Yine mi ben hatalıyım

aslında söylediğiniz çok mantıklı ama eşimin daha önceki kavgalarımızda hiç konuşmaya çalışmadı adam ruh gibi sessiz dolaştı evde aylarca ben bu durumda daha çok yoruluyorum

Klasik erkek modeli....bezdirme politikası.

ilerleyen zamanlarda sana muhtemelen..işine gelirse kızım ben böyleyim değişemem.diycek..eğer senin kararlı olduğunu görmezse

...yumruğunu masaya vuracaksın..:47:yoksa değişmez bak ..nasıl olsa küs olmama dayanamıyor:27: yanaşıyor:27: hatta kavganın sonunda özür dileyen o oluyor :27:diye aynen devam eder.:51:.

ve sen de idare etmeye devam edeceksin..

Allah kolaylık versin ne diyim.

sana sadece şunu diyim hamile kalmak için fazla acele etme..

Sen gece yatmadan bir de bu zirtoyu mu bekliyorsun kardes ?!! Bu kazma icin uykusuz mu kaliyorsun ? Bir de senden hesap mi istiyor niye annene gitmedin diye, inanamiyorum.. Ergen bebeler gibi arkadaslarini eve dolusturup hovardalik yapacakmis, yapamayinca sinirlenip bagirmis, yok daha neler.

Bir ustteki arkadasa %200 katiliyorum, cocuk yapmak icin acele etme, ben evliliginizin gidisatini hic hayirli gormedim.

:53: :53: Ne kadar sabırlısın.. Okuduğum an sinirlendim :47: :47: Hem suçlu hem güçlü,bir de küsüyor!!! :53:

1-Annene gitmeyi haber verirsin ama gitmekten vazgeçtiysen aramak zorunda değilsin evinde oturursun..Sonuçta evin...
2- Eşin sen evde olsan da olmasan da eve birini getirecekse haber vermek zorunda!! İstisnasız!!
3- Ayda bir arkadaşlarıyla çıkarda haftada 3-4 sefer çok fazla,eşiniz abartmış...
4- Arkadaşlarının yanında "aa aşkım gitmedin mi,bizde arkadaşlarla gelecektik neyse artık başka zaman" diyebilirdi bunda utanacak bir şey yok,bunu demekle kılıbık da olunmaz..Hem yanındakiler duyar,sorun çözülür..Sonuçta gönder karını diyecek halleri yok!! :ssz:

Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin,sizin suçunuz yok.Başınızı eğmeyin evde de dik durun haklılığınızı vücut dilinizle gösterin..

Tabi aranızda ki iletişimi bilmiyorum ama mesela ben,haklıysam msj yazarım sert dille neden haklı olduğumu ve neden haksız olduğunu açıkça söyler eve geldiğinde de küs dururum :27: :27: :27: :47: :47:
tabi iş sürecinde düşünüp bana hak verir... :ssz:

Klasik erkek modeli....bezdirme politikası.

ilerleyen zamanlarda sana muhtemelen..işine gelirse kızım ben böyleyim değişemem.diycek..eğer senin kararlı olduğunu görmezse

...yumruğunu masaya vuracaksın..:47:yoksa değişmez bak ..nasıl olsa küs olmama dayanamıyor:27: yanaşıyor:27: hatta kavganın sonunda özür dileyen o oluyor :27:diye aynen devam eder.:51:.

ve sen de idare etmeye devam edeceksin..

Allah kolaylık versin ne diyim.

sana sadece şunu diyim hamile kalmak için fazla acele etme..

aslında durum aynen söylediğiniz gibi ben değişemem işine gelirse modunda. beni hatalı olarak görüyor ve benim özürdileyip peşinde koşmamı bekliyor hep. ha ben onu takmayıp peşinde koşmasam tamamen evden kopuyor. şimdi ne yapıyım gelirse konuşmayım mı?

:53: :53: Ne kadar sabırlısın.. Okuduğum an sinirlendim :47: :47: Hem suçlu hem güçlü,bir de küsüyor!!! :53:

1-Annene gitmeyi haber verirsin ama gitmekten vazgeçtiysen aramak zorunda değilsin evinde oturursun..Sonuçta evin...
2- Eşin sen evde olsan da olmasan da eve birini getirecekse haber vermek zorunda!! İstisnasız!!
3- Ayda bir arkadaşlarıyla çıkarda haftada 3-4 sefer çok fazla,eşiniz abartmış...
4- Arkadaşlarının yanında "aa aşkım gitmedin mi,bizde arkadaşlarla gelecektik neyse artık başka zaman" diyebilirdi bunda utanacak bir şey yok,bunu demekle kılıbık da olunmaz..Hem yanındakiler duyar,sorun çözülür..Sonuçta gönder karını diyecek halleri yok!! :ssz:

Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin,sizin suçunuz yok.Başınızı eğmeyin evde de dik durun haklılığınızı vücut dilinizle gösterin..

