yine mi düşük yapıyorum?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
bir oglum var. 2. cocuk dusunuyordum. Ağustos ayinda bir dusugum oldu. tekrar hamile kaldim ama bugun kendimi cok zorladim sanirim farketmeden. oglum ve yegenimi oynatmak zorunda kaldim. eve geldim dinlendim derken lavaboda kanamami farkettim. belimde agrimaya basladi. gecen seferde boyle baslamisti. korkuyorum.

Canım doktora bi git istersen bebeğin kalp atislarini duymusmuydun?
hayir bu sali gidecektim doktora. kalp atislari icin daha erken diye gitmedim. su anda acilde dogru duzgun doktor bulamam. zaten gecen seferde bisi yapmadilar. saglikliysa tutunur saglikli değilse duser deyip beklememi soylediler. yine oyle olur sanirim..araba falan da yok. hepten kendimi yormus olurum. sabahi beklicem mecburen.

inşallah bişey olmaz dua et sabahı bekle o zaman ama sabaha kadar da kendine dikkat et dedikleri doğru bebek sağlıklı değilse eğer ne yaparsan yap düşüyo kendini kötü hissetme kendimi yordum diye. birsey olmaz Allahın izniyle dün bende öyle bişey yaşadım ama çok şükür sorun çıkmadı

doktorlarin dedigi gibi saglikliysa yasyacakdir,ama çocuklari oynattin diye dusmez duseceksede
baska seyde yapsan hiç biseyde yapmasan ayni seyleri yasayacakdin buyuk ihtimalle

Allah tamamina erdirisn, goinlune gore version insallah

gecen dusugumde de oglumu kucagimda uzunca tasimistim ondan sonra olmustu..doktor onla ilgisi yok demisti..bebek.sagliksizsa bunla ilgisi olmayacak biliyorum. ama saglikliysa ve zorlanmadan kanama olduysa kendime dikkat etmedigim icin bosuna strese girmis ve uzulmus olcam. biraz bundan kiziyorum kendime su an. 2. bebek diye daha rahat davraniyorum..unutuyorum biraz da. diger dusugumde de oyle olmustum cok ozenli olamamistim. ilk hamileligimde cok dikkat ederdim herseye.

Canım Hemen Dr git acil bende cuma günü kürtaj oldum kanam oldu çok az gittim kalp atışı yoktu bebeğin bende 3 gün az kan geldi diye gitmemiştim Meyer çocuk karnımda ölmüş inşşallah iyi haberler alırsın amacım seni korkutma değil ama ben ihmal ettim diye kendimi suçlıyorum ilk kanama olduğu gün gitmedim niye bekledim diye kendime kızıyorum

Evet haklisinkz sagliksizsa tutamazsiniz, evet haklisiniz saglikliyaa bir sekilde tutunacaktir ama... daha once bir kez anne olsaniz dahi sonraki gebeliklerinizde bu kadar umursamaz davranmaniz acikcasi bana itici geldi... hamile kalmak icin yillarca direnen, bebegine birsey olmasin diye 9 ayi yatarak geciren, evlat hasretiyle tutusan insanlar varken sanki bu biraz fazla rahatca...kaldiki icinizdekinin bir can oldugunu unutmayin ne olursa olsun.

Bazi bebek oluyor ki, saglikli ama annenin fiziki durumundan dolayi tutunma sorunu yasiyor tum gebelik boyunca annenin istirahati ve ilac tedavisi gerekiyor... boyle bir durum varsa bebeginizin canina su an kast ediyor olabilirsiniz farkinda misiniz?

Canim sabahi bekle hemen doktora git. İçin rahat etmezse nöbetçi eczaneden progestan alip kullanabilirsin,insallah birsey olmaz bebegine.sağlıklı bi bebek dusmez denilir genelde ama rahim agzinda bi açıklık oldugunda da dusebiliyormus

Yargılamak istemem ama hamile olduğunuzu unutuyorsanz bence ikinci çocuğu yeterince istemiyorsunuz henüz. İnslh br sorun olmaz . Eğer duserse bence siz bekleyin yeterli istek olduğunda düsünün çocuğu..

yani şöyle birkaç cümleden yargıda bulunup hele de suçlamaya varan cümleler duyunca deli oluyorum. ilk çocuğuma 1,5 yıl sonra hamile kaldım ve dolayısıyla beni kıymet bilmeme vs ile şuçlayamazsınız. sadece tecrübenin vermiş olduğu bir rehavet oluyor o kadar. hadsiz yorumlar yapmayın.

Yargılamak istemem ama hamile olduğunuzu unutuyorsanz bence ikinci çocuğu yeterince istemiyorsunuz henüz. İnslh br sorun olmaz . Eğer duserse bence siz bekleyin yeterli istek olduğunda düsünün çocuğu..

al bir hadsiz yorum daha. iki cümleden çocuk istemediğime hüküm verilmiş. valla artık kk ya bir yazan bir yazmayn pişman oluyor sanırım.

vijdan yapmaniza ve uzerinize gelinmesine gerek yoik
o çocuugn omru varsa damdanda atlasaniz yasar ..
buda dusuk olursa ayrintili aarsturan bi dr bulun

benim uç çocugum son ikisinde hiç bi sekilde dikkat edemedim,bi buyuk olan hep kucaimda gezdi
hiç bisekilde sorun oalmdi, hepsi 40 haftada dogdu
hareketle olacak is deil bu dr u dinleyin siz

yapıcı yorum yapanlara teşekkür ederim. kanamam artmadı. doktora gittim. kese var. daha küçük olduğu için kalp atışı vs yok. ilaç verdi. dinlen dedi.

J Jalopi canım kanamani durdurcak ilaç da mi vermediler yada iğne de mi yapmadılar

şimdi gittiğim dr progestan verdi. ama bi önceki dr um yani gerçek dr um progestan önermiyor. 12. aya kadar düşüğü engelmmeye çalşmadıklarını söyledi. acildeki dr da benzer şeyler söylemişti. bugün devetteki dr progestan verdi .

senin gebeliğin belki daha ileridir. benim kalp atışı duyulmadı daha. bi önceki de kalp atışı duyulmadan düşmüştü. haftasına göre müdahale değişiyordur sanırım. kanamam artmadı çok şükür.

Karar merciileri konusmus yine.insanları yerin dibine sokalim da daha cok beğeni alalım. Konu sahibi hamileligini onemsemese gelip buraya konu açmaz korkmuş belli ki bişey olmasından.

evet canım benim 11 haftalıktı inşallah bi sorun çıkmaz yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…