Yine nişanlım

Sadce söyledim bana izin aldın mı diyor kocam mısın ne izni alıcam deyincede defol git o zman diyor . Ben saygısız oluyormuşum

Hem boyle sacma sapan konusacak hem de ustune defol git diyecek.
Saygisiza bak.
Allah gosteriyor sana. Evlendikten sonra da cani sikilinca defol git diyip seni saygisizlikla suclayan bir adami isteyerek kendine yazik etme..

Hem boyle sacma sapan konusacak hem de ustune defol git diyecek.
Saygisiza bak.
Allah gosteriyor sana. Evlendikten sonra da cani sikilinca defol git diyip seni saygisizlikla suclayan bir adami isteyerek kendine yazik etme..
Bilmiyorum şuan sinirden birşeyi düşünemez oldum

O seni arayana kadar sende onu arama hatasini anlamali.aileyi karistirmak olmamis.siz evlenecek yasa gelmis bireylersiniz kendi kararinizi kendiniz verebilirsiniz.

İş arkadaşımın
Yanı bugün arkadaşınızın en mutlu gününe şahit olmanızı istemeyen adam yarın o arkadaşınız ile çıkıp bi kafede buluşmanizi da istemez.
Çok garip.
Sebebi ne olabilir yani ?
Siz neden gitmediniz kınaya ? Aileniz nişanlınız istemedi diye gitme mi dedi size

Evt nişanlımla gidersem aramız bozulmasın diye salmadılar

Bence onun yerine siz trip atın bune biçim hareketler sanırsın ki ne yapmışım. Simdiden böyleyse ona göre bende düşünim biraz cesaretli ol o seni kaybetmeyi goze alsın sen değil.

Bence onun yerine siz trip atın bune biçim hareketler sanırsın ki ne yapmışım. Simdiden böyleyse ona göre bende düşünim biraz cesaretli ol o seni kaybetmeyi goze alsın sen değil.
Elimdeki yüzüğü bile çıkarıp kaldırdım . Ki 3 gündür aramıyor sormuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…