yine mi abarttım?

canım sen sürekli kötüyü çağırıyorsun bence,biraz kafanı dağıt bu kdr bunaltmak iyi bir şey değil.

soğuyorum resmen... ondan soğuyorum..bu kadar aciz olmasına inanamıyorum

acizlike alakası yok canım, insan gayri ihtiyari tıklıyor, bence sen bu olaya aşırı kafayı takmışsın, bu durumu öyle kabulleniş içselleştirmişsin ki nickin bile kıskançkız, bence kıskanç olup olmamak senin elinde, böyle oldğunu kabullenme

Ben bazen haberlere ya da dergilere bakarken ay baksanaa ne hos kadin degil mi dedigim oluyor sorun bende mi?

Ben bazen haberlere ya da dergilere bakarken ay baksanaa ne hos kadin degil mi dedigim oluyor sorun bende mi?

ben de bakıyorum işte onu yazdım az önce ..
yani biz kadın halimizle bakıyoruz. güzele bakmak sevaptır
iki motive olur da zayıflamama teşvik olur diye victoria's secret meleklerini bile takip ediyorum instagramdan

Böyle giderse adam seni bırakır gider. Çok abartıyorsunuz ben darlandım burada yazdıklarınızı okurken. Yardım almayı düşünün kesinlikle.

bunu daha öncede yazdınız ya da birileri yazdı bu konuyu hatırlıyorum ben..ve aynı şeyi yazayım tedaviye ihtiyacınız var en yakın zamanda psikoloğa gidin.

ayyyy bu ne be okurken içim daraldı

avıdım çocuğa ayzık ben onun yerinde olsam çoktan terkederdim sizi

böyle bi kadınla ömür mü geçer düşman başına yarabbi

Sevgilini al, teknolojinin t'si olmayan penceresiz bir odaya hapset.
Yanına da sadece sen girip çık. Ancak böyle olur!

Biz beraber bakıyoruz haberleri okurken falan :)
Bunda dert edilecek bir şey yok
Ayrılmayı düşünmesen de bu gidişle o seni bırakacak
Diğer arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle yardım almalısın

yani sizin eşiniz bakıo ve siz bunu dert etmio musunuz? ben neden böykleyim yaa dün akşamdan beri yemek bile yemedim sinirden ayrılmayı düşünüorum ciddi ciddi

Yani özellikle açıp o haberleri okumuşsa başka haberler ilgisini çekmiyorsa sorun olabilir ama gördüğüm kadarıyla öyle bir durum yok.. bu yüzden patolojinin sizde olduğu kanısındayım.. insanlar huzur bulmak, mutlu olmak için birliktelik yaşarlar birbirinizi bunaltmanın alemi yok.. biraz sakin olun.. güzel kadınları görmelerini engelleyemeyiz.. söz verip de tutmama olayı tabii ki can sıkıcı ama buna mecbur bırakmışsınız..

ben çok mu çirkinim? diyene kadar anlam vermeye çalıştım, gerçekten..
sizinle neden ilgisi olsun.. size bakmadığı için mi bakmış? yapmayın bu durumdan da kendinize pay çıkarmayın..
böyle hayat geçmez..
bu kadar kıskançlık bana göre hastalık.. kişiyi tüketen ve sonu olmayan..
ilişkilerinizi bitirirsiniz ama asıl kendinizi bitiriyorsunuz.. değer mi?

ağlıyorum bile şuan.... bakmasa nolur ama yaaa... bakmasa...çok mu zor? yapılması imkansız mı?
Sizin ikinizin de özgüveniniz düşük. Bence beraber bir spor salonuna falan yazılın, sen sıkılaş o vücut geliştirsin. Baştan aşağıya yenilenin, yeni kıyafetler alın. Çok bariz bir biçimde fiziksel güzellik konusunda kompleksleriniz var bana kalırsa.

Sen ayrilmasanda o ayrilacak zaten bigun suan cok uzak gelebilir ama onunda tahammul sinirlari bitecek bigun ve bitirecek en iyisini yapar sonrada kendini suclu bulup yine oturup vahlanican

Aman benim sevgilimde tam senin gibi.
Onu yapma bunu yapma.
Merak ediyorum arkadaş internet'ten araştırmayı seviyorum.
Adamlara da bakıyorum kadınlara da merak ediyorsam özel konulara da bakıyorum.
Sizin ki ve benim sevgilimin ki hastalık.
Ama bir şey fark ettim o size karışmasa, yani kısıtlamasa belki siz de bu kadar karışmazsınız....

Seni suçlamak yanlıs olur anlamaya calisiyorum. sen kova burcumusun? (tahmin meraktan sordum yanlis anlasilmasin) biraz takintilisin ama bu iyi degil sana zarar verir kendin icin yapma. belki kiskancliktan ziyade inadina sana ters bisey yapilmasi cildirtiyordur sen yapma dedikce de ona cazip geliyordur

boyun eğiyorum demişsiniz bir yerde, niye boyun eğiyorsunuz? hükümdarınız mı, padişahınız mı?

ayrıca adamın acizliğinden bahsetmişsiniz, aynı şeyi o da sizin için düşünüyor emin olun, yakında size hiç saygısı kalmayabilir dikkat edin... yardım alın, kıskançlık çok kötü bi duygu, kıskanan için de kıskanılan için de... hele bu kadarı... ömür törpüsü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…