Yine Mi Haksizim ...

Gerçekten 10 lira verip pazardan sütyen alamasam ben olsam interneti kapatırdım.

Bulunduğum şehirde pazarda sutyen yok daha doğrusu pazar dediğim 10-15 tezgahtan oluşuyor ,ne yazıkki muntazam bir gogsum olmadığı için her sutyen olmuyor vücuduma

Calissan da soylerlerdi emin ol. Çünkü bazıları gorgusuzlugu maharet sanıyorlar. Ha 5 soyleyecegine 2 söyler. Yüzüne soylemezse arkandan söyler.

Oleyim mi ne yapayım bende anlamadım ,arkadan neler diyor Allah bilir, oğlu ,kızı,damadı devlette bi ben lise mezunuyum onu yediremiyor kendine ben biliyorum ama ben oğluna okudum şöyle böyle kazanıyorum demedim alırken biliyordu bi laf var okumak cahilliği alır esseklik baki kalır diye , evet belki üniv. Okumadim ama namusunla düzgün calistigin surece her yerde iş çok ,gerekirse ekmeğimi taştan çıkarırım ,hakkımla kazanirim o parayı

Sanırım şu sosyal medya yorumlaşması, bardağı taşıran damla olmuş çünkü öyle önemsenecek bir şey değil tek başına, ancak altı dolu sanki. Küçük şeyler birikmiş.

Kvnizin niyetini bilemem, bunu siz hissedersiniz ama ben yazıyı okuduğumda, kvnin konuşma ve davranış tarzının bu olduğunu düşündüm bir an, yani size özel bir şey değilmiş gibi, lafının nereye varacağını bilmeden konuşan - davranan biri sanki?

Ne yapacağınızı söyleyivereyim, çatır çatır harcayacaksınız.
Yerinizde olsam çalışırdım da zaten, eşiniz bi tuhaf yani niye öyle parladıysa.
Yoksa fazla mı takıyor, öküz altında buzağı arıyorsunuz diyeceğim ama, böyle bile olsa size çocuk azarlar gibi çıkışmamalı. Tavrı çok yanlış.

Face kullanıyorsanız da fotoğrafı filan kv göremeyecek şekilde ayarlayarak paylaşın.
Ve gidin kendinize 4-5 tane sutyen alın, bir dahakine de 4 senedir aynı kıyafeti giyiyorum, kadının idare etmesi lazım vs. derse de, "Ben 2 sene giydim yaranamadım, ondan yenilerini aldım bak" deyin gösterip :)

Tabiki anlayışla karsiladim soba yak ,komur taşı ,odon kes elinde bez yıka çok çok zordur hepte hak verdiğimi çok zor olduğunu söyledim ama 1-2-3-4... Bitmiyor ki susar belki diye bende giydigim sutyemi gösterdim en sonunda...

Boşver ya çok da buna takılma. Herkes okucak diye bişey yok ki niye seni bu şekilde yargiliyorlar

Ben bu olayda haklı haksız kimseyi göremedim. Sanki iki küçük çocuk kavga ediyor gibi. ''bak benim şuyum var , ama senin yok'' çok içli dışlı olmuşsunuz kayınvalidenizle , faceden attığı yorumu da görmeyi ver. Ya da cevap bile yazmasaydın beğen geç. Bu kadar gıcık ediyorsa sizi.

Tabiki de tek konudan çıkmadı konu sonuçta kv de benim dusmanim değil , eşimin annesi ...Kv ne dediğini gayet çok çok bilen biri leb demeden leblebiyi anlar ,benden 5-6 kat daha akıllı...Anneme ,teyzelerime toruna ben bakıyorum imajı çizmek istedi , ondan dolayı sonradan torunum bensiz duramaz dedi sonrasında torununu o kadar seven biri ilk cümleyi kurmaz zaten ...

Sutyen meselesinde kendimi acındırma sanilmasin aldığım zaman 2-3 yıkamada askilari sokuldu parça parça iplrti çıktı sz kullanıldı diye devam ettim kullanmaya ...

Kredi çocuk derken bana sıra gelmiyor ,calisip kendim alacagim inşallah ,ve dediğimizi söyleyeceğim çünkü ben kötülük olmasın alttan alayim susayim dedikce biriktiriyorum sonra kötü patliyorum. Bunlara gerek yok .

ben daha susanını görmedim ..susar diye beklenti içine girerseniz sinir olursunuz tabi..
bu kadında böyle deyip kabullenin daha acısız sancısız olur kesinlikle..

