yine ne yapsam?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133

kızlar önceki konu linkimi kopyaladım. hatırlayanlar olur belki merak edenler için de kopyaladım.

pazar akşamı erkek arkadaşımın wp da başka biriyle konuştuğundan şüphelendiğime dair sinirim bozulmuştu. sonra o akşam bana iyi geceler mesajı yazmıştı ben cevap vermedim. çünkü mesajı gece 11 gibi yazmış ve tekrar 00.00 gibi wp girmiş. normalde bana en son mesaj atar yatardı. buna sinir olduğum için cevap yazmadım. ertesi gün yani pazartesi hiçbirşey yazmadı gecesinde yine bana 11 gibi uyudun mu yazmış. ben yine birşey yazmadım ama bana bunu yazdıktan sonra birdaha wp girmemiş :) sonra ben yine birşey yazmadım. biraz önce de bana oturduğum caddeyi sormuş. sanki bilmiyor ! sanırım geldim buralardayım imasında bulunuyor. şuan mesajını açıp okumadım üstten okudum sadece. eminim biraz sonra yine yazacak ve bu akşam görüşmek isticek olabilir.
ona karşı hala içimdeki kızgınlık geçmedi.
asıl sorun şu ki ne yapmalıyım? görüşmek isterse görüşmeli miyim. yoksa bir süre daha mesajlarına cevap vermesem mi?

Çok çocukça hareketler yaptıklarınız. Biraz da korkakca.

Senden başka arkadaşı yok mu bu çocuğun? Belki arkadaşlarından biriyle yazışmıştır.
vardır belki ama yazışmıyor doğru düzgün kimseyle. gerçekten ben yazmasam bazen wp saatlerce girmiyor. ve ben zaten onun bu özelliklerine bayılıyorum. çünkü aşırı sosyal erkekleri sevmiyorum

Yorulmuyor musunuz gerçekten bu kadar takipten sonra. İnsanlık hali mesaj atar yatağa girersin bi arkadaşın mesaj atar açar bakarsın ne var bunda .
Teknoloji doğru kullanılırsa güzel bir şey ama böyle insanların hayatına müdahil olma durumu çok kötü

Güvenmediğin adamla neden görüşsem mi gorusmesem mi dusuncesine kapılıyorsuz ki bitirin gitsin

Ne yapmaya çalıştığını yaz bence de arkadaşın da haberi olsun. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.
o şuanda iki gündür benle görüşmek istedikten sonra ona görüşelim dedim. o da kabul etmedi. ve buna trip atıyorum sanıyor. ama ben onun başkasıyla konuştuğunu hissettiğim için kızgınım. yoksa benimle görüşmeyebilir işi çıkar hasta hisseder vs asla bundan dolayı sorun çıkarmam.

vardır belki ama yazışmıyor doğru düzgün kimseyle. gerçekten ben yazmasam bazen wp saatlerce girmiyor. ve ben zaten onun bu özelliklerine bayılıyorum. çünkü aşırı sosyal erkekleri sevmiyorum
Hayatımda bu kadar bencilce birşey duymadım. Adam kimseyle görüşmesin, yalnızca bana yazsın ve sosyal olmasın…

zor çok zor güvenenler sanırım beni anlayabilir.
Niye çok zor güvenen insanlar böyle sessiz savaş verip karsidakine değersizlik hissi mi veriyor hep? Hiç sanmıyorum en fazla kimle konuşuyorsun der sana güvenmiyorum der ayrılır. Kacak güreşmez

Ne mi yapın? Kaçmayın. Kendinizi normal insanların yaptığı gibi açıkça anlatın. Bize anlattığınız gibi. Açıklaması varsa yapar yoksa zaten geçmiş ola. Ama bunu onun yüzüne karşı yapın yazıyla değil. Konuşun ya hu doğru iletişim türü budur. Hala kaçıyorsunuz.

Tamam da oyle hayat gecmez, ayni ortamda bak bakalim hal ve hareketlerine belli olur.

Ben bunu anlayamıyorum ya, belki gece mesaj geldi ona baktı, arkadaşlarıydı sohbete daldı. Neden bu adamların watsap saatleri ya da uyku saatlerini bu kadar kurcalıyorsunuz. Belki uyku tutmadı. Bu kadar güvensizseniz basın tekmeyi gitsin. Başkasıyla konuşacaksa başka uygulama indirip ondan konuşur, tutamazsınız adamı, ya güveneceksiniz ya sepetleyeceksiniz

Yaptığınızın anlaşılır bir tarafı yok maalesef. Trip atıp cevap vermemek falan çok çocukça hareketler. İletişimi kesin madem doğru düzgün ifade edin kendinizi. Kimse sizin bu tavırlarınız bir yerden sonra çekmez. Kaçta girdi kaçta çıktı takibiniz de çok abartı bir tavır. Böyle yaşamak sadece sizi yorar. Flört dönemindesiniz daha sevgiliniz değil bir şeyiniz değil. Hoş sevgiliniz bile olsa yaptığınız normal değil.

Niye çok zor güvenen insanlar böyle sessiz savaş verip karsidakine değersizlik hissi mi veriyor hep? Hiç sanmıyorum en fazla kimle konuşuyorsun der sana güvenmiyorum der ayrılır. Kacak güreşmez
yaptığım ona değersizlik vermek değil. çünkü eğer benimle yazışırken başkasına da yazıyorsa ki hislerim o yönde (o yönde olmasına rağmen hala acaba diyorum. çünkü gerçekten ilişkimizi ancak yeni yeni rayına oturttuk. ve zamanla güven sağlanırsa başkasıyla şuan yazışmış olsa dahi ileride güven sağlanırsa bunu yapmayabilir umudu...) ve bu durumda kimle konuşuyorsa o kişi ve benim adıma içindeki teraziyi ortaya koyup hangimiz ağır basacak bunu görmesi için şuan sessiz kalıyorum. eğer benim yokluğum ona dokunmuyorsa zaten eğer biriyle yazışıyorsa ona yönelecektir. yok değil ben ağır basarsam da bu sessiz kalmam onu bana yöneltecektir diye düşünüyorum.
ha bunları oturup bir tez hazırlar gibi hesaplamıyorum. şuan yazıya dökünce böyle hesap kitap yapmış gibi oluyor yoksa bunları hesap kitapla yapmıyorum.

Son görülme dediğiniz şey bu kadar hayati mi?
Yada siz mi işsizsiniz?
hiç mi geçim derdiniz iş stresiniz hayat yoğunluğunuz fatura kira derdiniz yok şaşırıyorum artı imreniyorum

Adamlarin hic oyle seyleri yok oh ne guzel cunku karsilarindaki kisiden o kadar eminler ki, biraz siz de o korkuyu verin karsinizdaki kisiye. Muhtemelen senden cok emin yoksa insan surekli gormek ister onceligi size verir bune boyle kirk yillik evli insanlar gibi. Tamam isi olabilir ama ne bileyim cok mu onemli isleri var. Trip yapma, normal davran sen de olursa olur olmazsa olmaz gibi niye kendini yipratiyosun.

anlamadım. görüşmek istememesini konusunda mı diyorsunuz?
karşındaki kişiye korku ver derken? tam olarak nasıl yapıcam peki :) valla ben de istiyorum. ben değil o takip etsin benim görülmemi mesela ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…