Yine mi ben hatalıyım

Peki görücü usulü bir evlilik miydi?
Ailesi istemiştir belki evlenmesini.
Anlayamıyorum saçmasapan bir adam bu,yaptıklaını geçtim.
Yüzsüzlüğü de cabası.
Niye ağlıyorsun senin bir hatan yok,ya yola gelsin ya da kendini kurtarmaya bak bu adamdan.
Ne desem seni üzeceğim,ailesiyle konuş,ailenle konuş birilerine danış ne bileyim bu böyle gider mi arkadaşım ?
Senin niye günahına girmiş evlenerek.
Gidip arkadaşlarından birisiyle evlenseymiş Hollanda'da deli midir nedir !

son yazdığınıza çok güzeldi benimde aklıma geliyor onlarla evlenseymiş diye. görücü usulü saylır ama 1,5 yıl konuştuktan sonra evlendik. Ailesi istedi ama eşimde önceden böyle değldi kaldı ki ailesini çok takan biri değil. başka konularda da ailesini pek dinlemez

cnm sen kesinlikle suçlu değilsin !!!
eşinin davranışı çok gereksiz ,haksız ve kabaca ;
ne demek haftanın 2-3 günü arkadaşlarla dışarıya çıkmak yaa
walla bende 2 yıllık evliyim birkez bile bensiz dışarı çıkamaz eşim, dışarı gidilecekse beraber evde durulacaksa beraber ;
sen çok fena alıştırmışsın walla bence iplerini biraz kıs derim ..
ve kesinlikle taviz verme o senden özür dilesin ,burada haksız olan o çünkü ...

maşallah canım böyle evliliklere çok imreniyorum. eşim benimle vakit geçirsin hemen onlarla görüşüp telafi ediyor. geçen haftasonu tatile gitmikştik çok güzeldi. şimdi onun acısını çıkarıyor galiba

sizi anliyorum cünkü benim esimde ilk zamanlar evlilige adapte olamadi
kendisixde itiraf etmisti
ama sizin esiniz gibi disari cikma eve gelmeme gibi huylar yoktu
cok ilgisizdi
konusmazdi
ve bazan ona batardim sanki
ve küstügüm zaman asla konusmazdi ben dayanamayip konusurdum
böyle erkeklerle anlasmak zor
sizin esiniz cok piskin ve cok bencil
bencillik benim esimdede var ama simdi o baya düzeldi
evine cok bagli benim esim
neyse kimsenin evliligi mükemmel degil ama bazi sorunlar cidden hasta eder ve olan size olur
bu tip erkekler dünya yansa umurlarinda olmaz

esiniz sanirsam hala bekar hayatini yasamak istiyor
hala kendini bekar saniyor
evlilik sorumlulugu yok
diger konularda nasil
yani askim canim bitanem gibi mesela konusurmu
yada evde normalde nasilsiniz
bir yerler eksikken bazi yerler mükemmel mi yada cok mu eksik hersey
aslında çok şey eksikti ilk evlendiğimizde evde olsa bile çok ilgisizdi. şimdi eskiye göre çok iyi davranıyor. eve geldiğinde bu akşam şunu izleyelim şöyle yapalım diye plan yapark gelir yada ne biliyim sıkkın olduğunda eli boş gelmez benim sevdiğim tatlılardan alıp gelir. geçen hatasonu tatile gittik. herşey düzeliyordu ama arkadşları bozuyor işte

Ağzım açık kaldı..
Ben olsam git o arkadaşlarınla evliliğine devam sana güle güle derdim.
Çok ayıp!

Hem eşim benden habersiz eve kimseyi getiremez bil mukabil bende ondan habersiz getirmem.

Bence sen haklısın ve tepkini ortaya koymalısın.
Eşin artık evli bir adam olduğunun farkına varmalı.

Annem anlatır hep..

Annem de yeni evliyken, aynı mahalleye aynı zamanlarda gelin gelen bir kadın varmış..daha ilk zamanlar kocası haftanın 3-4 günü aynen senin gibi arkadaşlarıyla kahveye takılırmış(o zamanlar başka yer yok tabii)

Kadın kayınvalidesine falan anlatmış zamanlar durumu..

Kayınvalidesi o zaman bir gece kahveyi basmış..:52:

--sen elin kızını evde yalnız bırakmak için mi evlendin? hergece hergece nedir şimdiden? falan diye..:52:

o olmuş bir daha düzelmiş adam..

yanii tabii şimdi bu şekilde bir davranış yanlış belki ama kayınvalidenize vs çıtlatsanız bu durumu..? belki kulağını büken birisi çıkar..

