Yine nasip olmadı..yine acı ve üzüntü..

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
6 haftalık hamileyim.hem kontrolüm vardı,hemde kanamam başladığı için doktorum kontrolüme gittim.kontrol sonucu kese görüntü ama içi boş yani bebek oluşmamış..doktorum tekrar betahcg istedi. Duruma göre bu hafta içi kürtaj olacağım. Yada kanamalarım arttı ve düşük yapacağım. Beni hatırlayanlar belki olacaktır. Geçen yıl 5 aylık bebeğim down sendromu sebebiyle alınmıştı.. Çok yoruldum.. Artık kafamda bebek olayını bitirdim. Allahım oğluma sağlıklı ömürler versin diyorum..aranızda düşük yapan oldumu? Düşük yapmaktanda korkuyorum. Çok ağrı oluyormuş?? Çok kanama oluyormuş?? Şu an benim kanamam bayağıvar. Her tuvalete gidişimde kan akışı artı..

allah kolaylık versın ewd cok agrı oluyormus teyzem dıyordu aman dıkkat et dusuk cok zror ben ıkı kez dusuk yaptım dıordu allah sabırlar versınn cok zorrrr.. allah dayanma gucu versın .

Düşüğüm başladı çünkü kanamam çok arttı. Adet görüyor gibiyim. Adet sancısı gibide sancım var..acaba böyle mi devam eder, yoksa şiddeti artarım.. Çok korkuyorum yaaa. Bu durumda ağrı kesici kullanabilirmiyim acaba? Bilgisi olan yazsın lütfen..

bence bı doktora gıtmenı tavsıye ederım allah kolaylık versın . allah kımseye vermesın ..

çok üzülüyorum bu tür durumlara ama nolu rkendinizi üzmeyin bu herkesin başına gelebilir.
dua edin
hayırlısı neyse ne zaman sa o zamna olsun inşalah

sakın korkma benide korkuttular hep ama ne ağrım sancım oldu nede kanamam birden ayağa kalktığımla düşmesi bir oldu. ilaç verdikleri halde hemde hiç olmadı. rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah. ama kısmetimizde olmayınca olmuyor işte inşallah. birdaha böyle şeyler yaşatmaz rabbim.

Canim bende düsük yapmistim ilk gebeligimde. Ben gece sanciyla uyandim. Kanamam vardi zaten. Adet sancisi gibi bide belime cok vurdu. Belim kopacak gibi yatakta agladim resmen. Esim agri kesici verdi biliyorduk zaten düsük yaptigimi doktor söylemisti. Aradan bir yarim saat gecince uykuya dalmisim geri sancilar hafifledi agri kesici alinca. Kanamam adet kanamasi gibi oldu. Normal uzunda sürmedi öyle cok. Yengem diyordu düsükte haftalarca kanama olur diye ama öyle olmadi. Yanliz düsükten sonraki adetim asiri oldu. Neredeyse her yarim saatde bir ped degistirmem gerekiyordu. Cok kanama oldu. Allaha sükür yine hamileyim suan ve hersey yolunda. Allah isteyen herkese versin. Üzülme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…