Yine kv

halolay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
54
35
3
35
hamileliğime sevinemiyorum bile

Hormonlar alt üst etti zaten tüm dengemi bide bu kv Var. Yıldım artık bitmeyen isteklerinden oğlunu sömürme cabasından eski konumu bilenler bilir eşimin araba borcu için tüm bileziklerimi bozdurmustum bozdurdugum bilezik parasından görümcemin düğününe bilezik almasını istemişti kv eşimden bugunde beyaz eşyalarını almasını söyledi eşimde sinirlendi bende para mı var dedi benim bilezik paramı söyleyerek borcuna babanda yardım eder sen bilezik parasıyla beyaz esyasını al kardesine dedi o kadar sinirlendim ki madem babam borcunu öder o zaman annemin babamın taktıgı bilezikleri bozdrmustum geri alsın bana bileziklerimi dedim hemen cıkıstı kv beyaz esya alırsa öder sen bilezik takacaksın diye ödemez dedi bi ton kavga çıktı eşim kabul etmedi doğal olarak ben hiçbirsey yapamam dedi cıktık geldik sonra aramış oğlum şaka yaptım biz alırız beyaz eşyasını diyor eşimde uzatmadı şaka yapmasanda alamam dedi zoruma gitti kızlar ya bebegimi duydugundada eşime demişki biz karın ağrısı diye görüyoruz inş hamile değildir hiçbirsey yapasım gelmiyor en ufak birsey alınacak bizi arıyor oğlum su kalmamıs bi zahmet alsan acil diye bugunde görümcem nişanlısının doğum günü için eşimden para istemiş ben bebek için bile nasıl yapacaz masraflar diye düşümürken düşünmüyorlar nasıl bitecek bu istekleri yada bu hamilelik hormonumu beni böyle yaptı bencillik mi benim yaptıgım ama içim içimi yiyor

Otur allaha dua et arkadaşım. Yat kalk şükür et. Evin ayrı diye. Eger vaktin varsa konularimi oku. Malesef hayat böyle gidiyor üzülme sıkma canını. Bende hamileyken kaynanam özel de doğum yapicam diye cikdirmisti. Ben birlik oturuyordum ama suan baba evindeym canıma yetti artık. 2 yaşında kizim var onu da aldim yanima annemi aradim bavulumu toplayıp çıktım. 3 gündür ne arayan vaaaar nede soran arkadaşım. Sabret inşallah düzelir :(

Eşin hayır demesini bilmiş. Konuş eşinle bundan sonraki sürecin daha masraflı olacağını böyle devam edemeyeceğini söyle. Hatta bebek için biriktirmek bahanesiyle sen iste sürekli diğerlerine verecek para kalmasın.

Ne bilezikmiş mübarek
Hem araba aldırıyor hem beyaz eşya
Hem düğün hediyesi yapılıyor.
Bitse de gözü olan rahat etse.

İnsan evladım ayakları üzerinde duruyor diye sevinip destek olur
Torun gelecek, masraflarına masraf katmayayım der.
Elini uzatmıyorsa gözünü de çeker ya.

Görümcene ne hediye alacağını, ne takacağını bilirsin elbet.
Ne iş yapıyor eşin?
Darphanede mi çalışıyor?

hamileliğime sevinemiyorum bile

Hormonlar alt üst etti zaten tüm dengemi bide bu kv Var. Yıldım artık bitmeyen isteklerinden oğlunu sömürme cabasından eski konumu bilenler bilir eşimin araba borcu için tüm bileziklerimi bozdurmustum bozdurdugum bilezik parasından görümcemin düğününe bilezik almasını istemişti kv eşimden bugunde beyaz eşyalarını almasını söyledi eşimde sinirlendi bende para mı var dedi benim bilezik paramı söyleyerek borcuna babanda yardım eder sen bilezik parasıyla beyaz esyasını al kardesine dedi o kadar sinirlendim ki madem babam borcunu öder o zaman annemin babamın taktıgı bilezikleri bozdrmustum geri alsın bana bileziklerimi dedim hemen cıkıstı kv beyaz esya alırsa öder sen bilezik takacaksın diye ödemez dedi bi ton kavga çıktı eşim kabul etmedi doğal olarak ben hiçbirsey yapamam dedi cıktık geldik sonra aramış oğlum şaka yaptım biz alırız beyaz eşyasını diyor eşimde uzatmadı şaka yapmasanda alamam dedi zoruma gitti kızlar ya bebegimi duydugundada eşime demişki biz karın ağrısı diye görüyoruz inş hamile değildir hiçbirsey yapasım gelmiyor en ufak birsey alınacak bizi arıyor oğlum su kalmamıs bi zahmet alsan acil diye bugunde görümcem nişanlısının doğum günü için eşimden para istemiş ben bebek için bile nasıl yapacaz masraflar diye düşümürken düşünmüyorlar nasıl bitecek bu istekleri yada bu hamilelik hormonumu beni böyle yaptı bencillik mi benim yaptıgım ama içim içimi yiyor
Eşinin yanında ol o destek vermeyeceğini söylemiş zaten söylenme kötüleme iyi niyetli görün bırak kötü olan sömürmeye çalışan onlar olsun eşin sana para veriyorsa biriktir çocuğuna birşeyler al görsün herkesin niyetini illa göze sokmak lazım başka türlü anlamıyor erkekler.

