Karar merciileri konusmus yine.insanları yerin dibine sokalim da daha cok beğeni alalım. Konu sahibi hamileligini onemsemese gelip buraya konu açmaz korkmuş belli ki bişey olmasından.
Yok hayatım sen rahat ol,burda vardir böyle bdv bekçileri, daha doğrusu kk taşlama ekibi diyoruz biz onlara.her an tetikte beklerler.bi açık bulalim da hemen saldiralim diye.neler gördü şu platform. O yüzden, cokta takma böyle yorumlari.hamileliğinin tadını çıkar.teşekkür ederim yorumunuz için. bir de çocuk istemiyormuşum onu da burdan öğrendim. ovulasyon testi, inofolic vs neden almışım acaba geçen ay bende saf mıyım neyim. hem çocuk istemiyormuşum hem böyle şeylerle uğraşıyorum.
normalde çok sakin ve anlayışlıyımdır ama sinirlerim zıpladı. hem hormonlar aktif hem de anneliğimle ilgili bir laf duyunca deliriyorum. hayır benim çok yakınımda olan biri bunları söylese oturur acaba mı diye yine de düşünürüm kendimi bildiğim halde. ama sadece üç tane gönderiden bunları çıkartmak, insanı yargılamak bu kadar kolay mı anlamıyorum gerçekten.
ne durumdasin canim doktora gittin migecen dusugumde de oglumu kucagimda uzunca tasimistim ondan sonra olmustu..doktor onla ilgisi yok demisti..bebek.sagliksizsa bunla ilgisi olmayacak biliyorum. ama saglikliysa ve zorlanmadan kanama olduysa kendime dikkat etmedigim icin bosuna strese girmis ve uzulmus olcam. biraz bundan kiziyorum kendime su an. 2. bebek diye daha rahat davraniyorum..unutuyorum biraz da. diger dusugumde de oyle olmustum cok ozenli olamamistim. ilk hamileligimde cok dikkat ederdim herseye.
ne durumdasin canim doktora gittin mi
kalp atisi normal daha olmamasi canim hcg degerin 20000 olunca oluyomus bide 7. haftanin ortasind afalan bana öyle dediiyiyim şu an kanamam devam etmedi. kanamadan çok bel ve kasık ağrım korkutmuştu bei. geçen seferki gibi ağrım olmuştu. dr a gittim. kese var kalp atışı yok henüz.
Yapilan her yorum hosunuza gitmek zorunda degil farkinda misiniz?yani şöyle birkaç cümleden yargıda bulunup hele de suçlamaya varan cümleler duyunca deli oluyorum. ilk çocuğuma 1,5 yıl sonra hamile kaldım ve dolayısıyla beni kıymet bilmeme vs ile şuçlayamazsınız. sadece tecrübenin vermiş olduğu bir rehavet oluyor o kadar. hadsiz yorumlar yapmayın.
Ben mi oldum şimdi hadsiz bnce uzduruplu konuş. Hamile olduğumu unutuyorum demissinz nasıl unutulabilir acaba merk ettm demk ki çokta umrunuzda değil sizn için soyledm her düşük br sonraki gebelikte ki düşuk riskini artırıyor .al bir hadsiz yorum daha. iki cümleden çocuk istemediğime hüküm verilmiş. valla artık kk ya bir yazan bir yazmayn pişman oluyor sanırım.
ya arkadaslar yiyecek ekmegi varsa olur yoks aolmaz allahtan geliyor hersey! bunu unutmayin. Bendede bak olmadi 5 hafta önce düsük yaptim üzüldüm ama herseyin hayirlisi allahtan dedim sustum simdi yine hamileyim. Simdide olusa yiyecek ekmegi varmis yoksa yokmus derim ne yapabiliriz ki baska? BU arada insallah düsük degildir canim rabbim yardimcin olsun
Ben mi oldum şimdi hadsiz bnce uzduruplu konuş. Hamile olduğumu unutuyorum demissinz nasıl unutulabilir acaba merk ettm demk ki çokta umrunuzda değil sizn için soyledm her düşük br sonraki gebelikte ki düşuk riskini artırıyor .
İyi yazmışsınız da, hamile anneler ne yapacak?Evet haklisinkz sagliksizsa tutamazsiniz, evet haklisiniz saglikliyaa bir sekilde tutunacaktir ama... daha once bir kez anne olsaniz dahi sonraki gebeliklerinizde bu kadar umursamaz davranmaniz acikcasi bana itici geldi... hamile kalmak icin yillarca direnen, bebegine birsey olmasin diye 9 ayi yatarak geciren, evlat hasretiyle tutusan insanlar varken sanki bu biraz fazla rahatca...kaldiki icinizdekinin bir can oldugunu unutmayin ne olursa olsun.
Bazi bebek oluyor ki, saglikli ama annenin fiziki durumundan dolayi tutunma sorunu yasiyor tum gebelik boyunca annenin istirahati ve ilac tedavisi gerekiyor... boyle bir durum varsa bebeginizin canina su an kast ediyor olabilirsiniz farkinda misiniz?
Sizin ilk çocuğunuz olacak herhalde eğer öyleyse ikinci çocuğunuz olunca anlarsınız bayanın ne demek istediğini...ilkinde daha rahat oluyorsunuz ama bir çocuğunuz varsa sizinle oyun oynamak isteyen ya da ilginizi bekleyen bazen kaptırıp unutabiliyor insan...onu demek istemiş arkadaş yoksa size "çocuğu istemiyorsun benceee" diye düşündüren canice bir şeyi kimse hissetmez hele bir anne hiç hissetmez..son olarak ben de düşük yaptım hiç kimseden sonraki hamilelikte düşük riski artar diye bir saçmalık duymadım doktor musunuz?:)) (tekrarlayan düşükleri ve sıkıntısı olanları kastedmiyorum) iyi günlerBen mi oldum şimdi hadsiz bnce uzduruplu konuş. Hamile olduğumu unutuyorum demissinz nasıl unutulabilir acaba merk ettm demk ki çokta umrunuzda değil sizn için soyledm her düşük br sonraki gebelikte ki düşuk riskini artırıyor .
biraz bundan kiziyorum kendime su an. 2. bebek diye daha rahat davraniyorum..unutuyorum biraz da. diger dusugumde de oyle olmustum cok ozenli olamamistim. ilk hamileligimde cok dikkat ederdim herseye.
