ay yok inan tiple efendilikle hiç alakasi yok anladım. ben de oyle eski travma ilişkimi unutmak için hah bu bana iyi gelir diye bir arkadaşımın en yakin arkadaşı olup benimle tanismak isteyen birisine tamam demistim.tam bir hanim evladi, kültürlü ve çok iyi bir ailede yetişmiş. cocuk ilk buluşmaya bile yalnız gelemedi düşün. tipsiz değildi gerci arkadaşlarımin görünce oha cok iyi dedikleri ama benim nedense ilk gunden beri pek o gozle bakamadigim biriydi, yani benim pek tipim olmayan bi yakışıklılkta diyeyim:)
ben baslarda inanilmaz rahattım nasılsa aladatmaz evden işe işten eve bi adam, arada is cikisi evin karşısındaki puba uğrar çocuklarla. asiri çekingen, bana bile nasıl davranacağını bilmiyor, ilk öpüşmede titremisti mesela. yani ilişkide ben erkek o kadin gibiydi. bir kadina nasıl davranilir zerre haberi yoktu. ama gel zaman git zaman bu arkadaşlarıyla takılmalar cok sıkmaya basladi. onlar icin beni ekmeler (doğum günümde bile) birlikte tatile gitme istekleri. benden izin istiyordu bi de ama gitme desem de cocuk gibi zirlayip gidiyordu salak. son gidişinde de aldatildim muhtemelen yani oyle net bastim diyemem ama yapma dedigim bazi seyleri yaptigi icin sinirlenip ayrilmistim, sozde güvenilir adam ya facebook şifresi bendeydi, bi kac gun sonra hemen degistirdi güya ama cikis yapmayı unutmus embesil (rehberimde hala böyle kayıtlı) arkadaşıyla butun yazışmaları okudum canlı canlı, çocuk buna bu sefer yunan adalarina gidelim mykonos'a baksana diye kızların fotoğraflarini atiyo bizimki de gidelimm diyo agzinin sulari aka aka ezik. bir önceki tatilde olanlar olmus demek ki bir üst çıtaya geçmek istiyorlar. bi taraftan da bana msj atiyor barışmak için yol yapıyor yedegi saglama almak lazım tabi. ah canim zahmet ediyorsun parmaklarına bir saattir can'la yazısmalarinizi okuyorum, embesil olduğun için şifreyi değiştirip cikis yapmayı unutmuşsun

diye baslayan okkalı bi mesajla terkettim tekrar. sonradan duydum korkmuş benden, ortak arkadasimiza diyormuş abi tehdit etti beni yapar mi sence diye

oyle sımsıkı bağlanmış bi ilişki de degildi bizimki gerçi ama yine de çok sarsılmıştim. şimdi anlıyorum yanlış zamandi cunku. baskasinin yarasını sarmak için başladığım her ilişki böyleydi asla "biz" olamadan bitti.
yani demem o ki tiple efendilikle hiiic alakası yok. efendi olanların içinde varsa ve aldatmiyorsa henüz fırsatıni bulamadigi icindir. fırsatıni bulsa gözü kapali aldatir ama ezik olduğundan cesaret edemiyor. önemli olan elinin altinda olsa bile tenezzul etmeyen adamı bulmak. yoksa sırf aldatmaz diyerek cirkin ve silik tiplere katlanmak daha sinir bozucu. yani capkin bir adamın aldatmasıni tercih ederim bunun gibi bir sümsük tarafından aldatılmaya. yalnız farkinda misin ölümlerden ölüm beğeniyorum su an