Tabi aranızda ki iletişimi bilmiyorum ama mesela ben,haklıysam msj yazarım sert dille neden haklı olduğumu ve neden haksız olduğunu açıkça söyler eve geldiğinde de küs dururum :27: :27: :27: :47: :47:
tabi iş sürecinde düşünüp bana hak verir... :ssz:
dün gece çıkıp gittiğinde mesaj attım yorgun olduğum için gitmekten vazgeçtiğimi arkadaşlarını çağırdığı söylemen gerekirdi dedim. hiç mesaj atmadı gece yatmak için geldiğinde sinirinin geçtiğini söyledi onun dışında konuşmadı sabahta konuşmadan işe gitti

-eve 3-5gün uğramayan bir erkek

-siz yokken arkadaşlarını eve çağıran bir erkek (arkadaşları kız mı erkek mi belli olmaz)o kadar insanın siz yokken evde ne işi var.eviniz sizin özeliniz...

-haftalarca küs kalan ve bu küslüğü kendi çıkarlarına alet eden bir erkek

bu şekilde bir evliilk olmaz.eşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşmalısın.çok dışarı çıkmak istiyorsa birlikte çıkın.evli bir erkeğin gece o saatlere kadar dışarda ne işi var ya..böyle bir dünya yok.

Son düzenleme:
dün gece çıkıp gittiğinde mesaj attım yorgun olduğum için gitmekten vazgeçtiğimi arkadaşlarını çağırdığı söylemen gerekirdi dedim. hiç mesaj atmadı gece yatmak için geldiğinde sinirinin geçtiğini söyledi onun dışında konuşmadı sabahta konuşmadan işe gitti

Siniri geçmiş ama hatasını kabul etmiyor sadece öfkesi dinmiş!!! Allah kolaylık versin ne diyim... :ssz:

Sana karşı haksız olduğunu kabul etmeli.. :ssz:

benim kafama bişey takıldı:44: o gece size eve gelmeyeceğini söylemiş zaten ,siz yokken
hemen eve gelme planları yapması ilginç:26:
evde onu rahatsız eden olgu siz misiniz yani?arkadaşım evliliğinizi gözden geçirin bence.
böyle saçmalık olur mu?50 yıl evli olsanda bu düsen saçma bir düzen

bence hiç taviz verme o konuşmuyorsa sende konuşma ...bence onun amacı seni bezdirmek ve dilediğince yaşamak...sakın geri adım atma kararlı olduğunu görsün...:47:

benim kafama bişey takıldı:44: o gece size eve gelmeyeceğini söylemiş zaten ,siz yokken
evde onu rahatsız eden olgu siz misiniz yani?arkadaşım evliliğinizi gözden geçirin bence.

Bende buna takıldım açıkçası :44:

arkadaşlarıyla dışarda maç izliceklerini söyledi ben eve gelmiycem diye maçı bizim evde izlemeye karar vermişler. ben çok sordum eşime benden mi kaçıyorsun diye oda benimle evde olmaktan mutlu olduğunu ama arkadaşlarıyla birlikte de çok iyi vakit ğeçirdiğini ve onlar arayınca dayanamadığını söyledi

Kusura bakmayın ama esınız halen evli olduğunun farkında değil.
Yaptıgı davranışlar sorumsuzca geldi bana ,siz olmadan arkadaşlarını eve davet etmesi bana hiç makul gelmedi, galiba yine evli olduğunu kabullenmeyin bir adamla karsı karşıyayız, Allah yardımcınız olsun...

bence bir organizasyon yap ve eşinin arkadaşlarını ve eşlerini yemeğe davet et.. eşlerle tanış ve samimi ol. onları da fişekle geç gelmelerine hepsi itiraz ederse sorun belki düzelir diye umuyorum... eşinin davranışı çok yanlış, sen sonuna kadar haklısın. benim eşim asla iş dışında gezmek eğlenmek için eve geç gelmedi, gelmez..

cnm sen kesinlikle suçlu değilsin !!!
eşinin davranışı çok gereksiz ,haksız ve kabaca ;
ne demek haftanın 2-3 günü arkadaşlarla dışarıya çıkmak yaa
walla bende 2 yıllık evliyim birkez bile bensiz dışarı çıkamaz eşim, dışarı gidilecekse beraber evde durulacaksa beraber ;
sen çok fena alıştırmışsın walla bence iplerini biraz kıs derim ..
ve kesinlikle taviz verme o senden özür dilesin ,burada haksız olan o çünkü ...