Ben bebeğini istemiyorsun demedm yeterince istediğinde hazır olduğunda dedm sen okuyorusn ama işine geldiği gbi anlıyorsun bence . Burda canının istediği gbi yorum yapamam herlde . Sen burda dememissn ki bnm cocugm var dikkat edemiyorum durmuyor kucak istiyor su oluyor bu oluyor dememissn 2.gebelik rahatm demissin. neyse sizinle ugrasamayacm bnde düşuk ne demk çok iyi biliyorum 2 sene sonrasında 2 düşuk yasadm 3.gebeligm sadece sağlığınız açısından yeterince hazır olunca planlayn dedm saldıranlar belliyapılan yorumlar hoşuma gitmek zorunda değil evet ama hiç bir anneyi bir iki cümleden çıkarım yaparak bebeğini umursamamakla suçlayamazsınız. birini bu şekilde suçlamak hadsizliktir evet. had bilinerek yapılan her yoruma açığım.
O zamn aç oku canm tekrarlayan düşük olur zatn buda düşerse hem konusuyorsun hemde konuştuğunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bn doktorum sende avukat misin??Sizin ilk çocuğunuz olacak herhalde eğer öyleyse ikinci çocuğunuz olunca anlarsınız bayanın ne demek istediğini...ilkinde daha rahat oluyorsunuz ama bir çocuğunuz varsa sizinle oyun oynamak isteyen ya da ilginizi bekleyen bazen kaptırıp unutabiliyor insan...onu demek istemiş arkadaş yoksa size "çocuğu istemiyorsun benceee" diye düşündüren canice bir şeyi kimse hissetmez hele bir anne hiç hissetmez..son olarak ben de düşük yaptım hiç kimseden sonraki hamilelikte düşük riski artar diye bir saçmalık duymadım doktor musunuz?:)) (tekrarlayan düşükleri ve sıkıntısı olanları kastedmiyorum) iyi günler
Bunu ben yazmadım canm bak sen böyle dedin sna bu yüzden oyle dedm ben dön dön tekrar oku nedn öyle söylediğimi anlamazsan..
Ben bebeğini istemiyorsun demedm yeterince istediğinde hazır olduğunda dedm sen okuyorusn ama işine geldiği gbi anlıyorsun bence . Burda canının istediği gbi yorum yapamam herlde . Sen burda dememissn ki bnm cocugm var dikkat edemiyorum durmuyor kucak istiyor su oluyor bu oluyor dememissn 2.gebelik rahatm demissin. neyse sizinle ugrasamayacm bnde düşuk ne demk çok iyi biliyorum 2 sene sonrasında 2 düşuk yasadm 3.gebeligm sadece sağlığınız açısından yeterince hazır olunca planlayn dedm saldıranlar belli
ne iyi anlatmışsınız demek istediğimi. ek olarak birde gebeliğim çok yeni daha. 1 hafta oldu adet günümden sonra geçen zaman.bu garıp yorumları yapanşarın cogunun ılk bebekelrı ama arkadaslar hem kadın ara vermıs hemde sorumlulukları var.unutabılır cok normaldır.kuzenım 3 yasındakı oglunu dokuz ay boyunca kucagnda tasıdı.yıyecek ekmegı varsa dogar.ama umursamamakla suclanmamalı cocukla ugarsrken aklından cıkablr.saglıkla kucagnıza alın hepınız ınsallah.herkesın hormonları cosmus durumda bebıslere zarar vermeyn sakın olalım
Sizle ugrasamam.. nasıl ki çocuğunuzu isteyp istemediğinizi buradaki iki kelimeden anlayamayacagm gbi (sizin soyleminizle) düşuk yapıp yapmadığınizi buradaki iki kelimenizle anlayamayz . İşinize geldiği gbi konuşmayın . Ben baştan sona okuduğum için konuşuyorum zatn hakim olmadığım konu hakkında konuşmam.konuyu baştan okuyun o halde.okuduğunu farklı aktaran sizsiniz. ayrıca direk soruya yöneik cevaplar verin. kimseye bebeği sizce yeterince istiyor muyum. yeterince önemsiyor muyum diye sormadım. soru "yine mi düşük yapıyorum? " du.
Bosver daha fazla cevaplayarak kendini strese sokma hayirlsi olsun Rabbim kucagini almayi nasip etsinne iyi anlatmışsınız demek istediğimi. ek olarak birde gebeliğim çok yeni daha. 1 hafta oldu adet günümden sonra geçen zaman.
Sizle ugrasamam.. nasıl ki çocuğunuzu isteyp istemediğinizi buradaki iki kelimeden anlayamayacagm gbi (sizin soyleminizle) düşuk yapıp yapmadığı bizi buradaki iki kelimenizle anlayamayz . İşinize geldiği gbi konuşmayın . Ben baştan sona okuduğum için konuşuyorum zatn hakim olmadığım konu hakkında konuşmam.
HahahaO zamn aç oku canm tekrarlayan düşük olur zatn buda düşerse hem konusuyorsun hemde konuştuğunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bn doktorum sende avukat misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?