Yine mi bir sorun (resimli)kizlar lutfen bakabilirmisiniz?

Gordum hafif cokuk. Odemler yukardan basliyor inmeye ve burun ucunda uzun sure kaliyor degilmi. Rn son burun ucu duzeliyor.Mesela burun deligin bile yamuk olsa uzun sure sonra duzelmeye basliyor. Bozma moralini. Sen simdi cok inceledigin icin cok rahatsizlik veriyor sana. Anliyorum seni. Kucucuk sinek mide bulandirir derler. Bir sure takilma oraya. Doktorun masaj onerdimi. Eger onerdiyse sakin ihmal etme. Bana gecici gozuktu inan ki. Ben o kadar tecrubeli degilim. Gecen pazartesi ameliyat oldum. Buralari surekli okuyunca cok bilgi sahibi oldum. Hazirlikli girdim ameliyata. Kendimde aynaya bakmamaya calisiyorum. Sadece burun temizliginde aynayi elime aliyorum. Bende endiseliyim tabi nasil olacak diye. Ama fazlada kafaya takmak istemiyorum.

Kac senelik uyeyim hic amelyata girecegim zaman giripte arastirmak aklima gelmedi biraz aceleci davrandim aynen kucuk sinek mide bulandirir hesabi ayna benim hep elimde geziyor normalde yukaridan asagiya inerken benim niye asagidaki indi diyosun onu da takiyosun kafaya sana da cok gecmis olsun ayrica insallah gonlundeki olur seninde ya kimse sorun yasamasin inanki ne umutlarla giriyoruz kimimiz ufak ufak para biriktiriyoruz kimseler sorun yasamaz insallah yorumun benim icin cok degerliydi cok tesekkur ederim

Rica ederim sakin uzulme. Isin maddiyatinida gectim. En kotusu psikolojik cokuntu. Insan goz onunde bulunan organini teslim ediyor. Neden ? Cunku memnun degilsin. Memnun olacakken daha da beter oluyor. Ins gecicidir. Bak burada ne burunlar goruyoruz dimi. Aslinda sukretmemiz lazim. Senin ki minicik bir sorun. Yine soyluyorum bana gecici geldi.

Cok dogru soyluyosun sukretmemiz lazim ufak tefek seyler olucak elbet gecici olsun yeter ki beklerim yada dolguyla falan halledilecek kusurlar olsun onada ragziyim sagol arkadasim

Ödem gibi duruyor tekrar yazdım 1. ayım bitti 2-3 gun sonra inmeye basladı benımki . sanki mandalla sıkmıs gibi duruyordu suan odem indikce normale donuyor.

Benim de burun kanadının üst kısmı ve burun sırtının aynı yere yakın kısmı çöktü. 5.haftadayım daha. Diğer kısım dümdüz iniyor. Ben de anlayamıyorum neden böyle olduğunu, iyi gidiyordu halbuki

Fotograf yukleyebilirmisin

Caprazdan bakarmisin ne tuhaf duruyor sanki biseyle oraya vurmussunda icine gocmus gibi nerde tuhaf durumlar olur beni bulur zaten koca forumda bunu yasayanini gormedim
Aynisi bende de var daha belirgin benim 7 ci ayimdayim malesef gecmedi , umarim sizinki odemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…