Evt canım aynen öyle araması çok saçma .Kafayı Yemiş herhalde. Evre kavga edince anneni mi arayacak evlenince? Ayrıca sen bazı şeyleri unutabilirsin ama aileler unutmuyor hiç bir zaman onları karıştırmamak lazım. Saygısız şey
Sadce söyledim bana izin aldın mı diyor kocam mısın ne izni alıcam deyincede defol git o zman diyor . Ben saygısız oluyormuşum
İş arkadaşımınKimin kınasıydı peki ?
Kız arkadaştıİş arkadaşımın
Bilmiyorum şuan sinirden birşeyi düşünemez oldumHem boyle sacma sapan konusacak hem de ustune defol git diyecek.
Saygisiza bak.
Allah gosteriyor sana. Evlendikten sonra da cani sikilinca defol git diyip seni saygisizlikla suclayan bir adami isteyerek kendine yazik etme..
Bilmiyorum şuan sinirden birşeyi düşünemez oldum
Yanı bugün arkadaşınızın en mutlu gününe şahit olmanızı istemeyen adam yarın o arkadaşınız ile çıkıp bi kafede buluşmanizi da istemez.İş arkadaşımın
Sakın sen arama sakın yüz bulur iyiceBilmiyorum şuan sinirden birşeyi düşünemez oldum
Aramak istemiyorum. Bende canımSakın sen arama sakın yüz bulur iyice
Evt nişanlımla gidersem aramız bozulmasın diye salmadılarYanı bugün arkadaşınızın en mutlu gününe şahit olmanızı istemeyen adam yarın o arkadaşınız ile çıkıp bi kafede buluşmanizi da istemez.
Çok garip.
Sebebi ne olabilir yani ?
Siz neden gitmediniz kınaya ? Aileniz nişanlınız istemedi diye gitme mi dedi size
Bi ton soru var kafam inadına yapıyor gereksiz inat işteBu evliligin fragmani heralde..sen asil sinemaya girince gör sunu. Kolay gelsin vallaha. Ailende ayri düsündürücü.
Ararsa da açma burnu sürtsün bir daha öyle birşey yapamayacak kıvama gelmesi lazım. Yoksa çok zorAramak istemiyorum. Bende canım
Böyle bi düzenden mutlu musunuz peki ?Evt nişanlımla gidersem aramız bozulmasın diye salmadılar
Yani böyle ufacık şeyden büyük olaylar çıkaran, senin kararlarına saygı duymayan, seni ailene şikayet eden biriyle evlenmek pek mantıklı değilNişan mı atayım ?
Elimdeki yüzüğü bile çıkarıp kaldırdım . Ki 3 gündür aramıyor sormuyor zatenBence onun yerine siz trip atın bune biçim hareketler sanırsın ki ne yapmışım. Simdiden böyleyse ona göre bende düşünim biraz cesaretli ol o seni kaybetmeyi goze alsın sen değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?