamda durdu bunu düşününce rahatlıyorum ama ilerisinin garantisi değil bu. Kötü kalpli her insan kendi kötülüğünde boğulsun sadece o değilSu durumda sizin yapacağınız hiç bişey yok. Herşey eşinizle bağlı ya dimdik sizin arkanızda duracak annesiyle mesafeli olacak. Ya da kv alttan alttan işleyip eşinizi sizden sogutacak. Empati yapayım dedimde hakkaten zor durum. Görüşme amacı aşikar ortada sizden soğutmak Allah fırsat vermesin yok iyi niyetli gerçekten oğluyla arayı duzeltmekse niyeti sizden uzak olsun.
Aynen benim görüşmeme isteme sebebim sadece bu. Her fırsatta dolduruşa getirmeye çalışıyor ama benim şansım benden önce ne kadar sevgilisi olduysa kısa yada uzun süreli hepsine aynı şeyi yaptığından eşim akıllanmış artık çözmüş annesini. Yinede bi yandan insan eşinin namusuna laf edenin yüzüne bakmamalı diyorum içten içe eşime kızdığım da oluyorEgerki esini doldurusa getirip aranizi bozmuyorsa ki esin artik annesinin karakterini saptamistir duye dusunuyorum, birak gorussunler...sende iki dunya bur araya gelse gorusme!madem cocuk esinden degilmis dogunca bebegin torun diye yuzunu bile gosterme her seyi bir kenara birak namusuna laf etmis kadin aranizdaki butun baglari koparmis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?