amin canım benim şimdi idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı allahım bunuda görmek varmış
doğa dün senden çpok etkilendim kendimi rüyamda gördüm yaa ama benim testim önce pozitif sonra negatif oldu rüyamda bile ağladım
dogacım selam o kanamayla neler yasadıgını cok iyi biliyorum iki denememdede aynı seyi yasadım benimde yasım 22ve iki kere denememe ragmen olmadı:teselli: ama benim kanamam transferden 10.gun sora baslıyodu seninkini tutunma kanaması oldugunu dusunuyorum arkadasımda bukadar kısa zamanda kanaması olmustu ve simdi ikiz bekliyor merak etme bebislerin seninle lutfen daha fazla uzulup onlarıda uzme olurmu tatlım bay
canım arkadaşının kanaması normal bi kanamamıydı?kendimide üzmüyüyorum şimdi ama dün ömrümden ömür gitti çok kötüydüm hatta bidaha kesinlikle denemicem dedim kendime
eşim canım benim o,beni mutlu etmek için bidaha deneriz canım, bence halan bebişler senle diyordu bende ona salak gibi herşey bitti burya kadarmış dedim.okar pişman oldum ki onu üzdüğüme
sen nerde yaptın denemelerini
ben ankarada anatoliada yaptım hersey cok iyi ilgileri falan ama yumurta rezervim az yasım genc olmasına ragmen su yonden memnun kalmadım ordan ilk demede olmayınca ikinci icin tedaviyi degistirmedi ilacları bile degistirmedi yumurtalarımda sorun oldugunu ısrarla sormustum yok demisti evet sorun var dediginde ikinci tedavi bitmisti eve gelicektik artık ikinciyi yapmak icin arastırmadı transferden sora jel dısında vitamin bile vermedi senin dr un sana transferden sora ilac falan verdimi
nasıl transferden sonra bir sürü ilac veriliyor aslında nursevgi benimde 2.tedavimi yaptırıcam be aynı yerdeyim benimde protokolümü değiştirmediler canım ya umarım olumsuz sonuc almam
transfer onrası antibiyotik kortizon vitamin coaspirin folbiol progesteron igne bir dr heparin iğne verdiler bana. o jel progesteron un jel olanıdır. ama en azından 5 gün antibiyotik kortizon coaspirin falan vermeleri gerkirdi. daha iyi bir merkezde dene bence 3. yü. mutlk olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?