eşim 35 yaşında geç evlendi ve evliliğe alışmadığını söylüyor. Ama olan bana oluyor kafayı yemek üzereyim. Dünden beri durup durup ağlıyorum. Evet ben çok sabırlı davrandım o alışamadı diye. Ama çok yoruldum. on yıllık evli gibi hissediyorum

Peki görücü usulü bir evlilik miydi?
Ailesi istemiştir belki evlenmesini.
Anlayamıyorum saçmasapan bir adam bu,yaptıklaını geçtim.
Yüzsüzlüğü de cabası.
Niye ağlıyorsun senin bir hatan yok,ya yola gelsin ya da kendini kurtarmaya bak bu adamdan.
Ne desem seni üzeceğim,ailesiyle konuş,ailenle konuş birilerine danış ne bileyim bu böyle gider mi arkadaşım ?
Senin niye günahına girmiş evlenerek.
Gidip arkadaşlarından birisiyle evlenseymiş Hollanda'da deli midir nedir !

sizi anliyorum cünkü benim esimde ilk zamanlar evlilige adapte olamadi
kendisixde itiraf etmisti
ama sizin esiniz gibi disari cikma eve gelmeme gibi huylar yoktu
cok ilgisizdi
konusmazdi
ve bazan ona batardim sanki
ve küstügüm zaman asla konusmazdi ben dayanamayip konusurdum
böyle erkeklerle anlasmak zor
sizin esiniz cok piskin ve cok bencil
bencillik benim esimdede var ama simdi o baya düzeldi
evine cok bagli benim esim
neyse kimsenin evliligi mükemmel degil ama bazi sorunlar cidden hasta eder ve olan size olur
bu tip erkekler dünya yansa umurlarinda olmaz

esiniz sanirsam hala bekar hayatini yasamak istiyor
hala kendini bekar saniyor
evlilik sorumlulugu yok
diger konularda nasil
yani askim canim bitanem gibi mesela konusurmu
yada evde normalde nasilsiniz
bir yerler eksikken bazi yerler mükemmel mi yada cok mu eksik hersey

canim Allah kolaylik versin zor bir durum... bir bayan olarak size tavsiyem onu onemsemiyor gibi davranmanizdir.... siz de arabaniz falan varsa kendinize ugras bulun...diyelim pazar pazartesi sali aksami esiniz gitti gece geldi... ama diger gunler evde... siz de onun arkadaslariyla GORUSMEDIGI zamanlarda onu yalniz brakin keyfinize bakin... arkadaslarinizi eve cagirin ama esinizin yemegini falan ihmal etmeyin... onsuz da yapabileceginizi hissettirin... bir gun eve gec gelin anneniz babaniz arabasi olan biri varsa sizi biraksin... mutlu ve hic bir sey yokmus gbi davranin... anahtari varsa siz uyuyun gece yarisi gelince sizi guzelce uyurken gorsun... hic beklemeyin....

kendinize kiyafetinize gulumsemenize dikkat edin... hayatan zevk aliyor gibi gorunun... bi deneyin ama hep bir gozunuz acik olsun....

baktiniz devam ediyor evliliginizi gozden gecirin o zaman... karisini evde gece 3 lere kadar yalniz birakmak olmaz...

saçmalığa bak..2 3 lere kadar dışardaymış..evde bekleyen birimi var düşünmüyo..
ciddi ciddi konuşmalısın bu konuyu öncelikle...
küsmesine bişey diyeemiyorum bile..

Valla okuduklarıma inanamadım hala bekar bir insan gibi davranıyor eşiniz haftada bir kere bir iki sat belki kabul edilebilir ki onda bile bir pazarı varsa eşiyle geçirse daha iyi hiç arkadaşlarıyla görüşmesin denemez tabii ki ama bu çok fazla ne demek gece kaçlara kadar arkadaşlarıyla görüşmek ve sizi evde yalnız bırakmak ya karım gece korkar mı başına birşey gelir mi diye düşünmez mi insan. Kaldı ki bir de siz annenize gitmediniz de o da arkadaşlarını getiremedi diye yagara yapmak ya orası sizin ortak eviniz sana demesi lazım arkadaşlarımı getiricem diye niye telde demedi sana sen annene gitmeyebilirsin orası senin evin. Belki ev dağınık müsait değil belki sen istemiyorsun evinde hem plan da yapmış sen annene gidiyorsun diye. Kafasına göre takılıyor böyle evlilik mi olur asla susma sen de rahatsızlığını dile getir. Böylr bir evlilik olamayacağnıı anlat ileride çocuk olsa ne olacak. Artık bekar hayatından vazgeçmesi lazım.

Back
X