yine mi olmadı allahım

Aaa inşallahh hamilesindir canımmm

iyi akşamlar kızlar bnde yeni katıldım aranıza bnde evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum rabbim işallah hepimize o duyguyu tattırır bn 6 yıllık evliyim 1 sefer aşılama denedik ama tutmadı şimdide yaz sonunu bekliyoruz tüpbebek için hayırlısı artık ne diyelim çok zor bişiy ya bnim durumumu anca bnm durumumda olanlar anlar aile baskısı biyandan çevrendekiler biyandan yeni tanıştığın biri hemen soruyor kaç yıllık evlisin niye olmuyor tedavisi yokmu çok sıkıldım bu sorulardan iyce bulanıma girdim buraya biraz derdimi baylaşmak için üye oldum umarım birazda olsa morale ihtiyacım var kendinize iyi bakın umarım sıkmadım sizleri:ecrin_bebek:

doğa dün senden çpok etkilendim kendimi rüyamda gördüm yaa ama benim testim önce pozitif sonra negatif oldu rüyamda bile ağladım

doğa dün senden çpok etkilendim kendimi rüyamda gördüm yaa ama benim testim önce pozitif sonra negatif oldu rüyamda bile ağladım

günaydın canım, bende dün test pozitif çıkınca öyle düşünmedim desem yalan olmaz.sabah bidaha yapacaktım ya ya onda negatif çıkarsa diye düşünmekten sabaha kadar uyumadım kalktım onuda yaptım ondada ikinci çizgi var ama kanamam da var ne oluyor bilmeme artık allah hayırlısını nasip etsin canım

ne renk kanaman dün ben dotkor bi hastaya söylerken duydum koyu renk korkulcak bişi olmdını gösterirmiş
acık renk tehlikeliymiş o zaman jemen doktora gidilmeliymiş..
beimki kan testiydi eşim diyor hamilesin hamilesin ka.ç dyroum değer 365 diyor alıyorum kagıda bi bakıyorum 3.65 tabi ben yıkılıyorum rüyamda

canım kanamam biraz turuncu gibi oluyor bazende kırmızı dr aradım dün korkma yerleşme tam bu zamanda oluyor dedi ondan olmuştur diyor.sence olmasa çıkarmıydı idrarda hem de 6. gün bugüne kadar yaptığım testlerde ben hiç görmedim çizgi mizgi ilkindede kanamam 8.gün başlamıştı test yaptım negatif çıktı var bunda bişe ama bekleyelim görelim inş yanıltmaz beni

dogacım selam o kanamayla neler yasadıgını cok iyi biliyorum iki denememdede aynı seyi yasadım benimde yasım 22ve iki kere denememe ragmen olmadı:teselli: ama benim kanamam transferden 10.gun sora baslıyodu seninkini tutunma kanaması oldugunu dusunuyorum arkadasımda bukadar kısa zamanda kanaması olmustu ve simdi ikiz bekliyor merak etme bebislerin seninle lutfen daha fazla uzulup onlarıda uzme olurmu tatlım bay

canım arkadaşının kanaması normal bi kanamamıydı?kendimide üzmüyüyorum şimdi ama dün ömrümden ömür gitti çok kötüydüm hatta bidaha kesinlikle denemicem dedim kendime
eşim canım benim o,beni mutlu etmek için bidaha deneriz canım, bence halan bebişler senle diyordu bende ona salak gibi herşey bitti burya kadarmış dedim.okar pişman oldum ki onu üzdüğüme

doğa olmasaydı kesinlikle çıkmazdı canım kesinlikle sen atık biraz dinlen falan kanaman durur canım belkide bir sürü hormon aldın ondna oluyor bu kanaman ..

arkadasımın ilk once azdı sora hafiften artmayabasladı beraber yapmıstık zaten denemeyi onunki transferden 5gun sora basladı benimki teste ii gun vardı basladı o simdi hamile bense ucuncuyu denemk icin bekliyorum kocanıda uzmusun ama gonlunu alabilirsin oda psikolojik oldugunu biliyodur zaten merak etme bu arada sen tedavini nerde oldun hangi hastanede simdi hastane arıyorumdakaydirigubbakcemile5

canım ben kadıköy acıbademde yaptırdım tavsiye ederim dr ve ekipten çok memmun kaldım zaten daha önce orda yine bir tüp ve iki aşılama olmuştum hiç

sen nerde yaptın denemelerini

ben ankarada anatoliada yaptım hersey cok iyi ilgileri falan ama yumurta rezervim az yasım genc olmasına ragmen su yonden memnun kalmadım ordan ilk demede olmayınca ikinci icin tedaviyi degistirmedi ilacları bile degistirmedi yumurtalarımda sorun oldugunu ısrarla sormustum yok demisti evet sorun var dediginde ikinci tedavi bitmisti eve gelicektik artık ikinciyi yapmak icin arastırmadı transferden sora jel dısında vitamin bile vermedi senin dr un sana transferden sora ilac falan verdimi

nasıl transferden sonra bir sürü ilac veriliyor aslında nursevgi benimde 2.tedavimi yaptırıcam be aynı yerdeyim benimde protokolümü değiştirmediler canım ya umarım olumsuz sonuc almam

transfer onrası antibiyotik kortizon vitamin coaspirin folbiol progesteron igne bir dr heparin iğne verdiler bana. o jel progesteron un jel olanıdır. ama en azından 5 gün antibiyotik kortizon coaspirin falan vermeleri gerkirdi. daha iyi bir merkezde dene bence 3. yü. mutlk olur canım

nasıl transferden sonra bir sürü ilac veriliyor aslında nursevgi benimde 2.tedavimi yaptırıcam be aynı yerdeyim benimde protokolümü değiştirmediler canım ya umarım olumsuz sonuc almam

yok ilac falan verilmedi bana sadece jel peki canım senin sorunun esindemi yoksa sendemi tedavini degistirmemeleri buna baglı

canım bana dedigin gibi progesteronun jelini verdiler baska hic bisey verilmedi yasım 22diye cok umutluydum ama ikisindede kimyasal gebelik oldu once olmus diye tebrik ediyolar sora bhcg dusunce kimyasal diyolar buda daha cok yıkıyo simdi ucuncu icin merkez arıyorum dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…