yine mi abarttım?

Ben sırf bazı şeylerin konusunu yapmamak dikkatini çekmemek için,kıskanılacak bi durum olsada dile getiremiyorum...İçime atıyorum.Bazen yeri geliyo Allahtan, uygun bişekilde söylemeye çalışıyorum..
Çok kıskanç biri değilim ama benimde sınırım var illaki bişey oluyo kıskanacak, ama dile getirmiyorum..
Arkadaşlarımda kıskandıkları konuları kavga edip eşlerinin burunlarından getiriyo..
Şimdi yazınca banada tuhaf geldi..
Ya bende mi bi gariplik var acaba?

Arkadaş alkolikler gibi onlarda ne zaman alkolik olduklarını kabul ederse o zaman tedaviye yanaşıyor önce kıskanclığının hastalık haline geldigini kabul etmesi lazım

Ya sevmediğiniz bi erkekle olun ya da tedavi. Aksi halde sürekli mutsuz olur mutsuz edersiniz.

Bende beğeniyorum.Kendimi hemcinslerimi..Bel oyuntumu,dediğiniz gibi çıkıntıları:) ...Ama çoğu kadında vardır bence bu beğeni..sonuçta dışarda bazen bakıp vay be kadında ne bacak var dediğimiz olmuyo mu..

Bence senin sorunun sevgilini çok sevip kıskanman değil, kendini hiç sevmemen. Çünkü kendini sevseydin, beğenirdin. Beğenseydin alt tarafı bir gazete sayfasında yer almış kıytırık iki hatun fotoğrafından bile kıskanmazdın sevgilini. Sorununu önce kendinle halletmen gerekiyor. Kendine güvensizsin sevgiline değil. Bunun güzellikle çirkinlikle de alakası yok. Senin ilişkin şu anda öyle böyle yürüyor ama emin ol bu uzun sürmez. Günün birinde yanındaki adam bıkacak ve çekip gidecek. Sonra başka bir ilişkin olsa da aynı sorunları yaşayacaksın. O yüzden önce kendinle barışman gerekiyor. Dürüst ol demişsin dürüst olayım, şu anlattıklarını okuyunca karşımda sadece hasta bir kadın görüyorum ben. Bunu da seni kırmak için söylemiyorum emin ol. Ama unutma hastalık tedavi edilebilen birşeydir eğer zamanında müdahale edilirse. O müdahaleyi de ancak sen yaparbilirsin kendine.

Darlama adami daha fazla.
Essegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsun. Ya birsey yapmiyorum kavga cikiyor, bari yapayim da degsin mantigina girerse yersin boynuzu.
Yasaklar her zaman caziptir, kimse bunu inkar edemez. Bakmasindan rahatsiz oluyorsan kendini tutacaksin, ses cikarmayacaksin. Sen kavga ettikce o daha cok bakiyor.
Sanki senin sevgi gosterme bicimin boyleymis gibi olmus. Yapma, ucu sana dokunacak hem de cok feci sekilde.

terapi lazım :)

Yeteri kadar kulağını çekmişler ben başka bir şey yazacağım. Hani diyorsun ya alt tarafı iki fotograf iki internet sayfası bakmasa nolur diye, HAH işte olay tam da o yani o sadece iki tane uyduruk internet sayfası. Sevgiline güveniyor musun ? Eğer güveniyorsan bunlara hiç takılma çünkü sen dr iyi biliyorsun ki isterse bakar sonra siler ya da sen yanında değilken bakar. Ayrıca milliyet sanki gazete değil Playboy eki gibi!

Telefonunu kurcalama, adamı gizli kapaklı iş çevirmeye itme, güven hem kendine hem de ona.

senın ıcın ılıskı bır ıkı habere tıklamak kadar basıtse hıc durma bıtır
guzel olup olmamanla ılgısı yok.sende ceken bırsey var kı senle bırlıkte bu da ıkı.
ucuncusu haber sonucta sen kendıne gore bu haber ıyı bu haber kotu ayrımını yapmıssın kendıne gore bı kural belırlemıssın buna uymasını beklıyosun ama adı ustunde haber...
dorduncusu yasaklar her zaman cazıptır.boyle yaparak onu baska kadına gercekte yada sanalda ıtersın bu bes

aslan burcuyum egom yüksek sanırım hemen kendi eksikliğim mi var acaba diye algılıyorum olayı

Bu normal bir kıskançlık degil
O zaman sevgilini dışarıyada çıkarmıycaksın
Dışarda her yerde kadın var
Önce kendine güvenmeyi dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…