Yine mi ben hatalıyım

Sabrınıza gerçekten hayran kaldım. Yani ben böyle bir adama çok özür dileyerek söylüyorum ama " koca" diyemezdim. Ne demek 3-5 gün eve gelmemek, gece 2'lerde 3'lerde gelmek?
Ben olsam meraktan gerçekten delirirdim ne yapıyor bu adam sabahlara kadar başkalarıyla?
Acaba gerçekten arkadaşları ile mi buluşuyor?
Yoksa tek gecelik ilişkiler mi yaşıyor arada kafasına estikçe?

En ilginci de son anlattığınız olay. Anneme gideceğim diyorsunuz, fakat vazgeçtiğinizde eşinizi sinirden köpürmüş bir halde buluyorsunuz. Siz annenize gidince, eve arkadaşlarını çağırıyor ve sizi bundan haberdar etmiyor? Burada bir gariplik yok mu sizce de, yoksa ben mi çok abartıyorum, bilemedim.
Üstelik diyelim ki eve arkadaşlarını davet etmiş olsun, sonradan arkadaşlara " ya eşim annesine gitmekten vazgeçmiş, başka sefere" diyebilir, arkadaş bunlar sonuçta, hem de gece yarılarına kadar birlikte olduğu arkadaşlar, sinirlenmeyi gerektirecek bir durum olmasa gerek.

Benim aklıma nedense belki de eve kadın getirecekti, olmadı diye sinirlendiği geldi. Lakin, yine de aklınızı çelmek istemem.

Tedbirli olmanızda fayda var derim, bu kadar sabırlı olursanız da tepenize çıkar belirtmek istedim.

Back