- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
2,5 yıldır evliyiz beni ve doğacak torununu kabul etmeyen bugüne kadar yaptığı kötülükleri yazsam sayfalar dolacak olan bi kv var
zaten evlendiğimizden bu yana hiç görüşmedik karşılaşsak dahi selamlaşmayız.
Eşim aile şirketlerinde çalışıyor bazen mecbur karşılaştığı zaman görüşür konuşur ekstra ne bayramlarda ne diğer özel günlerde sadece arar
Kv bugüne kadar bana olduğu kadar oğlunada düşmanca yaklaştı son zamanlara kadar. Artık "oğlum yok benim hakkım haram olsun geber" vs yerine "tamam oğlum olsun oğlum" vb yaklaşıyor sadece sen ol karını da çocuğunu da istemiyorum demiş. Eşim ben tek başıma değilim benim ailem var karıma saygısızlık yapmadığın sürece seninle görüşürüm dese de eskisi kadar sert tutumu yok annesine karşı daha yumuşak.
Ben nasıl davranmalıyım? Eşimle aralarının düzelmesine nasıl tepki vermeliyim?
Ek: ben ve oğlumuz kesinlikle o kadınla görüşmeyeceğiz bu konuda netim
zaten evlendiğimizden bu yana hiç görüşmedik karşılaşsak dahi selamlaşmayız.
Eşim aile şirketlerinde çalışıyor bazen mecbur karşılaştığı zaman görüşür konuşur ekstra ne bayramlarda ne diğer özel günlerde sadece arar
Kv bugüne kadar bana olduğu kadar oğlunada düşmanca yaklaştı son zamanlara kadar. Artık "oğlum yok benim hakkım haram olsun geber" vs yerine "tamam oğlum olsun oğlum" vb yaklaşıyor sadece sen ol karını da çocuğunu da istemiyorum demiş. Eşim ben tek başıma değilim benim ailem var karıma saygısızlık yapmadığın sürece seninle görüşürüm dese de eskisi kadar sert tutumu yok annesine karşı daha yumuşak.
Ben nasıl davranmalıyım? Eşimle aralarının düzelmesine nasıl tepki vermeliyim?
Ek: ben ve oğlumuz kesinlikle o kadınla görüşmeyeceğiz bu konuda netim