- Konu Sahibi jinglebells
-
Dun en son buraya yazdıktan sonra esım geldı.Kuzenımle gorusmus gelıcem dıye konusmus.
Geldı.Şaşırdım halıyle,hıcbırsey yokmus gıbı davrandım ama o kafasını bıle kaldırmadı ıcerde oldugu surece.
kızm uyandı aldı parka goturdu.Gece de kalmaya gelmedı kuzenlerımle arkadaslarına gıtmısler.genelde zaten kuzenlerımle takılır buraya geldıgınde.
Sabah gelmısler ben uyuyordum uyandıgımda kızımla oynuyorlardı.Kahvaltı sonrası kızımı alıp parka gıttıler.
pislik herif yaa bu adamın soyadını taşımak öyle mi?
Bu ne arsız bir adam ne yüzsüz herif yaa ayy okurken karşıma getirseler koysalar da gebertsem diye düşündüm
Bu heriften baba da olmaz ben olsam şans verir gibi yapardım nasıl olsa yine aldatır yakalarım delilleri alır bi temiz boşarım
kızımdan da mümkün olduğunca uzak tutarım.. Allah bu yaşadıklarını unutturacak kadar mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin bundan sonra inşallah ya çok üzüldüm
Bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim.Çünkü ne kadar inkar edecek olsa da aldatma var ortada kaç kere.Ancak siz hepsinde affedip normal yaşantınıza döndüğünüz için,ispat etmekte zorlanabilirsiniz.Bundan sonra gene yumuşayıp,beraber yaşamayı göze alabiliyor musunuz?
Umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulursunuz.
Allah muhakkak yardım ediyor ama kocanında pervasızlığını lütfen unutma.kendini sürekli tekrarlayan bir adam.senin bunları yakalaman gayet normal.
bence adam umarsız,ne yaparsam yapayım yanımda nasılsa diyrdur.eminim bu defa şaşırmıştır
Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Yaşadıklarınız ve özellikle gördükleriniz hiç kolay atlatılacak cinsten olaylar değiller.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Nasıl yani????? Nasıl bu kadar rahat davranabiliyor? Kafasını bile kaldırmadı derken, utançtan mı yoksa kendi kendine triplerde mi? Ben anlamadım:S
destegınız ve yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar.evet aynen oyle esım hıcbırsey olmamıs gıbı annemlere geldı.kpss sınavımın bu hafta oldugunu bılıyor.almaya geldım kızımla esımı demıs.ben de kaale almadım geldıgınde.annemler varken sadece daha duzgun davrandım cunku onlar hala bılmıyorlar durumu.4de yola cıkıcaz dedı,benım ıslerım var dedım cıktım.
aksamustu yola cıktık amaen yakınımızın babası vefat ettı gerı donduk. Bırbırımıze ne yol boyunca ne de evde bırkac cumle harıcınde ıletısımde bulunmadık ve o yıne hersey normalmıs gıbı davranıyor