Haklisin
Dunya uzerindeki en zor sey de yedigin lokmanin kafana kakilmasi canim. Allah sana islerin en guzelini, kazanclarin en bereketlisini versin insallah da bu insanlarin eline bakma canim.

Ayda 1 market için ona birakiyorsaniz bu yaptığı yorum çok gereksiz
sanki sürekli o bakıyor gibi konuşmuş

Ben zaten evdeydim bi tanecik çocuğum var neden sürekli birakayim çalışsam, o baksa tamam ,ama ben bakıyorum zaten her annenin bakması gerektiği gibi...

Evet ayda 1 market için bırakıyorum yada o isterse sevmek için aliyor, 2-3 haftada bir o zamanlar parka goturuyor ondan bahsetti sanırım ,dediğim gibi anneme ,teyzemlere duyuruyor kendince...

Çalışınca kv bakacakti ama asla baktirmam krese vereceğim bide ona biraksam neler neler diyecek dusunemiyorum.

Evet ben bakıyorum hep imajı veriyor.
Kv çakal sende çakal ol. Ne kreşi illallah edene kadar ver baksın. KonuşurSa da konussun ya kim dinlicek onu kim var senin çevre orada değil. Boşver

Boşver ya çok da buna takılma. Herkes okucak diye bişey yok ki niye seni bu şekilde yargiliyorlar

Kv beni en başından beri istemediki sırf okumadigim için eşimle ayni şehirde bile degildik ,komşu filan olsak bahane bulurduda ...

Eşim her zaman ayrıldığı için kardeşinden haliyle ,bende ayrilip, Surekli akıl verilmesi gereken birisi oluyorum .

Mesafeliyim aslında ama her gorusmemizde konu donup dolaşıp ev gecindirmeye geliyor sonra başlıyor ben farkında bile değilim bilmem kim söyledi sen aynı şeyi 4 sene giydin dedi yok ustume bisey almadim yok şunu soyle yapamadım , eşya almadim hak verdigimi söyledim.

Ama bende mi aynısı olayım sırf kv elinde bez yikadi diye bende mi yikayayim ,o zamanın şartları öyleymiş ne yapayım ,annemde ,teyzemde bir çok insan aynı şeyleri yaşadı o zaman ama ben bu kadar söyleyeni duymadım surekli surekli surekli ayni şey biktim artık söylemek, göstermek zorunda bıraktı beni susar belki ,sevinmiştir . Facedende yazdım anında sildim sirf bunlar olmasin diye ama gormus maalesef.

ben daha susanını görmedim ..susar diye beklenti içine girerseniz sinir olursunuz tabi..
bu kadında böyle deyip kabullenin daha acısız sancısız olur kesinlikle..

Kabullendim oylede bakıyorum herkesin kötü huyu var diyorum ,susup susup kv devam edince de patliyorum en sonunda

Haklisin
Dunya uzerindeki en zor sey de yedigin lokmanin kafana kakilmasi canim. Allah sana islerin en guzelini, kazanclarin en bereketlisini versin insallah da bu insanlarin eline bakma canim.

Tek istediğim o çalışmaktan hiç gocunmadim,gocunmamda çok kez sekreterlik diye girdiğimde yerde wc temizledim, geçici bir süre evdeydim ama dediğimiz gibi alttan alttan başa kakilmasi cok kötü, gücüne gidiyor insanın

Evet ben bakıyorum hep imajı veriyor.
Kv çakal sende çakal ol. Ne kreşi illallah edene kadar ver baksın. KonuşurSa da konussun ya kim dinlicek onu kim var senin çevre orada değil. Boşver

Birakirimda kp i bir çok kez oğlumu dudağından öperken yakaladim, oraya gidince çoğu kez soylememe rağmen oğlum istemedigi halde zorla ağlayarak alıp seviyor zorla opturuyor, nette zorla opmeyin ,opturmeyin ,istemedigi kişilere dokunması için zorlamayin yoksa başka tanimadigi bir kişide aynısını yaparsa annem ,babam izin veriyor nasılsa diye normal goruyor yazıyor o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…