yine mi düşük yapıyorum?

Karar merciileri konusmus yine.insanları yerin dibine sokalim da daha cok beğeni alalım. Konu sahibi hamileligini onemsemese gelip buraya konu açmaz korkmuş belli ki bişey olmasından.

teşekkür ederim yorumunuz için. bir de çocuk istemiyormuşum onu da burdan öğrendim. ovulasyon testi, inofolic vs neden almışım acaba geçen ay bende saf mıyım neyim. hem çocuk istemiyormuşum hem böyle şeylerle uğraşıyorum.

normalde çok sakin ve anlayışlıyımdır ama sinirlerim zıpladı. hem hormonlar aktif hem de anneliğimle ilgili bir laf duyunca deliriyorum. hayır benim çok yakınımda olan biri bunları söylese oturur acaba mı diye yine de düşünürüm kendimi bildiğim halde. ama sadece üç tane gönderiden bunları çıkartmak, insanı yargılamak bu kadar kolay mı anlamıyorum gerçekten.

Yok hayatım sen rahat ol,burda vardir böyle bdv bekçileri, daha doğrusu kk taşlama ekibi diyoruz biz onlara.her an tetikte beklerler.bi açık bulalim da hemen saldiralim diye.neler gördü şu platform. O yüzden, cokta takma böyle yorumlari.hamileliğinin tadını çıkar.

ya arkadaslar yiyecek ekmegi varsa olur yoks aolmaz allahtan geliyor hersey! bunu unutmayin. Bendede bak olmadi 5 hafta önce düsük yaptim üzüldüm ama herseyin hayirlisi allahtan dedim sustum simdi yine hamileyim. Simdide olusa yiyecek ekmegi varmis yoksa yokmus derim ne yapabiliriz ki baska? BU arada insallah düsük degildir canim rabbim yardimcin olsun

ne durumdasin canim doktora gittin mi

iyiyim şu an kanamam devam etmedi. kanamadan çok bel ve kasık ağrım korkutmuştu bei. geçen seferki gibi ağrım olmuştu. dr a gittim. kese var kalp atışı yok henüz.
kalp atisi normal daha olmamasi canim hcg degerin 20000 olunca oluyomus bide 7. haftanin ortasind afalan bana öyle dedi

Yapilan her yorum hosunuza gitmek zorunda degil farkinda misiniz?

al bir hadsiz yorum daha. iki cümleden çocuk istemediğime hüküm verilmiş. valla artık kk ya bir yazan bir yazmayn pişman oluyor sanırım.
Ben mi oldum şimdi hadsiz bnce uzduruplu konuş. Hamile olduğumu unutuyorum demissinz nasıl unutulabilir acaba merk ettm demk ki çokta umrunuzda değil sizn için soyledm her düşük br sonraki gebelikte ki düşuk riskini artırıyor .

yapılan yorumlar hoşuma gitmek zorunda değil evet ama hiç bir anneyi bir iki cümleden çıkarım yaparak bebeğini umursamamakla suçlayamazsınız. birini bu şekilde suçlamak hadsizliktir evet. had bilinerek yapılan her yoruma açığım.

İyi yazmışsınız da, hamile anneler ne yapacak?
Yatıp dinlenme şansımız yok ki!
Şuan hamileyim 10 haftalık, doktorum bana dinleneceksin bol bol dese, vallahi billahi yapamam.
Başka bir bebeğim var çünkü.
Onu kucağıma da alıyorum, mecburen saatlerce taşıyorum, işini gücünü hallediyorum, sorumluluklarım var vs.
Karnımdaki da can, kucağımdaki de.
İkinci bebeğimi korumak için, ilk bebeğimin tüm ihtiyaçlarını görmezden gelmem, ilgilenmemem diye bir şey söz konusu olamaz.
Dedikleri gibi, sağlıklıysa zaten tutunuyor ama bir şey olacak diye de elini sıcak sudan soğuk suya sokmama gibi bir lüksü yok annelerin!

