hayir bu sali gidecektim doktora. kalp atislari icin daha erken diye gitmedim. su anda acilde dogru duzgun doktor bulamam. zaten gecen seferde bisi yapmadilar. saglikliysa tutunur saglikli değilse duser deyip beklememi soylediler. yine oyle olur sanirim..araba falan da yok. hepten kendimi yormus olurum. sabahi beklicem mecburen.Canım doktora bi git istersen bebeğin kalp atislarini duymusmuydun?
Canım Hemen Dr git acil bende cuma günü kürtaj oldum kanam oldu çok az gittim kalp atışı yoktu bebeğin bende 3 gün az kan geldi diye gitmemiştim Meyer çocuk karnımda ölmüş inşşallah iyi haberler alırsın amacım seni korkutma değil ama ben ihmal ettim diye kendimi suçlıyorum ilk kanama olduğu gün gitmedim niye bekledim diye kendime kızıyorumbir oglum var. 2. cocuk dusunuyordum. Ağustos ayinda bir dusugum oldu. tekrar hamile kaldim ama bugun kendimi cok zorladim sanirim farketmeden. oglum ve yegenimi oynatmak zorunda kaldim. eve geldim dinlendim derken lavaboda kanamami farkettim. belimde agrimaya basladi. gecen seferde boyle baslamisti. korkuyorum.
Evet haklisinkz sagliksizsa tutamazsiniz, evet haklisiniz saglikliyaa bir sekilde tutunacaktir ama... daha once bir kez anne olsaniz dahi sonraki gebeliklerinizde bu kadar umursamaz davranmaniz acikcasi bana itici geldi... hamile kalmak icin yillarca direnen, bebegine birsey olmasin diye 9 ayi yatarak geciren, evlat hasretiyle tutusan insanlar varken sanki bu biraz fazla rahatca...kaldiki icinizdekinin bir can oldugunu unutmayin ne olursa olsun.
Bazi bebek oluyor ki, saglikli ama annenin fiziki durumundan dolayi tutunma sorunu yasiyor tum gebelik boyunca annenin istirahati ve ilac tedavisi gerekiyor... boyle bir durum varsa bebeginizin canina su an kast ediyor olabilirsiniz farkinda misiniz?
Yargılamak istemem ama hamile olduğunuzu unutuyorsanz bence ikinci çocuğu yeterince istemiyorsunuz henüz. İnslh br sorun olmaz . Eğer duserse bence siz bekleyin yeterli istek olduğunda düsünün çocuğu..
Canım Hemen Dr git acil bende cuma günü kürtaj oldum kanam oldu çok az gittim kalp atışı yoktu bebeğin bende 3 gün az kan geldi diye gitmemiştim Meyer çocuk karnımda ölmüş inşşallah iyi haberler alırsın amacım seni korkutma değil ama ben ihmal ettim diye kendimi suçlıyorum ilk kanama olduğu gün gitmedim niye bekledim diye kendime kızıyorum
evet canım benim 11 haftalıktı inşallah bi sorun çıkmaz yat dinlensenin gebeliğin belki daha ileridir. benim kalp atışı duyulmadı daha. bi önceki de kalp atışı duyulmadan düşmüştü. haftasına göre müdahale değişiyordur sanırım. kanamam artmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?