Annem anlatır hep..

Annem de yeni evliyken, aynı mahalleye aynı zamanlarda gelin gelen bir kadın varmış..daha ilk zamanlar kocası haftanın 3-4 günü aynen senin gibi arkadaşlarıyla kahveye takılırmış(o zamanlar başka yer yok tabii)

Kadın kayınvalidesine falan anlatmış zamanlar durumu..

Kayınvalidesi o zaman bir gece kahveyi basmış..:52:

--sen elin kızını evde yalnız bırakmak için mi evlendin? hergece hergece nedir şimdiden? falan diye..:52:

o olmuş bir daha düzelmiş adam..

yanii tabii şimdi bu şekilde bir davranış yanlış belki ama kayınvalidenize vs çıtlatsanız bu durumu..? belki kulağını büken birisi çıkar..

annesi biliyor ama böyle giderse benim ailemde babasıda öğrenecek. sabrım bitiyor çünkü

Benim anlamadigim bu kadar arkadaslariyla gece gezmelerine duskun adamlar ne amacla evlenirki bekar kalsinlar ne kendileri ne evlendikleri bayanlar daralir herkes kendi yoluna bakar. Hafta sonu gelen misafirlerimden biri kizkardesinin 2 blok otemde oturdugunu soyledi benim yaslarimdaymis cok yalnizmis kimsesi yokmus ben ona arkadaslik yapabilir miymisim dedim ki bekar mi bayan bana hayir evli cocuguda var ama esi cumadan arkadaslariyla gezmeye cikar pazartesi alsami eve gelir dedi. Bir dumur oldum anlatamam bide oyle normal anlatiyor. Ben nasil evlilikmis ki o oyle yahu dedim onlar oyle deyiverdi sadece. Esimin herkesin yaninda senin kzkardesin neden boyle bir evliligi dvm ettiriyorki ben olsam dakkada bosardim dedim bole olmaz ki evlilik dedim bana ne dese begenirsiniz herkesin duzeni ayriymis anne evine donse yapamazmis ffalanda filan. Yani kizcagizin ablasi bile bulasmiyo benim kizkardesim olsa ceker alirim valla bide dayak yiyomus ustelik. Höh dedim yazik kiza arkasinda duran bir ailesi bile yok goz yumuyolar neymis ona ve cocuguna bakacak durumlari yokmus anne evinin surungenleri oynarlarmis. Sanki boyle saraylarda ipeklerle sarmalanip altinlarla oynuyolar zaten olsa bu durumda ne yqzar.
Velhasil arkadasim senin durumun cok ayri ama yine evlilik kaliplarinada cok aykiri bu boyledir yani bence tepkini dile getirmelisin ne kadar surer bu boyle .Allah yaninda olsun.

Bu nasıl iş anlam veremedim tamam hadi haftada 1 gün çıksın ama on da da makul saatte evde olması gerek.
Bu kadar da olmazki pes yani.Ne demek haftanın 3-4 günü gelmiyo var mı böyle bişey yaa sinir oldum adama bak !!
Valla benim eşim böyle bişey yapsa döndüğünde beni bulamaz evde.
Arkadaşlarına söyle konuşsunlar eşleriyle senin eşini almasınlar ,tabi ondan habersiz yapman lazım yapabilirsen böyle birşeyi.
Yoksa böyle nereye kadar

eşin evlendiğini hala idrak edememiş, arkadaşları da bekarsa onu sürekli çağırırlar, o da kendine hanımköylü dedirtmemek için, sormadan gider...
biz evlendiğimizde arkadaşlarının yarısı evliydi ve arasıra çıkardı ama asla abartmazdı,
şimdi hepsi evli ve hiç buluşmuyorlar nerdeyse, hatta ben niye buluşmuyorsunuz diye sorarım hep...

bence eşin sana karşı çok ayıp ediyor, hem bekarlık sürsün hem de evlilik sürsün istiyor, bir büyüğü müdahale etmesi lazım bence...
ailelerden kimse birşey demiyor mu bu duruma?
benim eşim böyle yapsa kendi annesi benden evvel fena kızar ve hizaya getirir...:1:

ben ilk başlarda çok hevesliydim 3çeşit yemek yapmaya çalışırdım işe giderken börek poğaça yapıp koyardım ama artık içimden hçbirşey yapmak gelmiyor. bazen 1 yemeği bile zor yapıyorum. çok konuştum ama anlatamdım aslında annesi biliyor ama annesini de dinlemiyorki. kayın validem çok sağolsun çok sever yardımcı olmaya çalışır ama eşim bu konuda ailesini de takmaz

Kim yemek yapmak isterki böyle bir kocaya nasil tahammul etmissin onu bile anlamadim cok sabirliymissin valla.. Helal olsun..