Sizin ilk çocuğunuz olacak herhalde eğer öyleyse ikinci çocuğunuz olunca anlarsınız bayanın ne demek istediğini...ilkinde daha rahat oluyorsunuz ama bir çocuğunuz varsa sizinle oyun oynamak isteyen ya da ilginizi bekleyen bazen kaptırıp unutabiliyor insan...onu demek istemiş arkadaş yoksa size "çocuğu istemiyorsun benceee" diye düşündüren canice bir şeyi kimse hissetmez hele bir anne hiç hissetmez..son olarak ben de düşük yaptım hiç kimseden sonraki hamilelikte düşük riski artar diye bir saçmalık duymadım doktor musunuz?:)) (tekrarlayan düşükleri ve sıkıntısı olanları kastedmiyorum) iyi günler

bu garıp yorumları yapanşarın cogunun ılk bebekelrı ama arkadaslar hem kadın ara vermıs hemde sorumlulukları var.unutabılır cok normaldır.kuzenım 3 yasındakı oglunu dokuz ay boyunca kucagnda tasıdı.yıyecek ekmegı varsa dogar.ama umursamamakla suclanmamalı cocukla ugarsrken aklından cıkablr.saglıkla kucagnıza alın hepınız ınsallah.herkesın hormonları cosmus durumda bebıslere zarar vermeyn sakın olalım

biraz bundan kiziyorum kendime su an. 2. bebek diye daha rahat davraniyorum..unutuyorum biraz da. diger dusugumde de oyle olmustum cok ozenli olamamistim. ilk hamileligimde cok dikkat ederdim herseye.

Bunu ben yazmadım canm bak sen böyle dedin sna bu yüzden oyle dedm ben dön dön tekrar oku nedn öyle söylediğimi anlamazsan..
Ben bebeğini istemiyorsun demedm yeterince istediğinde hazır olduğunda dedm sen okuyorusn ama işine geldiği gbi anlıyorsun bence . Burda canının istediği gbi yorum yapamam herlde . Sen burda dememissn ki bnm cocugm var dikkat edemiyorum durmuyor kucak istiyor su oluyor bu oluyor dememissn 2.gebelik rahatm demissin. neyse sizinle ugrasamayacm bnde düşuk ne demk çok iyi biliyorum 2 sene sonrasında 2 düşuk yasadm 3.gebeligm sadece sağlığınız açısından yeterince hazır olunca planlayn dedm saldıranlar belli

O zamn aç oku canm tekrarlayan düşük olur zatn buda düşerse hem konusuyorsun hemde konuştuğunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bn doktorum sende avukat misin??

konuyu baştan okuyun o halde.okuduğunu farklı aktaran sizsiniz. ayrıca direk soruya yöneik cevaplar verin. kimseye bebeği sizce yeterince istiyor muyum. yeterince önemsiyor muyum diye sormadım. soru "yine mi düşük yapıyorum? " du.

ne iyi anlatmışsınız demek istediğimi. ek olarak birde gebeliğim çok yeni daha. 1 hafta oldu adet günümden sonra geçen zaman.

Sizle ugrasamam.. nasıl ki çocuğunuzu isteyp istemediğinizi buradaki iki kelimeden anlayamayacagm gbi (sizin soyleminizle) düşuk yapıp yapmadığınizi buradaki iki kelimenizle anlayamayz . İşinize geldiği gbi konuşmayın . Ben baştan sona okuduğum için konuşuyorum zatn hakim olmadığım konu hakkında konuşmam.

konuma yorum yapmak zorunda değilsiniz. anlamadığınız için daha fazla açıklama yapmacağım. bebeğimi sizden daha çok umursadığım için sinirlerimi germenize izin vermiyeceğim.

O zamn aç oku canm tekrarlayan düşük olur zatn buda düşerse hem konusuyorsun hemde konuştuğunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bn doktorum sende avukat misin??
Hahahasizin seviyenize tam yakışan cevap ben size bu bayanin ki tekrar etmiyor demedim her düşük yapanın sonrakide artarak tehlikeli olmuyor dedim..neyse anlamanızı beklemiyorum bunu ama çirkin konuşmalarınızla kimseyi üzmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…