Bence abartmışsınız. Netice de aldatmaktan bahsediyormuşsunuz. Aklına gelen ilk sonuç bu mu denecek bir şey yok bana kalırsa, çünkü konuştuğunuz konu o imiş zaten.
"Erkekler güzel şeyler söylemeyi beceremez" diye dert yanılır ama adamın güzel bir laf edeceği tutarsa da altında kırk tilki aranır...
Ben kadın halimle bunca paranoyaya katlanamazdım o düz, basit erkek mantığıyla buna tahammül edebiliyor, hoş... Erkekler bu tip durumları "biriktirip" büyük bir kavga anında hepsini ortaya döker, bir anda sabırlarının sonuna gelirler, şu anda "küsmekle yetinen adam" yarın "yeter artık!" deyiverir... Onu kaybetmek istemiyorsanız sabrını daha fazla zorlamayın ve "ne desem katlanıyor, bu hallerime alıştı" güveninden vazgeçin...
Korktuğunuz başınıza gelir...
Aynı şey başınıza gelmesin diye paranoya yapıyorsunuz ama asıl paranoya yaparsanız aynı şey başınıza gelecek...
Bu durum bir kısırdöngü...
Terk edilmekten endişe ediyorsunuz ama olmadık yerde sorun çıkaran birinin kaderidir bu... Kim bu eziyeti çeker ki... Hem ona hem size yazık...
adam sana dünyaları vermiş, sen hani uzay boşluğu diyosun bacım ya.
Geç olmaz...
Yavaş ve kontrollü hareket ederseniz bu durum erkek arkadaşınızın hoşuna bile gidecektir... "Eskiden daha çok tartışıyorduk..... Seni zaten seviyordum ama artık başka türlü seviyorum" tarzı cümleler duyacaksınız... Baylıırlar canlarını sıktığınız konuları sorun etmeyi bırakmanıza...
Elbette bunları yaparken en ufak hatasında "yine" ensesinde boza pişireceğinizi unutturmayın... Salmayın ipleri, sadece gevşetin...
mesaj attım şimdi özür dilerim seni yanlış anladım bugün hassasım küsmüyüz dedim o da hayır dedi bugün hasta olduğum için eve erken gelmiştm okuldan o da özel günüm olduğunu anladı zaten,seni anlamaya çalışıyorum özel durumdandır tamam aşkım dedi
cnm nerelıler nasıl bi aileye sahip yani bazı ailelerde böyle şeyler olablıyo aile ıcı evlılık ama uveyde olsa dayıyla dusunulmez ya bence kız makarasına yazmıştır yada senı dayısından kıskanmıştır benmde kuzeninim dayımla arası cok iyidir ve evlendıgınde eşinden hep nefret etti sürekli herşeyne bi kulp buldu ama suan sevmeye başladı sanırsam onlarında byle bişe olabilr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?