yine mi abarttım?

Böyle yüreğin ağzında mı gezeceksin ömür boyu yok baktımi bakmadimi. Hadi resimlere baktığını takip edebiliyosun dışarda kadinlara baktimi bakmadimi nasıl emin olacaksın. Ayrilsan nolur hayatina giren her erkeğe aynısını yapacaksın yani sorun sende. Bir uzman yardımı al bence.

yani yapmamak onun iradesinde tabi ama bu kadarcık şey içinde böyle olaylar gereksiz...
bakmayacak tek bir tane bile adam tanımıyorum ben varolduğunuda sanmıyorum...

İnan daha öğlen üye oldum ve konunu şimdi görünce yazmak ihtiyacı hissettim kendimde. Ayol biz bile bakıyoruz o resimlere bilmem nelere. O kadar abartmayın rica ediyorum.

kıskançlığın işe yaramadığını anladınız mı bari

Tek bir soruya cevap vereceğim;
Sen o adamdam ayrılmamalısın. Ama o adam senden ayrılmalı.

Bunun iradeyle alakasi yok. Erkeklerde neyi kisitlarsan ona ilgi duyarlar ki bu cocuklar ve bizim icinde gecerli. Bende boyle bir insandim ve karar verdim bu huyumu yenmek adina suan istedigi kadin resmine baksin kiskanmiyorum eskiden oturur aglardim... Simdi ben atiyorum garip gelen haberleri (kadin olsada). Kotu bir huy yani sen siktikca o devam edecektir bunu kendin icin normallestirmelisin olabilir bakabilir sevmedigi anlamina gelmez seni

Bence senin sevgiline değil kendine güvenin yok. Aklında olmayan şeyleri sokuyosun zorla aklına bi şey ne kadar yasaksa o kadar tatlıdır. Böyle olursa senden soğur ayrıldığınızı düşün o zaman tüm kızlar onun. sen kalırsın düşüncelerinle başbaşa

bu biraz fazla olmuş sanki... yani tamam kıskanan insan tutuamıyo kendini gözü dönüyor ama bu artık kıskançlık değil güvensizlik gibi birşey.. alt tarafı resim en fazla bakacak yani.. sizin çirkin yada güzel olmanız değil ki mesele.. erkek işte yani.. siz böyle yaptıkça o bu normal durumu anormal hale getirdiğiniz için size kızmaya başlar bence zamanla

Sorun sevgilinde değil.

Sorun sende...
Özgüvenin yok. Cillop gibi kızları görünce hırçınlık yapıyorsun, ben yetmiyor muyum hissiyatı. Sonra acısını hem kendi mutluluğunu hem de ortak mutluluğunuzu sabote ederek çıkarıyorsun. Erkek arkadaşımın çoğu estetikli olmak üzere ördek dudaklı diye tabir ettiğimiz kız arkadaşları mevcut, ben de başta senin gibi deliriyordum instagrama her girdiğimde onun listesindeki kızlarla kendimi kıyaslıyordum hastalık gibi içime yerleşmişti, histerikli gibi ağlıyordum ama baktım adam beni seviyor ilişkim elden gidecek bu saçmalığım yüzünden buna bi son verdim profosyonel yardım alabilirsin kendini telkin edemiyorsan.

Sevgilini terketmek çözüm değil, kendi içinde yaşadığın bu sorunu terketmen gerek yoksa ömür boyu mutsuz olursun kaç ilişkin olursa olsun.

Canim ben arkadaslara katilmiyorum,bende esimin boyle seylere bakmasini hos karsilamiyorum.Ayrica kadinin kadin resimlerine bakmasiyla,erkegin kadin resim bakmasi bir degil.

Milliyet virali gibi.

Biraz daha rahat olmaya çalışın, kendinizi üzüyorsunuz.

Ah be canım hiç mi acımıyorsun kendine bu kadar kıskanılır mı bir insan? Başkalarıyla mı geziyor? Sana az ilgi mi gösteriyor? Böyle bile olsa ayrılır gider insan. Merak etme yalnız kalınca ölünmüyor, nefes falan alabiliyor yani insan.
Kendinden bilsene, kısa tişörtü yasaklamış sana, daha çok giymek istemiyor mu canın? O hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…