yine mi olmadı allahım

doga87

doğam canım kızım
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
476
6
96
Hatay
bugün transferimin 6. günü ve yine kanamam var.ilkinde de olmuştu aynısı negatif oldu.şimdi yine mi negatif ya.ben ne zaman yaşıcam bu mutluluğu arkadaşlar ne zaman bir bebeğimin olacağı haberini alcam. benim durumumda olan arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun kafayı yicem yoksa:çok üzgünüm:

nasıl bi kanama canım.belkide tutunma kanamasıdır.hemen stres yapma.ilkinde öyle oldu diye bundada olcak diye bişey yok.test günü gelmeden bilemezsinki.

canım neoluer şimdiden moralini bozma.belli olmaz biliyorsun neler duyduk..bekle canım..

güzelim hakkımızda allah hayırlısını versin
o bizler için her şeyin en iyisini bilir
sabırla test gününü bekle inşallah olur bu sefer

sağolun canlarım ama biliyorum yine olmdı kanamamın miktarı sabahkine göre biraz daha artıyor ve rengi de kırmızıya gidiyor

kardeşim bak kızıcam sana.......
ya olacagı varsada olmıycak........daha altıncı günden böyle davranma............kanaman duracak belkide......
ne biliyoruz hepimiz şuan...ALLAH istemişse hiç bir şey olmaz canını sıkma......ama O istemediyse bundada bir hayır vardır......

sağolun canlarım ama biliyorum yine olmdı kanamamın miktarı sabahkine göre biraz daha artıyor ve rengi de kırmızıya gidiyor

drunu aradınmı tkrar ara bence o ne diyo
oluyomu ki böle ortasında kanama
bence iyi dinlen umarım kötü bişi değildir
meleğin meleklerin seninledir:1hug:

Üzülme lütfen şuan hiç sırası değil bu durumda üzülmek çok ters etkiliyor,bizler burada ne haberler okuduk uzun zaman ve uğraş sonrası bebeklerini kucaklarına alan annelere az sevinmedik.Tıp hergün ilerliyor özellikle bu konuda yapılan çalışmalar çok yoğun sakın sakın canım benim umudunu yitirme.Herşeyin bir zamanı vardır.Bir kitapta şöyle der bir insan birşeyi çok isterse evrendeki bütün melekler olması için ona yardım ederler sen sadece çok iste ve biz senden güzel haberler duyalım.

yoğun bir kanama geçiriyorsan muhtemelen tutmamıştır.
üzülme demek faydasız olacaktır biliyorum tecrübeye tabidir.
ama lütfen isyan etmemeye çalış hep hayırlısını iste ve bilki o zaman başarısız olursan en azından hayırlısını isteyen ben vermeyen allah demekki böylesi daha hayırlıymış dersin.
zamanı vardır elbet rabbim bizlerin de yüzüne gülecektir.
hakkınızda hayırlısı....

drunu aradınmı tkrar ara bence o ne diyo
oluyomu ki böle ortasında kanama
bence iyi dinlen umarım kötü bişi değildir
meleğin meleklerin seninledir:1hug:

canım aslında ortası sayılmaz çünkü blast embriyo transfer edilmişti oyüzden teste 4 gün var
dr aramadım diyeceği şey belli zaten ilaçlara devam dicek oyüzden gerek duymadım
inş dediğin gibi meleklerim benimledir ama umudumu yitirmek üzereyim:çok üzgünüm:

canım benim yaaaaaaaaa hemen üzülme belki bir mucize olur daha tets gününede varmış bence sabırla bekle allah büyüktür

inş cnım yarın bi idrar testi yapsam mı acaba çıkarmı ay ölmek üzereyim y moral sıfır

kafam almıyor 22 yaşındasın da nası olmaz ya Allahımın tövbe yarabbim ama şu kulununda bebeklerini gönderiver neolur allahım o benim kardeşim ellerimizi sana actık allahım hepimizi sevindir

sağol canım olmayınca olmuyo işte yaşın hiç önemi yok yani dilerim sen hamile kalırsın benim için bugün herşey bitti sanki bidaha denemeyi bile istemiyorum

sacmalama dur bakalım bu yola baş koyarsan seni hiç bişey yıkamaz bebeğini küstürme dileirmki olmuştur ama olmadıysa şayet yaz sonu tekrar denersin artık tek dediğim şey sen doğru zamanı bulamaıyorsun sanırım her kadın her ay hamile kalamazya belkie ona denk geldi.. üzme tatlı canını senede bir kere denemiş olsan (ALLAHIM DıLıME TAŞ O KADAR DENEMEYE KALMADAN GEBE KAL DıLEıRM) 30 yaşına kadar 8 deneme yapar..
eline bi bozuk para al lütfen
at bakalım üst üste kaç defe yazı yazı gelir mutlaka tura gelecektir..bol bol dua et dualar bile ömrü uzatır kuranda yazıyor bu kaderimiz değil biraz inat biraz sabır mutlaka gelecektir.

canim benim ya allahim sana mucizesini gosteriri ins bu seferki yerlesme kanamasidir dualarim seninle

amin canım benim şimdi idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı allahım bunuda görmek varmış

inş canım hemen çıktı biraz geç çıksaydı ümitlenmezdim ama hemen çıktı bide şimdi baktım daha da belirginleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…