Benim onu dinlemiyceğmi biliyor o yüzden ailemi aramışNisanliniza size izin verme luksunu vermeden once dusunmeniz gerekiyordu bunlari. Baya gec artik.
Cocuk gibi ne yapıyor anlamıyorumNişanlı iken bir yere gitmek için niye izin alıyorsunuz ki nişanlınızdan.
Daha şimdiden niye buna karışıyor ve küsüyor
çok moralim bozuk hiç yapmadıgı birşey ilk defa başıma geldi böyle birşey şaşkınım halaKınaya gidince ne oluyormuş orada seni yiyecekler mi acaba ? Ayrıca böyle aileleri karıştırıp insanları huzursuz etmeye ne hakkı var
aileniz de orijinalmis zaten. Kizina nisanlin izin vermiyor gitme diye baski kurmak ilginc bur kafa. Benim ailemin cevabi sen kimsin ki izin veriyor veya vermiyorsun diye sormak olurdu muhtemelen. Bana epey uzak seyler ama ben olsam ailemin ve nisanlimin kararlarima mudahale etmemesini saglamaya calisirdim. Bu amacla da nisanlimi defeder, ailemle de duzgunce konusurdum.Benim onu dinlemiyceğmi biliyor o yüzden ailemi aramış
Hepsini yaptım zaten cnm ama şuan ben suçluyum beyfendi kendi kendine trip yapıyor yazmıyor aramıyor 3 gündüraileniz de orijinalmis zaten. Kizina nisanlin izin vermiyor gitme diye baski kurmak ilginc bur kafa. Benim ailemin cevabi sen kimsin ki izin veriyor veya vermiyorsun diye sormak olurdu muhtemelen. Bana epey uzak seyler ama ben olsam ailemin ve nisanlimin kararlarima mudahale etmemesini saglamaya calisirdim. Bu amacla da nisanlimi defeder, ailemle de duzgunce konusurdum.
Nişan mı atayım ?Evlenicen mi bununla?
ayrilmaniza vesile olur belki, harika siz de yazmayin :)Hepsini yaptım zaten cnm ama şuan ben suçluyum beyfendi kendi kendine trip yapıyor yazmıyor aramıyor 3 gündür
Yazmıyorum zaten ama sinirden duramıyorum parçalayasım geliyor onuayrilmaniza vesile olur belki, harika siz de yazmayin :)
Sadce söyledim bana izin aldın mı diyor kocam mısın ne izni alıcam deyincede defol git o zman diyor . Ben saygısız oluyormuşumNe izini aliyosunuz Allah askina ?
O sizin veliniz mi ? Sizin nereye gidip gitmeyeceginize saygi duymayan bu adamla evlenince durum bundan pek parlak olmayacak. Kendinizi ezdirmeyin lutfen.
Kafayı Yemiş herhalde. Evre kavga edince anneni mi arayacak evlenince? Ayrıca sen bazı şeyleri unutabilirsin ama aileler unutmuyor hiç bir zaman onları karıştırmamak lazım. Saygısız şeyçok moralim bozuk hiç yapmadıgı birşey ilk defa başıma geldi böyle birşey şaşkınım hala
Ne kendisi gider ne beni götürür öyle biriSize defol git diyen bir nişanli. Himmm.. evlenince de defol git sözünü ve fazlasini da epey duyacaksıniz. Saygisiz olan kendisi. Bız nişanlıyken benim eşim kendisi git derdi. Senin eğlenmeni mutlu olmani isterim derdi. Olmasi gerekende budur. Eger ki düğun olsaydi belki kiskanmis olabilir denilebilirdi ki yine de uslübu berbat. Bu nisanlilik isini ciddiyetle birkez daha düşünün derim.
Üzerine basa basa bana emir verme diyorum adama birdeSözüm size değil öncelikle,
Nişanınız kendine hayat arkadaşı değil, talimatlarına uyacak bir süs köpeği edindiğini zannediyor galiba. Izin vermek almak nedir Allah aşkına!
Ayrıca aileni konuya dahil etmesi büyük terbiyesizlik. Bu adamla evlenmek istediğinizden emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?