- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Ben sizin tepkinizi gereksiz ve haksız buldum.üzgünüm ama Hatalısınız seven var sevmeyen var demişsiniz ben güzel veya değil hiç bir yaşantımı nette paylaşmıyorum böylesi sebepler için yakınındaki insanları kırmaya değermi??
Bence değmez......
Sen çok dolmuşsun be arkadaşım, üzüldüm hemde çok, yazacak bir şey de bulamadım.
Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın.
Yarısını okudum da ya Allah aşkına herseyi de şu kocalara naklen yayın yapmayın
ne var ki o lafta .. gereksiz alınganlık yapmışsınız.. he de geç çok mu zor yani.. olay haline getirilecek bir durum yok.
Tamamını okusaydiniz facede resimlere bakarken gorup sordu dedigimide gorurdunuz, bugün sakın faceye girme girersende yorumlara bakma mi diyecektim ? Görünce haliyle sordu bende söyledim ...
Görsün. Illa annen niye böyle yazdı söyle yazdı demenize gerek yok ki. Siz bence direk kayinvalideyi muhatap alın ne soylucekseniz direk ona söyleyin. Çünkü eşler karisinca olay arapsaci oluyor. Herşeyi de anlatmayin ne onun söylediğini ne sizin soylediginizi
Çalış tabii . Kimseye mudarebe etme.
Dediginiz gibi he diyip gecebilirdim de ama neden hep ben alttan alayim ki ala ala alamaz oldum ,doldum artık ,birazda ben alttan alayim diye karşı taraf dusunsun sürekli tek taraf olmuyor ki ...
zamanımızda maalesef öyle. Annelerimiz çalışmamış kimse de laf etmemiş. Şimdi ne kadar para o kadar iyi. Maalesef güzel değerler kaybolup gidiyor. Herşey para oldu.Her kadın çalışmalı ,kimse için değil, kendi için, ben çalışsaydim kimse bana böyle şeyler söyleyemezdi
Her kadın çalışmalı ,kimse için değil, kendi için, ben çalışsaydim kimse bana böyle şeyler söyleyemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?