Yok bide bu beyefendiye cesit cesit yemek yapsaydin ... annesini dinlemeyen karsini zor dinler buna iyi bir ders sart olmus.

Esinin yolu yol degil bacim.

Hayret olay yahu..
Adama bak karısı geç saatlere kadar evde yolunu beklesin.
Paşa bey sokaklarda gezsin arkadaşlarıyla takılsın.
Bu kadın duvarlara bakmak için mi evlendi?
İçeçeklerine müshil atardım tuvaletten çıkamasın oh olsun saftoroz herif:ssz:

Şu ergenleri anaları evermesin hep öyle kalsınlar. Karısı annesine gidecek arkadaşlar eve dolacak yok ya!

ay bu ne boyle ya??? ben sizin yerinizde olsam o eve gece 2den once girmem nerde aksam orda sabah.. oyle evlilik mi olur yav???
basin kicina tekmeyi.. siz onun esisiniz hizmetcisi ya da annesi degil.. bazi erkekler evlenmeyi oyuncak saniyolar herhalde.. ooh vur patlasi. cal oynasin karisi evi bekliyor nasilolsa.. lutfen kendinize bu muameleyi yaptirmayin

Sakın hayatından baska birisi olmasın, yani erkekler şıracının şahidi boracı şahitlik ederler birbirlerine. Bence bu konuyu bir düşün.
Eşini bu şekilde bezdirmeye çalışan bir erkek ya boşanmak istemektedir ama seni suclu duruma düşürmek ister ve senin patlamanı bekler ki
sen istedi ol. Yada hakikaten tam bir odun ve sen hayatında tek degilsin.

kesinlikle alttan alma derim...hem suclu hem güçlü...bu ne ya hem evli barklı insanın gece gec saatlere kadar ne işi var dısardaaaa.....asla taviz verme cnm

Benim eşim haftada bir gün arkadaslarıyla oturup çay içiyor ben bunun için evde kıyamet kopartıyorum saat veriyorum eğer 5 dk geciksin vay haline :))
Hiç istemiyorum gitmesini ama gidiyor yani elden ne gelir ki hafta sonu işimiz olmazsa öğleden sonra 3 gibi çıkıp beş altı gibi geliyor.
Bu da beni üzüyor ama yapıyor yani.
Senin eşin durumu çok abartmış konuş yani bu şekilde gece yarısı çıkmanı istemiyorum de inşallah düzelir. Allah yardım etsin canım

arkadaşlar, siz eşinizin sizi nasıl sıkmasını istemiyorsanız sizde onları cok sıkmayın. Tamam bu arkadaşın kocası azıtmış özgürlük de ama, su saatde evde ol
5 dk gecikirsen vay haline derseniz, farkında olmadan onu evden sogutur baska kadının kucagına atarsınız. İş yerimizde iki arkadaş eşlerini böyle kaptırdı
baskalarına, cocuklarıyla ortada kalakaldılar.

Herkesin kendi görüşü neticede ben istemiyorum çıkmasını ve tabi dk meselesi değil bu ben onu mecazi anlamda söyledim.İnsan birşeyler yapmak isterse her türlü yapar içinde varsa...

canım cidden zor olay..ama bı evlılıkte kadında erkekte tabıkı arkadaslarıyla takılıcak ama senin eşim abartmış tatlıcım..hiç bi erkek gece 2 3 gıbı gelır mı hemde 2 gun 3 gun ard arda..bu senin eşinin ben merkezliği bence:(seni düşünmediği için böle davranıyo bnce karşına alıp konuşsan denedin mi hiç ?

Büyük konuşmak olmasın ama benim kocam öyle olacak, o dizi var ya "ustura kemal". Oradaki Oktay Kaynarca gibi havada Osmanlı tokadı atardım herhalde. Anam kıyamam sana ben ya, hem haklısın hem de suçlu ben miyim diyorsun? Değilsin tabi ki. Canım yaa. Vallahi bazı adamlar dayaklık. :52:

Back
X