Yine mi yumurtluyorum?

Canım selam 6 gün arayla 3er gün bu yumurtlama akıntısı gördüm ve reglim 4 gün gecikti sonra çok ağrılı bir şekilde reglimi oldum. Doktor bana bunun normal olduğunu söyledi eğer düzensizse yumurtlamanı takip etmek için testlerden alabilirsin senin için daha rahat bir süreç olur. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bu ay

Ay inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Neden akıntı tekrar olmuş? Benim folikul kistim varken öyle olmuştu sonra doktora gittim kistlerin erimiş dedi ama bu ay tekrar oldu acaba yine mi kistim oluştu ki?

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Neden akıntı tekrar olmuş? Benim folikul kistim varken öyle olmuştu sonra doktora gittim kistlerin erimiş dedi ama bu ay tekrar oldu acaba yine mi kistim oluştu ki?
Bazı döngülerde ayda 2 kere çatlama olabiliyormuş tabi net bakılmadı ihtimal bilgisi verildi. Bende herhangi bir kist, enfeksiyon vs yok korkulacak bir durum değilmiş aşırı olmadığı sürece. Gebelikte yok reglimi de oldum

Anladım umarım benim de kist vs yoktur. Ovulasyon testinde akıntıya rağmen pik görmediğim için sormuştum teşekkürler

Anladım umarım benim de kist vs yoktur. Ovulasyon testinde akıntıya rağmen pik görmediğim için sormuştum teşekkürler
Doktorum akıntı olduğu sürece korkma eğer planlı gebelik istiyorsan sadece akıntılara da takılma yumurtalar koruma için ya da normal akışında da olabilir, mutlaka ovülasyon testiyle takip et dedi. Bilgi vermek istedim

Teşekkür ederim ya işte gebelik isteyip de olmadıkça insan her şeye takılıyor sanki bebek planlamasindan önce akıntı felan kim farkında oluyor ki zaten

Teşekkür ederim ya işte gebelik isteyip de olmadıkça insan her şeye takılıyor sanki bebek planlamasindan önce akıntı felan kim farkında oluyor ki zaten
Kesinlikle katılıyorum inan bende aynı şeyleri düşündüm acaba hep oluyor muydu yoksa evlendikten sonra ben mi kafayı yedim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…