• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine neler oluyor yoksa ...

Biİm teyzemiz sürekli düşmanlarının Oldg evine girdiklerini ocak borusunu kestiklertini kendisine buyu yaptiklarini saksiya bıçak sapladiklarini soluo ayrıca birine kafayı bi takip sen bana bunu dedin DİE karşı taraf demedim nie diim die yeminler edio dedin DİE parası olmadığı halde alışveriş yapio evin her yerinde tuvalet kağıdı var

Esim daha çok dine yoneliyo ...önceden çok kiskanclik ve şüphe vardi ama şimdi yok ...esimde alisveris tutkusu yok şükür olsa daha çok zor olurdu bizim için allahım bütün hastalara şifa versin ...

Doktor ilaç dozajini hic bozmicaz dedi ...kendi kendine geçecek diyo bende anlamadim
bipolar arkadaşlar ne demek istediğimi biliyolar açıklamasını ancak onlar yaparlar benim bildiğim o şekilde..ben anksiyeteliyim sıkıntılı ruh hali bizlerde oluyor genellikle...öyle zamanlarda bir bardak soğuk su içip dikkatimi dağıtırım ben..

evet bipolar olmakla birlikte anksiyete bozukluğum da var. hareket etmek iyi geliyor bazen nedensiz koşası geliyor insanın. kendinden sürekli kuşku duymaması gerekli, atak gelecek ne olacak gibi düşünceler panikle birlikte atağı da getiriyor. çok evhamlı davranırsanız kendini dinlemeye başlayacak sonu anksiyete bozukluğu ve ikisi birleşince emin olun çok daha zor oluyor bu hastalık. güçlü olması gerek, gözü bir şey görmediği zamanlarda aklını yitireceğinden korkuyor emin olun. hastalıkla savaşmak için kendince bir taktik geliştirmeli sırf ilaçlarla olmuyor ne yazık ki.

Canim doktor ayarliyo saatini sabah 10 da iciyo oglen iciyodu bide onu kaldirdi ama sabah mutlaka içmesi gerekiyor icincede boyle oluyor doktor bisey olmaz diyo ama ne calisabiliyo ne evde durabiliyo içi hep huzursuz oluyomus[/ ataklari engelleyemezsin, mevsim gecislerinde olacak mecbur. Ama ilac kullandigi surece sorun olmaz hafif gecer merak etme. Depresif mi mank mi onu anladigin zaman doktora gidin tekrar, bunun dengesi cok onemli depresyona girince doktor bi anti depresan yaziyor onu bi sure kullanir ama bahar aylarinda maniye neden olur mesela antidepresan baktin ki esin hareketlenmeye basladi hemen tekrar doktora doktor antidepresani keser ya da azaltir ya da uyku ilaci verir bi sekilde ayarlar. Ama bu sure zarfinda esine caktirmadan yapmalisin bunlari ona bu aralar cok neselisin hadi doktora falan demen esinin hosuna gitmeyecektir allah korusun o zaman hedef sen olursun, saldirganlik yapabilir. Sana soyle diyebilirim, depresyon doneminde omega 3 harika bir destek esinin modunun duzelmesi icin, hem ilac degil gonul rahatligiyla verebilirsin hem de beyindeki denge kisimlarini ayarlar.

Yani bu ilaclar sabit kalmaz bipolar bozuklukta kisinin hislerine gore mevsimlere gore , tetikleyici faktorlere gore degisir.

Sbaahlari cok yorgun hissediyorsa, kahveye alistirin. Birazcik iteleme ona iyi gelecek enerji verecektir.

Bitki çaylarına doktora sormadan hiç bulaşmayın derim. Birçok ilacın etken maddesi bu bitkilerle sağlanıyor. Bunu doktorunuza sorun. Ona göre verin.allah korusun Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Back
X