Görümceniz niye almıyor kendi beyaz eşyasını. Evlenmeyi düşünen hazırlığını da düşünsün bi zahmet. Parazit gibi yaşayan insanlara deli oluyorum.

Neyse ki eşiniz kabul etmemiş, bi an önce araba mi alıyorsunuz napıyorsanız harcayın ki gözü kalmasın kimsenin

Bende çalısıyordum güzelde bir işim var ama hamileliğimden dolayı bıraktım istediğimde tekrar hemen işe başlayabilirim hamileliğim riskli oldugu için doktor çalışmamı önermedi simdiden başladı cocuk doğsun hemen başla demeye kv ben bakarım diyor bende hayır dedim cocugumu emziricem 2 yasında başlarım ondada kreşe veririm dedim o kadar tiksindimki anlatamam

Görümceniz niye almıyor kendi beyaz eşyasını. Evlenmeyi düşünen hazırlığını da düşünsün bi zahmet. Parazit gibi yaşayan insanlara deli oluyorum.

Neyse ki eşiniz kabul etmemiş, bi an önce araba mi alıyorsunuz bakıyorsanız harcayın ki gözü kalmasın kimsenin
Arabayı aldık ama krediyle borcun bi kısmını kapatıcaz 4 tane bileziğim vardı kp takmadı zaten annem babam ve iki kardeşim takmıstı benim ailemin taktıgına göz diktiler ya nefret ediyorum

Neyse ki eşiniz kabul etmemiş, bi an önce araba mi alıyorsunuz napıyorsanız harcayın ki gözü kalmasın kimsenin
Görümcem çalısmıyor ama kp gayet durumu iyi oğluna tek çöp almadı ayrı eve cıktık diye küstü kızına alsın simdi bana birsey takmadı bide bana nispet yapar gibi her gitiğimizde görümcem babam bileziklerimi hangi model alacak benide götürür demi anne diyip duruyor susuyorum simdilik ama umarım patlamam

Görümcem çalısmıyor ama kp gayet durumu iyi oğluna tek çöp almadı ayrı eve cıktık diye küstü kızına alsın simdi bana birsey takmadı bide bana nispet yapar gibi her gitiğimizde görümcem babam bileziklerimi hangi model alacak benide götürür demi anne diyip duruyor susuyorum simdilik ama umarım patlamam
Size bulaşmasın da isterse boğazına kadar altın dizsin.
Görünceye de ben olsam bebek bekleyen abimden medet umacagima geçici de olsa bir işe girer kimseye tenezzül edip yuva bozmazdım derdim laf arasinda

Bende çalısıyordum güzelde bir işim var ama hamileliğimden dolayı bıraktım istediğimde tekrar hemen işe başlayabilirim hamileliğim riskli oldugu için doktor çalışmamı önermedi simdiden başladı cocuk doğsun hemen başla demeye kv ben bakarım diyor bende hayır dedim cocugumu emziricem 2 yasında başlarım ondada kreşe veririm dedim o kadar tiksindimki anlatamam
Sanki ona ne resmen kıskançlık bu size çocuğunuza eşinizin harcamasını istemiyor madem oğlunun parasına bu kadar meraklıydı evlendirmeyip yeseydi...

Size bulaşmasın da isterse boğazına kadar altın dizsin.
Görünceye de ben olsam bebek bekleyen abimden medet umacagima geçici de olsa bir işe girer kimseye tenezzül edip yuva bozmazdım derdim laf arasinda
Görümcem tarif edilemez biri anında parlayan kavga eden kavga gürültü herkes gitsede kurtulsak gözüyle bakıyordu ama düğünü olacagı sıra oda benim kızım oğlum demeye basladı benim kızgınlıgım yine kv me gercekten köprüleri kuracak olan o ama ayrımcılık yapıyor boynunda benim bilezikleriö kadar eden bir kolyesi var gözüm yok kendisinin kolyesi ama onu görümceme vermiş eşimede her cocuguma bir tane yapıcam oğlum ondan dedi biz önce evlendik madem her cocuga takacaktı oğluna taksaydı ben hazmedemiyorum artık hem durmadan bitmeyen isteklerini hemde işine gelince oğlumcu olmasını altından bilezikten nefret ettim zaten ama bitmiyor nedense bir türlü bir ay kızım bozdur oğlumun borcu ödensin dedi bozdurdum şimdi neler yapıyor

Vay be ne uyanık insanlarmış, hem sizin düğününüzü hem görümcenizinkini senin ailene kitleyecekler ?! Ana babanın sana taktığı bilezikle görümceye beyaz eşya almak..
vay anasını demeye geldim

İyi tarafından düşün şanslı kadınmışsın kocan ailesine cevaplarını vermiş boyun eğmemiş.
Sen yineden onun ailesi hakkında olabildiğince az konuş. Erkekler kendileri kızar sayar ama eşleri annesine babasına laf söyleyince diğer tarafa kayabilirler.

Esine soyle parayi kendi hesabina yatir
Senden surekli istiyorlar birsey kalmayacak bende olursa kimse isteyemez de
ikinizde kurtulun

Eşiniz hayır demesini biliyor bazı eşler borç yapıp veriyor neler okuyoruz burada şükret Allah a eşinden parayı ihtiyaç için sürekli iste biriktir onlara kalmasın para

Back
X