- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
-
Kv kafayi yemis herhalde. 5 gunde belirti hisseden milyarda birdir o da varsa. Kv'yi hatta esin disinda herkesi surecin disinda tut. Kafanin etini yer psikolojini cokertirler. Ben dogumdan sonra soyledim hamile oldugumu.
Evet cok rahat ettim cevremdeki herkesi de bu konuda yonlendiriyorum bu sekilde yapan arkadaslarim var.Ahaha aynen dogumdan sonra mi ?
Ya nasıl sakladınEvet cok rahat ettim cevremdeki herkesi de bu konuda yonlendiriyorum bu sekilde yapan arkadaslarim var.
Hayir saka degil gercek. O kadar faydasi var ki anlatmakla bitmez. Cevremdeki herkesi bu yonde tesvik ediyorum. Deneyenler cok memnun,Ya bu saka mi? Ben de hamile kalirsam dogunca soylemek istiyorum.
İnşallah amin arkadaşim bana da dua edin ya bu ilk ve son olsunIlkı tup bebek
ınsallah bundan sonrasıda senın hedıyelerın olur
E soylemeyerek. Esimin de agzi sıkıdır benim gibi. 6 aya kadar karin belli olmuyor zaten. Snraki donemlerle de kimlerle gorustugume, giyimime ve formuma dikkat ettim. Toplu tasimada cok ayakta kaldim amaYa nasıl sakladın
Helal olsun canım ya valla taktir ettim seniE soylemeyerek. Esimin de agzi sıkıdır benim gibi. 6 aya kadar karin belli olmuyor zaten. Snraki donemlerle de kimlerle gorustugume, giyimime ve formuma dikkat ettim. Toplu tasimada cok ayakta kaldim ama
Nasıl ama nasılE soylemeyerek. Esimin de agzi sıkıdır benim gibi. 6 aya kadar karin belli olmuyor zaten. Snraki donemlerle de kimlerle gorustugume, giyimime ve formuma dikkat ettim. Toplu tasimada cok ayakta kaldim ama
Sagol canim. Senin de kurtulusun bu olabilir. Ne kadar az kisi bilirse o kadar az stres ve o kadar kolay hamile kalma ihtimalin ve devaminda az stresli saglikli bir hamilelik. Kimse kirilir mi diye dusunme, herkes haddini durmasi gereken yeri biliyor. Ailemi bile dogum bitip rahata erince cagirdim.Helal olsun canım ya valla taktir ettim seni
çok haklısın canım tüp yaptgımızı da kimse bilmiyo bi kv bi kp bide ablam esime demiştim soylemelim ama soyledi rahat edemedi elimde olsa kimseye soylemzdim bendeSagol canim. Senin de kurtuusun bu olabilir. Ne kadar az kisi bilirse o kadar az stres ve o kadar kolay hamile kalma ihtimalin ve devaminda az stresli saglikli bir hamilelik. Kimse kirilir mi diye dusunme, herkes haddini durmasi gereken yeri biliyor. Ailemi bile dogum bitip rahata erince cagirdim.
Fiziki yapinla ilgili sanirim. 6 aydan once cogu hamilelikte belli olmuyor genelde. Beslenme ve fiziksel aktivitenin de biraz etkisi var. Doktorlar farketmese de hemsire hanimlar fark edebiliyor onlarin gozu daha keskin sanirim :)Nasıl ama nasıl
Benım sımdıden hamıle oldugum bellı onumde bır top var , ınanamadım ayrıca 1 kg bıle alsam bellı oluyor daha evvel kılo aldıgım donemlerde bıle kız kız hamılemısın dıyen cok oluyordu
Elinde artik bundan sonra soylemezsin. :) Yok oyle bir rahatlik anlatilmaz yasanir.çok haklısın canım tüp yaptgımızı da kimse bilmiyo bi kv bi kp bide ablam esime demiştim soylemelim ama soyledi rahat edemedi elimde olsa kimseye soylemzdim bende
Hayir saka degil gercek. O kadar faydasi var ki anlatmakla bitmez. Cevremdeki herkesi bu yonde tesvik ediyorum. Deneyenler cok memnun,
Iyice aciklayacaksin karsilastigin durumun zorlugunu. Erkeklere pek bir sey sorulmaz ama kadina her firsatta sorulur maalesef, akil verenin ardi arkasi kesilmez. Bana da baska bir arkadas tavsiye etmisti ben de her bayana tavsiye ediyorum tecrubeyle sabit oldugu icin. Cocugun ismini de kimseye danismadan koyduk, kimlik cikinca soyledik. O da baska bir stres sebebi normalde. Yol ölmus dedesinin, yok ölmus teyzesinin adi gevezelikleri ile hamile kadinin beyni yenir mutlaka.Benim bir oğlum var,sonrasında düşük yaşadım. Aman Allah'ım hamileliğimi herkese duyurmuşum meğerse. Herkese dert anlat vs... Artık soran olmasın diyordum. Yine hamilelik düşünüyoruz ama eşimin ağzı da gevşek,nasıl saklasam bilmiyorum.
bugun transferimin 5.gunu sıfır belirti moralim cok bozuk tecrubeli olanlar yazsın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?