yine mi hamileyim?

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
merhaba arkadaşlar.3 ay 10 günlük bir oğlum var.normal doğumla dünyaya getirdim.Adetim 2 gündür gecikti.bugün test yaptım negatif çıktı.Kadın doğum doktoruna gittim ultrasonda baktı çok küçük birşey görünüyor dedi.ama daha çok erken dedi.Şok oldum.oğlum daha çok küçük ben ikisine birden nasıl bakıcam.çok kötüyüm lütfen birşeyler söyleyin

canım hayırlısı neyse o olsun demelisin her dediğin dua yerine geçer sakın nerden çıktı deme
anne vucudunun doğal koruması vardır süt hormonu prolaktin sayeside
eğer buna karşın yine de olduysa Allahın lütfudur
bnim ve kardeşimi arasında da 1 yaş var yani ben 6 aylıkken annem hamile kalmılş

bugün öğrendim hamile değilmişim.Çok sevindim.çünkü bebeğim daha çok küçük ama bebişimi büyüttükten sonra 2.çocuğu seve seve yapıcam.

bugün öğrendim hamile değilmişim.Çok sevindim.çünkü bebeğim daha çok küçük ama bebişimi büyüttükten sonra 2.çocuğu seve seve yapıcam.

senin adina cok sevindim, tabiki haklisin bebegin daha kucuk istemiyorsun. daha iyi bir korunma yontemi denersen daha iyi olur sanirim, sonucta sut korumaz oyleyse emmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…